8x Handige make-up organizers - My Simply Special
23/01/2017

8x Handige make-up organizers

Ik hou ervan als mijn spullen netjes opgeborgen en georganiseerd zijn. Aangezien we dit jaar gaan verhuizen ben ik al af en toe bezig om onze spullen uit te zoeken en weg te doen wat best weg kan. Zo hoeven we straks zo min mogelijk onnodige spullen mee te nemen. Oh, en ik denk natuurlijk na over hoe we ons huis in gaan richten en waar we alle spullen het beste op kunnen bergen. Mijn make-up zit nu in een MALM ladekast en ik twijfel of we die straks in de slaapkamer kwijt kunnen. Tijd dus om vast eens rond te snuffelen naar handige make-up organizers en mijn favorieten onder elkaar te zetten.

8x Handige make-up organizers

#1: Herinneren jullie je nog hoe ik mijn make-up opberg? In deze post van twee jaar geleden (wow wat gaat dat snel!) gaf ik een kijkje in mijn stash. Inmiddels ziet het er wel anders uit, maar ik gebruik nog steeds diezelfde handige bakjes om alles te ordenen. Xenos verkoopt ze helaas niet meer, maar ik kwam iets vergelijkbaars tegen bij Amazon. Je kan ze dus in verschillende formaten kopen en zo zelf een lade indelen aan de hand van je producten.

#2: Heb je een hele kleine stash of wil je graag een bakje maken met alle producten die je dagelijks gebruikt? Dan is deze verdeler van de Hema heel geschikt om neer te zetten.

#3: Die bakjes van Amazon zijn niet heel goedkoop. Wil je liever iets dat wat budgetvriendelijker is? Dan is dit bakje van Ikea een optie, want deze kost maar 99 cent. Hij heeft twee vakjes en als je er meerdere naast elkaar zet kan je een la toch heel netjes organiseren.

#4: Stop je je stash liever niet in een la, maar wil je het ergens bovenop zetten? Dan is dit mini-ladekastje van Muji wel erg mooi en handig! Helaas hebben ze geen winkels in Nederland, want ze hebben heel veel leuke spullen en nog meer mooie organizers. Je kan wel bestellen via de webshop en als je dat via de Duitse shop doet zijn de verzendkosten een stuk lager. (Hmm, ik zie nu dat de Duitse webshop tijdelijk dicht is, hopelijk gaat hij snel weer open.)

#5: Als geen zin hebt om verschillende maten bakjes te bestellen via Amazon kan je ook voor deze vrolijke set van Hema kiezen. Je krijgt namelijk 6 bakjes in 4 verschillende maten die mooi bij elkaar passen. Handig!

#6: Voor €1,49 is deze ladeinzet van de Ikea weer lekker budgetvriendelijk. Hij heeft verschillende vakjes die prima formaten hebben om make-up netjes in op te bergen.

#7: Deze mandjes van de Hema gebruik ik zelf om toiletspullen in te organiseren in de badkamer, maar dit zijn ook prima mandjes om bijvoorbeeld wat palettes in te zetten of bijvoorbeeld nagellak. Plus ze zijn makkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in verschillende kleuren. (Zwart, lichtblauw en turquoise.)

#8: Ik denk dat dit kastje van Ikea heel bekend is voor make-up producten. Ik heb ‘m zelf niet, maar als je een grote stash hebt kan je hier alles perfect in verdelen over de verschillende lades. Ik zou alleen wel weer make-up organizers in de lades zetten om alles nog overzichtelijker te maken. (Er is ook een kleinere versie beschikbaar.)

Gebruiken jullie make-up organizers voor jullie stash?Categorieën: Beauty, Body, Living, Organiseren, Shop, To Do4 reacties op “8x Handige make-up organizers”
  Sandra

  January 23, 2017

  Sommige spulletjes heb ik in ‘n make up tasje zitten. Andere spulletjes weer in lades.. maar zo’n handige bakjes heb ik (nog) niet.
  Action heeft wel van die bakjes voor wattenschijfjes en wattentipjes, die zijn wel leuk. En ik zag toevallig dit weekend in de folder van de Wibra dat ze daar wel van die make up organizers verkopen.


  MySimplySpecial
  January 23rd, 2017


  Goede tip over de Wibra, ze hebben inderdaad ook handige bakjes zo te zien!  January 23, 2017

  Ik heb zelf de kast op nummer acht, al gebruik ik ‘m niet voor make-up. Super handig ding is het wel! Als ik ga verhuizen wil ik graag een aantal van de nummer 4 organizers voor mijn liquid lippies, die liggen nu zo ongezellig op een stapel.  January 23, 2017

  Er zitten handige organizers tussen


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie