6 producten voor een subtiele Valentijnslook - My Simply Special
12/02/2015

6 producten voor een subtiele ValentijnslookBen jij niet zo van de rode lippen en ga je liever voor een subtiele look voor Valentijnsdag? Dat kan natuurlijk ook, en je kan dan zoenen zonder over je lipstick na te moeten denken. (Ook niet onbelangrijk natuurlijk.) Vandaag laat ik jullie mijn favoriete producten zien voor een frisse en lieve look die altijd goed is.

6 producten voor een subtiele Valentijnslook

1. Een klein beetje foundation zorgt voor een mooie egale huid. Op dit moment ben ik fan van de All Matt Plus foundation van Catrice. Hij brengt makkelijk aan, geeft een subtiele dekking, ziet er natuurlijk uit en hij blijft goed zitten. (30ml, €6,59)

2. Een egale huid is mooi, maar het is wel fijn als je ook een beetje kleur op je wangen hebt. Een knalroze blush zoals de No. 5 Pink Pop van Superlooks kan er eng uitzien, maar zorgt voor verassend natuurlijk gekleurde wangen. Breng het in kleine beetjes aan en bouw zo de intensiteit op tot je tevreden bent met het resultaat. Probeer het maar eens! (12g, €10,95)

3. Sinds ik highlighters ontdekt heb, gebruik ik ze elke dag. Breng een klein beetje aan op je jukbeenderen en de glans zorgt voor een stralende look. Mijn favoriet? Dat is Albatross van Nars. Hij is niet goedkoop, maar oh zo mooi! (4,8g, €29,25)

 6 producten voor een subtiele Valentijnslook

4. Nu je basis af is, is het tijd om je ogen te laten stralen. Een beetje mascara zorgt meteen voor een frisse en open blik. Gebruik je eigen favoriet, of probeer de Masterpiece Max van Max Factor eens. Deze gebruik ik al jaren en bevalt nog steeds erg goed. Wil je voor een wat natuurlijker resultaat gaan? Kies dan voor de donkerbruine variant. (7,2ml, €16,99)

5. Besteed je nooit heel veel aandacht aan je wenkbrauwen? Een beetje wenkbrauwpoeder kan wonderen doen en je gezicht meer laten spreken. Een palletje met meerdere kleuren zoals de Brow Kit van Gosh is handig als je nog niet weet welke kleur het beste bij jou past. (2,82g, €10,29)

6. Een kleurloze lipbalsem is altijd goed voor zachte lippen. Wil je toch wat meer? Probeer dan eens een Twistable Lip Color van NYC. Deze potloden zijn goed betaalbaar en zijn verkrijgbaar in leuke en subtiele kleurtjes. (2g, €3,99)

Voor wat voor look ga jij op Valentijnsdag?

P.S. Hebben jullie al gezien dat je je nu in de sidebar kan schrijven voor een wekelijke nieuwsbrief? Zo mis je nooit de nieuwste posts!

 Categorieën: Beauty, Body10 reacties op “6 producten voor een subtiele Valentijnslook”

  February 12, 2015

  Leuk artikel! De meeste producten heb ik al in huis dus dat moet helemaal goed komen zaterdag  February 12, 2015

  Leuk artikel! Al doe ik niet aan Valentijn en heb ik ook niemand om te verrassen


  Saskia Henne

  February 12, 2015

  Leuk die roze blush moet ik inderdaad eens proberen… Ik durf dat (zoals jij zegt) niet zo goed… haha.
  Maar ik heb er nog eentje liggen van lange tijd geleden, kan dat eigenlijk vergaan? Het is alleen maar poeder toch?


  MySimplySpecial
  February 12th, 2015


  Als je er netjes mee omgaat blijft dat wel een paar jaar goed hoor!  February 12, 2015

  Wat een super leuk artikel. Ik ben met valentijnsdag aan het carnavallen dus er zal niet een bepaalde look zijn die ik ga maken.


  MySimplySpecial
  February 12th, 2015


  Veel plezier! Ga je wel verkleed? (Ik heb zelf nog nooit carnaval gevierd.)  February 12, 2015

  Wat heb je dat leuk vormgegeven! Zo zie je het niet vaak.  February 12, 2015

  Super leuk artikel. Ik ga denk ik geen valentijn vieren!  February 12, 2015

  Leuk artikeltje! Die blush lijkt me echt heel schattig en mooi. X  February 12, 2015

  Mooie producten!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie