7x Liams favoriete speelgoed - My Simply Special
09/11/2018

7x Liams favoriete speelgoed

Liam vindt het prachtig om lades en kasten open te trekken en te kijken wat daar allemaal voor spullen te vinden zijn, maar dat is natuurlijk toch niet helemaal de bedoeling. Gelukkig heeft hij ook het een en ander aan speelgoed waar hij zich heerlijk mee kan vermaken. Vandaag deel ik 7 favorieten van de laatste tijd.

7x Liams favoriete speelgoed

Dit is een item van toen mijn nichtje en neefje nog klein waren! We kregen ‘m van mijn oom toen Liam een paar maanden oud was, maar inmiddels speelt hij er al hele tijd mee. Met de hamer rondlopen, de gekleurde staafjes door de gaatjes duwen en ze natuurlijk ook ‘opeten’. Hij verzint steeds nieuwe spelletjes.

7x Liams favoriete speelgoed

Ik had een tijd terug al zo’n plastic toren met gekleurde ringen gekocht, maar voor zijn eerste verjaardag kreeg hij een nog mooier exemplaar van het merk Little Dutch. Het voordeel van deze is dat de staaf waar de ringen omheen gaan overal even dik is en de ringen dus in willekeurige volgorde gestapeld kunnen worden. (Te koop in blauw en roze.)

7x Liams favoriete speelgoed

Ballen zijn natuurlijk ook leuk en voor Liam vroegen we een zachte variant. Die kan hij makkelijk oppakken en is wel zo veilig binnen. (Wij hebben deze, maar je hebt ook bijvoorbeeld deze.)

7x Liams favoriete speelgoed

De Stacking wheels van Plan Toys was ik online tegengekomen en vond ik zo leuk dat ze meteen op zijn lijstje kwamen te staan. Hij kreeg ze in de eerste instantie niet, dus toen heb ik ze besteld met cadeaugeld dat we voor hem gekregen hadden. De set bestaat uit drie simpele auto’s die op heel veel manieren gestapeld kunnen worden. Liam loopt er inmiddels lekker mee rond en begint ook het stapelen steeds beter onder de knie te krijgen. (Hier te koop.)

7x Liams favoriete speelgoed

Wat heeft Little Dutch toch leuk speelgoed! Deze set stapelblokken kregen we als kraamcadeautje en inmiddels speelt Liam er al een hele tijd mee. Je kan torens bouwen, de blokken in elkaar zetten en de vormpjes door de openingen duwen. Het is mooi om te zien hoe Liam er steeds meer mee kan. (Te koop in blauw en roze.)

7x Liams favoriete speelgoed

Ik zei toch al dat ik fan was van Little Dutch? Liam kreeg voor zijn eerste verjaardag namelijk ook deze truck. We hadden ‘m in de eerste instantie nog even op zolder gezet zodat we niet al het nieuwe speelgoed in één keer zouden introduceren. Pas vond hij zelf de doos met de truck in de kast en kwam daarmee naar me toe. Hij was zo schattig dat ik het wel een mooi moment vond om ‘m open te maken. (Hier te koop.)

7x Liams favoriete speelgoed

Als laatste hebben we nog Liams loopfiets. Ook dit was een kraamcadeautje en af en toe zat hij er even op als we op zolder waren. Inmiddels is hij er echt groot genoeg voor en hebben we ‘m naar beneden gehaald. Liam kan er zelf op en af klimmen en wordt steeds handiger met sturen. (Deze is vergelijkbaar.)

Waar spelen jullie kids graag mee?Categorieën: Kids, Peuter
Tags:5 reacties op “7x Liams favoriete speelgoed”
  Marjan

  November 9, 2018

  Leuk speelgoed heeft Liam!
  Wat een mooie foto’s!


  Mh

  November 9, 2018

  Wat een leuke dingen allemaal, goede inspiratie voor ons sint/kerst/verjaardagslijstje  November 10, 2018

  Leuk! Ik verkoop zelf Little Dutch in mijn winkel en het is inderdaad allemaal erg leuk


  Bo

  November 11, 2018

  sweet babyboy!


  Annemie

  November 14, 2018

  ons zoontje leest graag in boekjes (dieren zijn zijn favoriet ), auto’s beginnen hier ook en alles wat met ballen te maken heeft. Wij hebben hier zelf een ballenbad gecreëerd (klein zwembad gevuld met ballen) en dat is hier de nr 1


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie