2 comfy outfits voor koude dagen - My Simply Special
21/11/2014

2 comfi outfits voor koude dagen

Oké, ik ben zo iemand die het bijna altijd koud heeft. Heel vervelend, want soms helpt het zelfs niet om me echt warm aan te kleden. Toch probeer ik dat natuurlijk wel. Fijne truien, vesten en sjaals draag ik dus ook volop als het wat kouder is. Nu ontving ik pas twee nieuwe items van Vila en daar heb ik comfy outfits mee samengesteld. Niks ingewikkelds, maar gewoon fijn voor als je bijvoorbeeld met een kop thee en een goed boek op de bank kruipt.

2 comfi outfits voor koude dagen

2 comfi outfits voor koude dagen  

2 comfi outfits voor koude dagen

trui: Vila || broek:Mustang || top: Sting || sjaal: onbekend

Voor deze eerste outfit combineerde ik een witte trui met een rode broek. Dat vind ik zelf altijd erg mooi bij elkaar passen. Een dikke cirkelsjaal zorgt voor wat extra warmte.

2 comfi outfits voor koude dagen

 2 comfi outfits voor koude dagen

2 comfi outfits voor koude dagen

2 comfi outfits voor koude dagen

vest: Vila || broek:G-Star || top: H&M || ketting: Sfera || schoenen: Pier One

Dit soort lange vesten zie je tegenwoordig steeds meer. Lekker warm en het staat ook nog eens leuk. Voor deze comfy outfit koos ik voor platte enkellaarsjes, maar met een stel hakken wordt de outfit alweer wat netter.

Welke outfit is jullie favoriet?

Disclaimer

 Categorieën: Fashion, Outfit11 reacties op “2 comfy outfits voor koude dagen”

  November 21, 2014

  Wauw, wat een mooie stijlvolle foto’s heb je gemaakt. Ik vind vooral je outfit met grijs en groen prachtig maar volgens mij staan bijna alle kleuren jou mooi!

  Fijne dag


  MySimplySpecial
  November 23rd, 2014


  Dankjewel! Hahah, helaas is dat niet het geval Pasteltinten werken bijvoorbeeld vaak weer niet voor mij.  November 21, 2014

  Dat zijn twee erg leuke items van Vila. De vest vind ik heel mooi maar misschien toch net iets te lang maar die witte trui vind ik prachtig. Misschien moet ik zelf ook maar eens een kijkje nemen op hun site?  November 21, 2014

  Wat een heerlijke herft-binnen-blijf-outfits. Mooi om te zien dat je er toch kleur in verwerkt. De eerste is mijn favoriet (hoe mooi is deze kleur rood?!)  November 21, 2014

  Wat een heerlijk comfy outfits allebei! Ze staan je superleuk!


  MySimplySpecial
  November 23rd, 2014


  Dankjewel!  November 21, 2014

  Oeh dat lange vest! Zo mooi en je kunt er zo lekker in weg kruipen.  November 21, 2014

  Wat een leuke outfits zijn het beide!


  mar

  November 22, 2014

  Wat een ontzettende leuke outfits! Die zal ik zelf ook zo aan kunnen trekken. Hele mooie kleur broek ook!  November 22, 2014

  Ik heb ook zo’n lang vest. Heerlijk vind ik dat! Past overal bij, makkelijk meenemen en lekker warm!  November 26, 2014

  Leuk en met kleurtjes!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie