6x Zelf vaderdag cadeau maken - My Simply Special
05/06/2017

6x Zelf vaderdag cadeau maken

Zelf cadeautjes maken blijft leuk en waarom zou je niet voor vaderdag aan de slag gaan met een persoonlijk cadeau? Je kan iets leuks en bruikbaars maken of juist de keuken in duiken voor iets lekkers. Ik deel in deze post zes ideetjes, maar je kan natuurlijk ook verschillende opties combineren en een pakketje samenstellen.

6x Zelf vaderdag cadeau maken

Brownies

Laten we met food beginnen. Dit is niet mijn mooiste foto, maar geloof me, deze brownies zijn echt te lekker. Ik heb hier al zoveel mensen mee aan de brownies gekregen die daar eigenlijk niet van houden. Ze zijn knapperig van buiten en smeuïg van binnen en helemaal niet moeilijk te maken.

 

6x Zelf vaderdag cadeau maken

Kaneeltruffels

Een ander recept dat al jaren een favoriet is, is dit recept voor kaneeltruffels. Wie van chocola houdt en van kaneel, vindt dit zeker lekker. Ze smelten op je tong en het is moeilijk om er niet meteen een heleboel op te eten.

6x Zelf vaderdag cadeau maken

Koekjes

Koekjes zijn (bijna) altijd goed toch? Je kan bijvoorbeeld koekjes met kokos en witte chocola maken. Of wat dacht je van koekjes met een suikerrandje of havermoutkoekjes met frambozen? Je kan er alle kanten mee op!

6x Zelf vaderdag cadeau maken

Slabestek

Kookt je vader graag? Dan is iets voor in de keuken misschien wel een leuk cadeau. Je kan bijvoorbeeld zelf een slabestek opleuken. Om het helemaal persoonlijk te maken, kan je er ook een mooie quote of zijn naam op schilderen.

6x Zelf vaderdag cadeau maken

Camerariem

Is je vader altijd in de weer met zijn camera? Maak dan zelf een mooie camerariem voor hem. Kies kleuren en materialen die goed bij hem passen. Denk bijvoorbeeld aan mooi (nep)leer of juist meer een jeansstof.

6x Zelf vaderdag cadeau maken

Notitieboekje

Notitieboekjes, veel mensen gebruiken ze regelmatig. Een saai boekje kan je gelukkig heel makkelijk opleuken door het te beplakken met plakfolie. Ik heb een variant met marmerprint gemaakt, maar je kan ook voor stoerdere opties gaan met bijvoorbeeld een hout- of leerlook.

6x Zelf vaderdag cadeau maken

Shoppen!

Zie je het nou niet zitten om zelf iets te maken? Of wil je het combineren met een gekocht cadeautje? Ik verzamelde een paar leuke cadeau-ideeën:

  1. In de tijd dat ik nog bij Rituals werkte, heb ik regelmatig mensen blij gemaakt met een scheergel van Rituals en iedereen was daar altijd erg enthousiast over! (€8,50)
  2. Ik heb het idee dat vaders vaak sokken cadeau vragen. Klopt dat? Deze sokken van Bamigo worden gemaakt van bamboe zijn dus duurzamer en origineel. (€17,99)
  3. Is je vaders portemonnee versleten? Dan is dat ook een fijn cadeau. Kijk vast even of hij nu een dun en klein of juist een wat groter exemplaar heeft en zoek iets vergelijkbaars. (€17,95)
  4. Een geurtje is altijd goed, toch? Oké, zolang je zijn smaak een beetje kent. Romano heeft Acqua di Giò staan en die vind ik in elk geval heerlijk. (€40,90)

Vieren jullie vaderdag? En gaan jullie zelf een vaderdag cadeau maken?

Geschreven-RCategorieën: DIY, To Do
Tags:1 reactie op “6x Zelf vaderdag cadeau maken”

    June 7, 2017

    Altijd zo lastig he, vaderdag! Maar deze dingen zijn inderdaad altijd goed


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie