6x koffers in huis - My Simply Special
08/07/2015

6x koffers in huis

Een tijdje terug kreeg ik een oud koffertje van mijn moeder. Niet een variant uit een woonwinkel (ook leuk!), maar één die echt al heel oud is en uit de familie komt. Ontzettend leuk natuurlijk en ik wil ‘m dan ook een leuk plekje geven in huis. Vandaag deel ik daarom zes ideeën voor wat je met zulk soort koffertjes kan doen in huis.

6x koffers in huis

Liggend of staand?

De eerste en meest makkelijke optie is om één of meerdere koffertjes gewoon ergens neer te leggen of zetten. Een leeg hoekje, een kale gang of een dressoir kunnen makkelijk opgeleukt worden door er één of meerdere koffers te plaatsen.

6x koffers in huis

Plaatjes maken

Ik maak graag groepjes van spullen. Zo creëer je mooie plaatjes en voorkom je drukte en chaos. (Zolang je niet te veel van die groepjes maakt natuurlijk.) En waarom zou een koffertje niet als basis kunnen dienen voor zo’n leuk plaatje? Plantjes, oude camera’s, hoedjes, vogelkooien en boeken zijn maar een paar voorbeelden van items die je hier goed mee kan combineren.

6x koffers in huis

Opgeruimd staat netjes

Koffers zijn natuurlijk bedoeld om er iets in te stoppen, dus ze zorgen voor een perfecte combinatie van praktisch en stylish. Gebruik ze bijvoorbeeld voor schoenen of sjaals, of bewaar er je oude tijdschriften in.

6x koffers in huis

Stapelen maar!

Heb je meerdere koffers? Stapel ze op en maak zo de leukste kastjes! Wat dacht je van een nachtkastje gemaakt van koffers? Of een leuk kastje in de gang? Of een bijzettafeltje bij de bank? 

6x koffers in huis

Prrr!

Je kan zelf een kattenmand van hout maken zoals ik heb gedaan, maar je kan er natuurlijk ook een koffer voor gebruiken. En heb je meerdere katten? Ga dan voor een stapelbed!

6x koffers in huis

Een nieuw kleurtje

Heb je wel een koffer maar vind je de kleur niet zo bij je interieur passen? Pak er een blik verf bij en geef ‘m een nieuwe kleur! Zo creëer je een compleet ander effect en een wat modernere look.

Wat zouden jullie doen met koffers in huis?

Bron: foto 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

 Categorieën: Interieur, Living
Tags:5 reacties op “6x koffers in huis”

  July 8, 2015

  OOOOH DIE MET DIE POEKIES.  July 8, 2015

  Die zijn gaaf!  July 8, 2015

  Super leuk vooral de kattenmand  July 8, 2015

  Koffers zijn zo leuk. Alleen kom je er moeilijk aan, of ze kosten belachelijk veel geld voor een nep-oud koffer.  July 9, 2015

  Ik vind van die oude koffers echt super gaaf!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie