Babykleding: mijn favoriete winkels - My Simply Special
25/06/2018

Babykleding: mijn favoriete winkels

Af en toe krijg ik de vraag waar ik de babykleding voor Liam koop. Snap ik heel goed, want ik ben ook altijd op zoek naar leuke adresjes. Nu heb ik geen heel spannende plekken waar ik winkel hoor, maar ik ga mijn lijstje toch delen. Hopelijk hebben jullie er iets aan!

Voor ik begin

Misschien is het handig om te weten wat voor kleding ik zoek. Voor mij is het in elk geval belangrijk dat het betaalbaar is, maar wel netjes blijft. Liam groeit overal snel genoeg uit, maar alles wordt zo vaak gewassen dat de kwaliteit van belang is. Verder koos ik de eerste maanden vooral voor lekkere zachte stofjes en inmiddels ben ik ook fan van spijkerbroekjes (met stretch). In elk geval pak ik altijd de wat ‘volwassenere’ kledingstukken uit het rek. Dus geen dingen met Nijntje of Superman, maar liever streepjes, grafische printjes of lekker stoere items.

Baby update #2: De kraamweek

shirtje van Prénatal

Prénatal

Dit is de eerste winkel waar ik kleding voor onze kleine man kocht. Hij was nog niet geboren en ik vond al dat kleine spul prachtig! Inmiddels heb ik er vaak kleding gekocht, zowel van de eigen merken van Prénatal als van Noppies (wel iets duurder). Hier en daar zat er een item tussen waarvan de kwaliteit me een beetje tegenviel (van Prénatal zelf), maar ze hebben een hoop leuks en fijne sales.

Babyupdate #11: 10 maanden oud

broek en shirt van H&M

H&M

Ik koop voor mezelf regelmatig kleding bij H&M en ook voor Liam kan ik er prima slagen. Hoe de maten vallen, wisselt een beetje, dus daar moet je even goed naar kijken als je bijvoorbeeld online bestelt. Ze hebben in elk geval een hoop leuke dingen, regelmatig nieuwe collecties en de kwaliteit bevalt me tot nu toe prima.

Mijn favoriete babyproducten van dit moment

shirt van Hema, broek van Noppies

Hema

Ik heb van verschillende merken rompers geprobeerd, maar die van Hema zijn hier favoriet. Ze hebben verschillende soorten geloof ik, maar wij halen vooral de versies die 5 euro per stuk zijn. Niet de goedkoopste optie, maar de pasvorm is perfect, ze kunnen in de droger en ze blijven lang goed. Verder worden ze in fijne basiskleuren als wit, licht grijs, donker grijs en donker blauw verkocht, dus ik heb altijd van alles wat in huis. (Met af en toe iets met een printje erbij.) Misschien een beetje overdreven, maar ik hou ervan als een romper een beetje matcht met de kleding die Liam aanheeft. Of in elk geval niet echt opvalt. Anyway, verder heeft Hema ook leuke kleertjes. Wel veel met prints, maar af en toe zitten er ook stoerdere items tussen.

Dagboek: conferentie

shirt van Zara

Zara

Ik heb al vaak in de webshop van Zara gekeken, maar nooit wat besteld. Eerst omdat Liam er te klein voor was en later omdat ik twijfelde over de maat. Toen ik pas in Utrecht zelf door de babyafdeling kon lopen, zag ik ontzettend veel leuks. Er gingen uiteindelijk een paar shirts mee naar huis en die bevallen heel goed! Wel een maatje groter dan bij andere merken, want Zara valt blijkbaar wat kleiner uit. Ik vond het in elk geval erg leuk dat ze veel kleurrijke dingen hadden, zonder dat het meteen heel kinderlijk werd. 

Dagboek: Mijn eerste moederdag

shirt van Next, broek van H&M

Next

Ik vind deze webshop niet de handigste, maar ze hebben wel een hoop betaalbare spullen. Waarom ik ‘m onhandig vind? Als je echt alle kleding wil bekijken, moet je door de catalogus heen klikken en dat shopt toch wat minder snel. Voor Liam heb ik in elk geval verschillende shirts gekocht bij Next en die zijn erg fijn. De pasvorm is goed en de stofjes erg mooi.

Babykleding: mijn favoriete winkels

En verder…

Ik heb één shirtje van Mango in huis voor Liam en dat is een fijn ding. Ik ben dus benieuwd wat ze nog meer hebben. Verder heeft Zeeman mouwloze rompertjes waar ik fan van ben (als aanvulling op Hema). Ze hebben een soort streepjes die in de stof geweven zijn en worden verkocht in het grijs, blauw en rood. Perfect dus als je een romper ook als shirtje gebruikt tijdens warmere dagen.

Waar kopen jullie het liefst babykleding en waar moet ik zeker ook eens kijken?Categorieën: Baby, Kids4 reacties op “Babykleding: mijn favoriete winkels”
  Patrice

  June 25, 2018

  Hi Margot,
  heb je al eens gekeken op kleertjes.com? Uitgebreide collectie en overzichtelijke site. Echt een aanrader.
  Groet Patrice


  Bo

  June 27, 2018

  Hij is zooooo lief!!!


  Lisa

  July 17, 2018

  Kijk eens bij de C&A. Dit is zelf mijn favoriet (heb zelf ook een jongen).


  MySimplySpecial
  July 17th, 2018


  Ik zie wel eens dat anderen daar leuke dingen kunnen vinden inderdaad, maar bij ons in de buurt hebben ze helaas altijd maar heel weinig.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie