Badkamer inspiratie - My Simply Special
11/11/2015

Badkamer inspiratie

Heel spannend, Romano en ik hebben besloten om op zoek te gaan naar een eigen huis. Waar we precies willen wonen of wat voor huis we zoeken weten we nog niet, maar de zoektocht gaat beginnen. Natuurlijk weten we ook nog niet hoe het huis eruit zal gaan zien en hoeveel eraan zal moeten gebeuren. Toch kan ik het niet laten vast een beetje na te denken over wat ik mooi zou vinden. Vandaag deel ik daarom met jullie mijn ideetjes over de badkamer. 

Badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie

Licht

Oké, ik zal beginnen met zeggen dat dit allemaal hele luxe badkamers zijn en dat ze lang niet allemaal realistisch zijn. Toch blijven de foto’s mooi om te zien en ze zijn heel geschikt voor het opdoen van inspiratie. Maargoed, ik hou van veel licht en een lichte badkamer trek me dan dus ook zeker. Het hele witte vind ik mooi in combinatie met de houten details die voor wat warmte zorgen. Ook de combinatie van wit en zandkleuren vind ik erg mooi en warm.

Badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie

Donker

Toch vind ik grote zwarte tegels ook erg mooi en chique staan, zowel op de vloer als op de muur. Je hoeft natuurlijk niet alles meteen zwart te maken, je kan ook voor wat contrast zorgen door voor donkere details te kiezen. Of combineer het met hout en bruine stenen voor wat warmte. Ja ik hou van een cleane uitstraling, maar ik vind het ook fijn als een interieur warmte uitstraalt.

Badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie

Opbergen

Tsjah, ik heb nou eenmaal een aardige voorraad producten die ik in de badkamer gebruik en bewaar. Een beetje opbergruimte kan dus geen kwaad. Wat ik zelf heel leuk vind zijn van die ingebouwde nisjes. In de douche zijn ze handig voor je shampoo enzo, en in de rest van de badkamer kan je planken toevoegen om je andere producten netjes neer te zetten. Oh, en een dichte (lade)kast is ook wel handig voor alle items die er te rommelig uitzien.

Badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie

Douche

Een dubbele douche is natuurlijk wel heel extreem (dromen mag toch), maar een regendouche staat zeker op mijn wishlist! Douchen onder zo’n grote douchekop is gewoon erg fijn en zo krijg je thuis een beetje dat spagevoel. En die zwarte kraan op de laatste foto, die vind ik wel erg gaaf!

Badkamer inspiratie

Hoe ziet jullie droombadkamer eruit?

Bron: foto 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

DisclaimerCategorieën: Interieur, Living
Tags:1 reactie op “Badkamer inspiratie”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie