10x favoriete momenten met Liam - My Simply Special
26/10/2018

10x favoriete momenten met Liam

Als je zwanger bent of net moeder bent geworden, krijg je vaak te horen dat je van alles moet genieten, want de tijd vliegt met een baby. En niets is minder waar! Ik vind het nog steeds een beetje onwerkelijk dat Liam al één is en elke dag weer nieuwe dingen kan. Prachtig om te zien, maar af en toe mis ik de pauzeknop wel een beetje. Ondanks het drukke dagelijks leven probeer ik toch bewust te genieten van de kleine dingen en ik besloot eens een paar favoriete momenten onder elkaar te zetten.

10x favoriete momenten met Liam

Zelfs als we Liam iets te eten geven dat hij al vaker gegeten heeft, trekt hij soms een heel maf gezicht. Dat hij het daarna vrolijk verder op eet, dat verwacht je dan niet.

Als ik ons kleine mannetje ‘s avonds een fles geef en hij klaar is met drinken, draait zich op z’n zij en naar me toe en dan valt hij heel lief bij me in slaap. Ik kan dan rustig een hele tijd naar ‘m zitten kijken en moet me inhouden om ‘m niet steeds kusjes op z’n wang te geven.

Liam kan zo lekker ondeugend kijken als hij iets doet dat niet mag of als we spelletjes spelen.

Als Liam op de vloer aan het spelen is en ik ga er bij zitten, dan komt hij echt zo gezellig tegen me aan zitten om vervolgens lekker verder te spelen.

Liam kan heel geconcentreerd met iets bezig zijn of dat nou het eten van een rozijntje is of het bestuderen van een knoop aan je kleding.

10x favoriete momenten met Liam

Als hij iets nieuws ontdekt of kan, dan kijkt hij je heel trots aan.

Natuurlijk is het niet fijn als je kindje zich bezeert, maar het voelt wel fijn als hij dan naar je toekomt om getroost te worden.

Als Liam lacht maakt dat mij altijd zo blij! Echt een van de mooiste dingen om te horen.

Over lachen gesproken, Romano stoeit wel eens met Liam en dan vind ik het zo prachtig om te zien hoe ze daar dan van genieten samen.

Sinds Liam kan lopen komt hij wel eens met van die gestrekte armpjes naar me toelopen als ik op de vloer ga zitten. Die slaat hij dan zelf om me nek en dan krijg ik een echte knuffel.

Ik word meteen helemaal blij als ik aan deze momenten denk! Wat zijn jullie favoriete momenten met jullie kids?Categorieën: Baby, Kids, Peuter5 reacties op “10x favoriete momenten met Liam”

  October 26, 2018

  Wat een mooi lijstje! Die momenten klinken allemaal zo enorm schattig. Logisch dat je daar van kan genieten. Het lijkt mij nu ook wel een leuke leeftijd waar Liam in zit, want nu is er echt meer interactie en gaat hij alles zelf ontdekken. Koester die mooie momenten!


  Natascha

  October 26, 2018

  😍 zo herkenbaar. Liam is een kleine hartendiefje! Lekker knuffelen.. maar stiekem even snel een klein bijtje 😂


  MySimplySpecial
  October 26th, 2018


  Ondeugend mannetje  October 26, 2018

  Mijn lievelingsmoment met mijn jongste zoon (15 maanden) is wanneer ik hem ‘s nachts zijn flesje geef en hij in slaap valt in mijn armen. Verder is het niet zo’n knuffelkont dus ik geniet er dan extra van! PS. Ik word zonder t


  MySimplySpecial
  October 26th, 2018


  Ja, heerlijk is dat! (Oeps, dankje!)


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie