3 nagellakjes voor de herfst - My Simply Special
12/11/2014

3 nagellakjes voor de herfst

Het wordt weer kouder en de dagen zijn al behoorlijk kort. Dat betekent niet alleen dat het tijd is om je handen extra te verzorgen, maar ook dat je misschien andere kleuren nagellak uit zal kiezen. Ik zoek zelf in elk geval meestal wat donkerdere kleuren uit. Doen jullie dat ook? Vandaag deel ik mijn favorieten met jullie.
 3 nagellakjes voor de herfst

Laten we beginnen met een rode lakje (kleur 036) van Inglot. Rood is zo’n kleur die altijd goed is, maar die ik tijdens de koudere maanden toch wat sneller pak. Misschien omdat we alweer richting kerstmis gaan? De nagellak is vrij dun en lakt daarom niet ontzettend makkelijk, maar hij blijft wel lang zitten. (15 ml, €9,00)

3 nagellakjes voor de herfst

Dit grijze lakje van Flormar is mijn nieuwste aanwinst. Ik heb de laatste tijd iets met grijs en vind het ook een mooie kleur voor een nagellak. Dit kleurtje heet Elegant Grey (M03) en is mat. Vind je glans toch mooier? Met een normale topcoat maak je hier een heel makkelijk een glanzende, donkere kleur van. Hij is wat stroperig, maar wel goed dekkend in twee lagen. (11 ml, €3,50)

3 nagellakjes voor de herfst

Dit derde en laatste lakje van Kiko is eigenlijk wel mijn favoriet. Deze donkerpaarse kleur (nummer 245) lakt makkelijk en bevat minuscule glitters. Hij is lekker donker, maar door de glitters toch feestelijk. (11 ml, €3,45)

3 nagellakjes voor de herfst

Kiezen jullie in de herfst ook voor andere kleuren dan in de zomer?

 Categorieën: Beauty6 reacties op “3 nagellakjes voor de herfst”

  November 12, 2014

  Dat matte Flormar lakje: wouw echt wouw!  November 12, 2014

  Wauw, die van Kiko is héél erg mooi!  November 12, 2014

  Mooie kleurtjes! Ik ken de merken niet. Waar zijn ze te koop? En hoelang blijft de nagellak


  MySimplySpecial
  November 13th, 2014


  Inglot is onder andere verkrijgbaar in de eigen winkel in Rotterdam, maar ook via de webshop. Flormar heeft een winkel in Amsterdam en voor Kiko moet je helaas naar het buitenland of je kan bestellen via de webshop. De linkjes in het artikel brengen je naar de websites van de merken.  November 12, 2014

  Wat een mooie kleuren vooral die matte van flormar  November 12, 2014

  Die matte nagellak vind ik heel erg gaaf! zo anders van wat je gewend bent


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie