Binnenkijken bij Charlotte - My Simply Special
03/04/2020

Binnenkijken bij Charlotte

Hou je van tijdloos en design-items, dan is deze binnenkijker wat voor jou! Charlotte (36) is interieurontwerper en styliste en ze heeft van haar eigen huis dan ook iets heel moois gemaakt. Samen met Jasper en hond Brooklyn woont ze in Hengelo en vandaag vertelt ze ons alles over haar interieur.

Binnenkijken bij Charlotte

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

Wij wonen inmiddels alweer 4 jaar in onze woning. Toen wij het kochten was het een bouwval. Wij hebben het helemaal gerenoveerd en er een grote woonkeuken aangebouwd. Het fijne van het kopen van een huis in een staat zoals wij het kochten (o.a. katoenen bedrading, geen cv, stucplafond) is dat je het helemaal naar je eigen smaak kan maken. En dat hebben wij zeker gedaan. Het is (en gebeurt) nog steeds in fases, zodat het uiteindelijk helemaal klopt. Wanneer je alles goed wilt doen kost het nou eenmaal veel geld, en het kost tijd om dit te sparen.

Binnenkijken bij Charlotte

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Ik vind het niet perse een stijl en dus lastig om het zo te benoemen. Het is een mix van onze smaken bij elkaar. Uiteindelijk is het een interieur met veel persoonlijke items die een verhaal hebben. Wij kiezen verder graag voor pure materialen & tijdloze design items.

Binnenkijken bij Charlotte

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Eigenlijk dagelijks uit Instagram & Pinterest, maar ook veel uit de verzameling boeken die wij thuis hebben en door te reizen. Denk bijvoorbeeld aan een stedentrip naar Antwerpen of een rondreis door Japan.

Binnenkijken bij Charlotte

Wat is je favoriete plek in huis?

Overdag ben ik graag in onze lichte woonkeuken. Werken, taarten bakken, tenten bouwen en lekker borrelen in het weekend! ‘s Avonds chill ik graag in de voorkamer. Languit op de bank om te Netflixen, of met een dekentje voor de boekenkast muziek luisteren!

Binnenkijken bij Charlotte

Neutraal of kleurrijk?

Neutraal met wat kleurrijke accenten!

Binnenkijken bij Charlotte

Echte planten of nepplanten?

Altijd echt, nep komt er nooit in!

Binnenkijken bij Charlotte

Schoonmaken of opruimen?

Allebei! Heel erg, maar ik vind het heerlijk!

Binnenkijken bij Charlotte

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Mister Design is wel mijn favoriete Nederlandse webstore, maar ik heb ook heel veel leuke kleine favoriete winkels met allemaal zo hun eigen specialiteit.

Binnenkijken bij Charlotte

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Ohjeee, wij zijn geen klussers en hebben niets zelf gemaakt. Maar de werkplek en boekenkast in de woonkamer hebben we laten maken en die is wel erg goed gelukt. Ik ben er nog elke dag blij mee.

Binnenkijken bij Charlotte

Wat staat er nog op je wishlist?

Een nieuwe eettafel staat hoog op de wishlist. Ik denk aan die van Prouve, maar een Ligne Roset Togo is ook zeer welkom.

Binnenkijken bij Charlotte

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Een woonhuis in mid century, moderne stijl lijkt mij prachtig!

Binnenkijken bij Charlotte

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Combineer materialen, kleuren en daarmee ook structuren en zorg zo voor contrasten in huis! Investeer in design en kies daarmee voor tijdloze items.

Binnenkijken bij Charlotte

Dankjewel Charlotte voor het delen van je leuke verhaal en mooie foto’s! Willen jullie meer van haar zien? Neem dan eens een kijkje op haar website en leuke Instagram account!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot@mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd! Categorieën: Interieur, LivingEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie