AH wegwerp scheermesjes - My Simply Special
09/07/2014

AH wegwerp scheermesjes

Net als tandenborstels, wattenschijfjes en wattenstaafjes zijn scheermesjes van die tools die ik altijd in huis heb. Epileren vind ik ook prima werken, maar toch kan zo’n epileerapparaat scheermesjes niet helemaal vervangen. Door de jaren heen heb ik verschillende mesjes geprobeerd en inmiddels heb ik prima budgetmesjes ontdekt die al een paar jaar favoriet zijn.

AH wegwerp scheermesjes

Ja, deze mesjes koop ik gewoon samen met mijn andere boodschappen bij de Albert Heijn! Lekker makkelijk! Voor net iets meer dan 3 euro krijg je 4 mesjes. Prima prijs toch? 

AH wegwerp scheermesjes

Deze mesjes hebben 4 scheerbladen (maakt het aantal echt uit?) en een beweegbare kop die maakt dat je de contouren van je lichaam makkelijk kan volgen. Verder is het mesje zo gevormd dat het lekker vast te houden is onder verschillende hoeken. Dat vind ik echt veel fijner werken dan die super-budgetvarianten met rechte grepen en vaste koppen.

AH wegwerp scheermesjes

Daarnaast hebben de mesjes  een ‘speciale gladscheerstrip’ die huidirritatie na het scheren zou moeten verminderen. Als ik naar de ingrediënten kijk, kom ik kleine hoeveelheden kamille tegen (kalmerend, verzachtend, ontstekingswerend en antiseptisch), en ook olijfolie en allantoin (kalmerend, verzachtend en bespoedigt genezing van kleine huidbeschadigingen). Klinkt prima dus. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik altijd een willekeurige douchegel gebruik als scheergel, dus dat ik niet direct iets merk van die strip.

AH wegwerp scheermesjes

Product: 4-blads wegwerp scheermesjes 
Merk: Albert Heijn
Inhoud: 4 stuks
Prijs: 3,04 euro
Te koop: Bij de Albert Heijn.
 
Luxe aanvoelende scheermesje voor een kleine prijs. Ik vind ze fijn! Gebruik jij ook scheermesjes?
 
 Categorieën: Beauty12 reacties op “AH wegwerp scheermesjes”

  July 9, 2014

  Deze wil ik best eens proberen! Voor die prijs hoef ik het in ieder geval niet te laten Gebruik nu van die wegwerpmesjes van de Action, maar daar wordt mijn huid best geïrriteerd van. En dat deze 4 mesjes hebben lijkt me ook erg fijn.


  MySimplySpecial
  July 12th, 2014


  Mijn huid vind die super goedkope mesjes ook niet zo fijn, maar met deze heb ik daar echt geen last van!


  Jolienne

  July 9, 2014

  Die ga ik zeker eens aankopen. Wat een mooi prijsje!  July 10, 2014

  ze zijn niet duur en ze zien er best goed uit!  July 10, 2014

  Ik ben altijd voorzichtig met wegwerp scheermesjes, maar deze ziet er al met al goed uit  July 10, 2014

  Klinkt erg fijn! Ik gebruik nu altijd de wegwerpscheermesjes van de Kruidvat, maar ik ga overwegen deze ook eens te proberen!  July 10, 2014

  Hij lijkt me wel fijn! Ik geloof dat die van mij van de Action komen, haha!  July 10, 2014

  Leuk! Zelf gebruik ik Venus scheermesjes, een stuk duurder maar heel fijn in gebruik.  July 12, 2014

  Ja ik heb deze ook wel eens gebruikt, super fijn!  July 13, 2014

  Handig om te weten. Ga ik van de week gelijk maar een keer proberen.  July 15, 2014

  Ik gebruik altijd een mesje van Venus, bij mij gaat het scheren nogal moeizaam! Ik heb deze nog nooit uitgeprobeerd!  July 15, 2014

  Ik heb normaal die van de action, maar qua prijs verschilt het niet zoveel. Ik ga deze zeker eens proberen!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie