10 things I would repurchase tag - My Simply Special
07/08/2013

10 things I would repurchase tag

Op blogs zie je regelmatig tags langskomen, dus het leek me leuk om daar ook eens aan mee te doen. De ’10 things I would repurchase’ tag is alweer een oudere, maar daarom niet minder leuk. Stel je hele make-up stash is ineens weg. Wat zijn dan de eerste 10 producten die je weer zou kopen als start voor een nieuwe stash? Moeilijk hoor! Na lang wikken en wegen heb ik dan toch een selectie kunnen maken!

10 things I would repurchase tag
Laten we beginnen met de basis. Ik loop regelmatig zonder make-up rond, maar vind het toch wel fijn om mijn huid wat egaler te kunnen maken. De ‘Healthy Mix’ foundation van Bourjois in de kleur Light Beige is mijn recente favoriet en zou ik meteen weer opnieuw kopen. Voor een beetje kleur op mijn wangen is de powder blush van MAC in de kleur Style mijn favoriet. Het is een koraal/perzik tint met een gouden parelmoerglans. Heel mooi! Om de blush aan te kunnen brengen zou ik de poeder/blush kwast van MAC kopen. Dat is nummer 129.
10 things I would repurchase tag
Als ik weinig tijd heb voor mijn make-up dan draag ik in elk geval altijd mascara. Al jaren gebruik ik ‘Masterpiece Max’ van Max Factor in de kleur black/brown. Een donkerbruine mascara die mijn wimpers heel mooi maakt en goed blijft zitten.

De laatste tijd heb ik steeds meer gezien dat het bijtekenen van mijn wenkbrauwen een look net wat meer af maakt. Ook voorkomt het dat mijn wenkbrauwen op foto’s half wegvallen. Huidige favoriet is het ‘Natural eyebrow pencil’ van Rituals. Ik heb de kleur Line Up. Als het kon zou ik deze zeker opnieuw kopen. Helaas is hij niet meer verkrijgbaar en moet ik op zoek naar een goede vervanger. Misschien een van de Hema?

Om mijn ogen wat sprekender te maken gebruik ik graag een gelliner. Ik zou de MAC fluidline in de kleur Dipdown zeker meteen gaan halen. Om het aan te brengen gebruik ik graag de 210 eye liner brush van MAC.
10 things I would repurchase tag
Natuurlijk vind ik het heerlijk om wat uitgebreidere looks te maken. Als ik opnieuw zou moeten beginnen zou ik graag weer verschillende MAC oogschaduws kopen, maar het ‘Naked’ palette van Urban Decay is een veel handigere start. In een klap heb je 12 mooie kleuren waar je veel verschillende looks mee kan maken. Ook zit er een prima oogschaduwkwast bij. Om de verschillende kleuren mooi te kunnen blenden zou ik er wel de 217 blending brush van MAC bijkopen. Als laatste zou ik nog een tube Too Faced Shadow Insurance bij nemen. Zonder dit goedje blijft mijn oogmake-up echt veel minder goed zitten.
10 things I would repurchase tag
Welke 10 producten zou jij meteen kopen om een nieuwe stash te beginnen?

P.S. Ik geef de Remington Smooth & Silky 4-in-1 Epilator t.w.v. €49,95 weg! Meedoen is simpel en kan nog tot vrijdag 9 augustus 6.00!Categorieën: Beauty
Tags:7 reacties op “10 things I would repurchase tag”

  August 7, 2013

  Wat een leuke tag, lijken me fijne producten!  August 7, 2013

  Mooie spulletjes! Sowieso zou ik mijn naked2 opnieuw kopen en mijn YSL foundation. Verder probeer ik vaak weer wat nieuws XO  August 7, 2013

  Mooie producten!  August 7, 2013

  Hele leuke tag, mooie spulletjes ook!  August 7, 2013

  Hele leuke tag met mooie spulletjes!  August 7, 2013

  Leuke tag meid, en ben benieuwd naar je Mascara Pff, ik denk alleen de YSL touche eclat, nr 2, omdat die gewoonweg top is voor wanneer ik eens charmante (ahum) eye bags heb
  x  August 8, 2013

  ik zou zoizo een MAC concealer, MAC blush en een foundation opnieuw kopen Voor de rest maakt het me niet zoveel uit


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie