Alvast gelukkig nieuwjaar! - My Simply Special
31/12/2015

Alvast gelukkig nieuwjaar!

Ik weet natuurlijk niet wanneer jullie dit lezen, maar ik ga het gewoon alvast zeggen! Gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat jullie een mooi jaar gehad hebben en een nog mooier jaar tegemoet gaan. Ik vier deze jaarwisseling in elk geval gezellig met familie. Hebben jullie al leuke plannen voor vanavond?

Gelukkig nieuwjaar!

2015 was met onze verloving een bijzonder jaar voor mij en 2016 zal voor ons dus een jaar worden dat helemaal in het teken staat van trouwen. De eerste acht maanden zullen we bezig zijn met de voorbereidingen en ik kijk ontzettend uit naar het passen van jurken (spannend!) en het werken aan leuke DIY-projecten om de dag nog bijzonderder te maken. Na de twee bruiloften zal ik Romano dan echt mijn man mogen nomen (dat klinkt raar!) en gaan we op huwelijksreis. Hmm, waar willen we heen? Ik weet het nog niet, maar het wordt vast een bijzondere tijd!

Ohjah, morgen beginnen we het nieuwe jaar (net als de voorgaande jaren) weer goed met een gave winactie die je niet wil missen!

Gelukkig nieuwjaar!

Bron: foto 1Categorieën: My Life, Persoonlijk
Tags:2 reacties op “Alvast gelukkig nieuwjaar!”

    December 31, 2015

    Wat leuk voor je dat je in 2016 gaat trouwen! Dit word een goed jaar dus! Alvast een fijn nieuwjaarswisseling! -x-    December 31, 2015

    Jij ook alvast een hele fijne jaarwisseling en een top 2016!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie