Baby update #4: Vlog week 35, de bevalling & baby Liam - My Simply Special
02/10/2017

Baby update #4: Vlog week 35, de bevalling & baby Liam

Het is eindelijk zover, ik heb weer een video af! En dit is voor mij een hele bijzondere, want deze gaat over alles rondom de geboorte van Liam! Ik laat zien wat ik deed in week 35 van mijn zwangerschap, ik neem jullie mee naar het ziekenhuis toen ik daar met te vroeg gebroken vliezen belandde, ik deel een stukje van de bevalling en de eerste beelden van Liam van vlak na zijn geboorte! En daar stopt het niet, want ik laat jullie ook zien hoe Liam veranderde in de eerste twee maanden. Veel plezier met kijken!

Liefs,
MargotCategorieën: Baby, Kids, My Life, Zwanger12 reacties op “Baby update #4: Vlog week 35, de bevalling & baby Liam”
  Christine

  October 2, 2017

  Wat een geweldig inkijkje in je laatste dagen als zwangere en daarna als moeder, prachtig!! En nu is maatje 50 allang weer te klein.. de tijd vliegt echt!


  MySimplySpecial
  October 3rd, 2017


  Ja, het gaat allemaal echt heel erg snel inderdaad! Ik snap nu ook helemaal waarom andere ouders zeggen ‘geniet ervan, ze zijn maar zo kort zo klein’.


  Lisan

  October 2, 2017

  Wat een prachtig filmpje!! Moest echt mijn best doen om niet te huilen tijdens het stukje rond de bevalling haha. Heerlijk hoofdje vol haar heeft hij ook, zo schattig!


  MySimplySpecial
  October 3rd, 2017


  Hihi dankjewel  October 2, 2017

  Wat een mooi filmpje! Zo bijzonder! Ik ben bijna uitgerekend en vind het zo’n mooi, maar ook een beetje onwerkelijk idee dat dit ons ook te wachten staat, maar ooooh wat heb ik er zin in Zo leuk om te zien hoe Liam lekker groeit en al echt een ventje begint te worden.


  MySimplySpecial
  October 3rd, 2017


  Oh spannend! Je gaat een hele bijzondere periode tegemoet!


  Anita te Gussinklo

  October 2, 2017

  Wat een heerlijk filmpje Margot, erg leuk om te zien,
  Een pracht kindje hebben jullie.


  MySimplySpecial
  October 3rd, 2017


  Dankjewel Anita!


  Marianne

  October 3, 2017

  Wat een superleuk filmpje, ik heb echt zitten genieten.
  Groetjes, Marianne


  Conja

  October 5, 2017

  Heel mooi en speciaal filmpje! Liam is echt een knappe baby. Die grote donkere ogen zijn prachtig! Ik hoop stiekem dat ik ook met 36 weken beval (nog 1,5 week te gaan dan…) Ben zooo nieuwsgierig naar ons kleintje!


  MySimplySpecial
  October 5th, 2017


  Ahw dat is lief! En spannend dat je al zo ver bent in je zwangerschap! Voel je je nog wel een beetje oké?


  Conja
  October 11th, 2017


  Je mag er trots op zijn dat je zo’n knappe jongen hebt
  Ja ik voel me nog heel fit! Het is dat ik met verlof ‘moet’ en mijn buik wel erg groot wordt nu, maar anders merk ik er weinig van…


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie