Binnenkijken bij Angelina - My Simply Special
18/09/2015

Binnenkijken bij Angelina

Binnenkijken bij iemand anders, dat is stiekem toch heel erg leuk? In deze rubriek gaan we dat dus ook gewoon doen! Vandaag is Angelina (24) aan de beurt om haar huis te laten zien. Of nou, ze woont bij haar ouders in Winsum en laat dus haar mooie kamer zien. Angelina is grafisch vormgever en blogger en heeft onder andere het design gemaakt voor My Simply Special.

Binnenkijken bij Angelina

Zou je iets kunnen vertellen over je kamer?

Drie jaar geleden zijn wij bij mijn stiefvader ingetrokken. Toen ik in deze kamer kwam was hij knalblauw en helaas geen mooie kleur blauw. Het was erg donker en daarom besloot ik om alles wit te verven en twee muren lichtgroen. Het is nu veel lichter en het lijkt ook wat ruimer.

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Ik denk dat Scandinavisch de beste omschrijving is. Ik houd van lichte kleuren en hout, maar de combinatie zwart met wit vind ik ook erg mooi.

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Veel van mijn inspiratie haal ik van Pinterest, het is echt een verslaving geworden haha.

Binnenkijken bij Angelina

Wat is je favoriete plek in je kamer?

Ik ben ontzettend blij met mijn werkplekje! Ondanks dat het in mijn slaapkamer is, heb ik er genoeg ruimte om heerlijk te werken.

Neutraal of kleurrijk?

Dan liever neutraal.

Binnenkijken bij Angelina

Echte planten of nepplanten?

Het liefst echte planten, maar ik ben er vaak niet zo goed mee haha.

Schoonmaken of opruimen?

Opruimen.

Binnenkijken bij Angelina

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Ik kijk veel bij VT Wonen, NordicBlends en Tierlantijn maar ik kan ook uren ronddwalen in de Dille & Kamille, HAY store etc.

Favoriete zelfgemaakte item?

Op dit moment heb ik veel opgeslagen op zolder dus ik heb niet echt een zelfgemaakt item staan.

Wat staat er nog op je wishlist?

Op dit moment heb ik verder geen wensen, mijn kamer is precies zoals ik het graag wil. Maar als ik uit huis ga staat een mooie bank wel hoog op mijn verlanglijstje én een mooie keuken!

Binnenkijken bij Angelina

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn echte droomhuis is een wit huisje aan het strand met veel lichte kleuren en details in zachte kleuren. Maar dat is echt een droom, wie weet.

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Kijk op Pinterest en maak verschillende borden aan voor de kamer die je wil gaan aanpakken. Pin alle plaatjes die je aanspreken en maak er vervolgens een moodboard van. Dit kan uiteraard ook in het echt met wat tijdschriften.

Binnenkijken bij Angelina

Dankjewel Angelina voor je leuke verhaal en prachtige foto’s! Willen jullie meer zien van Angelina, neem dan eens een kijkje op haar heerlijke blog en Instagram account.

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot(at)mysimplyspecial.com en ik zal kijken of ze geschikt zijn. Ik ben benieuwd!Categorieën: Interieur, Living3 reacties op “Binnenkijken bij Angelina”

  September 18, 2015

  Leuk om te zien en mooie foto’s! Ik vind die Scandinavische stijl ook wel wat hebben.  September 18, 2015

  Ik vind deze rubriek zo leuk, alweer zo een mooi huisje  September 18, 2015

  Binnenkijken bij mensen is zo heerlijk. Doe ik ook vaak als ik in als bijrijder in de auto zit :D. We hebben hetzelfde Angelina, ik vind ‘m ook nog steeds leuk.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie