Binnenkijken bij Debbie - My Simply Special
05/01/2018

Binnenkijken bij Debbie

Debbie (32) houdt ervan om lekker haar eigen weg te volgen en dat zie je aan haar interieur. Ze mixt verschillende stijlen en heeft een hoop intrigerende foto’s hangen. Benieuwd waar ik het over heb? In deze binnenkijker vertelt Debbie alles over het huis in Friesland waar ze samen met Marco en hun twee dochters woont. 

Binnenkijken bij Debbie

Zou je iets kunnen vertellen over je woning? 

Ik woon sinds mijn zestiende samen. Mijn man had dit huis twee jaar eerder gekocht. Inmiddels heb ik heel wat stijlen doorgevoerd in dit huis en ik ben nooit klaar met veranderen. Bijna drie jaar geleden hebben wij een nieuwe keuken gekocht waar wij tot op de dag van vandaag erg blij mee zijn.

Binnenkijken bij Debbie

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Ik heb een zeer eigen smaak en ik koop wat ik leuk vind. Als ik mijn smaak moet omschrijven dan zou ik zeggen: een mix and match van stoer, modern met een beetje industrieel.

Binnenkijken bij Debbie

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Overal, het is niet dat ik maar één stijl doorvoer in huis. Ik zie veel mooie interieurs op Instagram, maar ook een hoop dingen die ik mooi vind, maar niet in mijn huis zal toepassen.

Binnenkijken bij Debbie

Wat is je favoriete plek in huis?

Mijn bed. Grapje. Ik heb niet echt een favoriet plekje in huis. Het is maar net wat ik aan het doen ben. Als ik in de keuken sta, heb ik contact met de woonkamer omdat wij een open keuken hebben. Onze eettafel staat tegen de keuken aan en als de kinderen dan aan de tafel zitten als ik sta te koken, vind ik dat heerlijk. Ik zit ook graag op het lounge stukje van de bank. Heerlijk met mijn voeten omhoog en in de winter weggekropen onder een plaid met een kopje thee naast me.

Binnenkijken bij Debbie

Neutraal of kleurrijk?

Dat vind ik een heel lastige! Wat is kleurrijk? Ik hou van zwart met een touch of kleur. Maar niet te overdreven. Qua accessoires switch ik vaak, zodat je iedere keer een andere look in huis kan creëren. Zo heb ik heel veel verschillende kussens. In de winter kies ik voor de wat donkere kleuren en in de zomer lichte tinten.

Binnenkijken bij Debbie

Echte planten of nepplanten?

Echte! Jaren geleden had ik alleen maar nepplanten. Ik dacht dat ik geen groene vingers had, maar inmiddels heb ik het tegendeel bewezen. Ons huis staat nu vol met planten. Van de woonkamer tot slaapkamers en badkamer. Ik betrap mij er ook op dat ik er steeds nieuwe bij wil kopen. Ik moet dan alleen echt bedenken waar ik het dan neer moet zetten, want bijna elk plekje in huis waar een plant kan staan is al bezet.

Binnenkijken bij Debbie

Schoonmaken of opruimen?

Beide! Ik hou van een opgeruimd huis en kan niet tegen rommel. Dat brengt veel onrust in mijn lijf. Maar ooooh als het vies is… Bah, dan krijg ik de kriebels en moet ik het schoonmaken. Daarbij is het zo dat wij een grote hond (Lex) hebben die wel eens kwijlt. Dus heb eigenlijk altijd een sopje staan. Ik vind schoonmaken niet erg en kan er echt van genieten als ons huis heerlijk ruikt door het schoonmaakmiddel.

Binnenkijken bij Debbie

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Ik heb niet een favoriete winkel, ik kom overal en koop overal. Wel let ik veel op prijzen, want ik denk vaak dat ik het ergens anders goedkoper kan krijgen en dat pluis ik ook graag uit. Maar als ik toch iets moet opnoemen, dan kies ik Kwantum. Die heeft vaak leuke accessoires voor kleine prijzen.

Binnenkijken bij Debbie

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Mmm zelf gemaakt?? Met een beetje hulp dan van Pinterest: onze Ixxi. Zoals ik al zei, ik hou van anders. Ik heb de afbeeldingen zelf samengesteld en elke foto heeft zijn eigen verhaal. Iedereen heeft er een andere denkwijze over als ze de afbeeldingen bekijken. Dat maakt het voor mij een uniek item in huis.

Binnenkijken bij Debbie

Wat staat er nog op je wishlist?

Een betonvloer. Al zie ik het niet zitten om vier weken van huis te zijn om dat te realiseren. Of een uitbouw aan de achterkant van ons huis zodat de woonkamer groter is. Maar ach, wensen moet je houden en ik ben zo ook zeer tevreden. Maar als wij ooit de Lotto winnen, zal dat boven aan mijn wishlist staan.

Binnenkijken bij Debbie

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Daar heb ik nooit over na gedacht en ik denk dat het ook niet uitmaakt. Het formaat maakt niet uit, als je maar gelukkig bent en het kan delen met je dierbaren heb je een droomhuis. En dat is dan ook het plekje wat ik nu al bezit. Dat is echte rijkdom.

Binnenkijken bij Debbie

Hebben jij en Marco (ongeveer) dezelfde smaak?

Over het algemeen wel en we komen er ook altijd samen uit. Mijn man laat mij erg vrij is mijn keuzes voor in het huis en er is niks waarvan hij zegt: “Moet dat? Ik vind het helemaal niks.”

Binnenkijken bij Debbie

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

Ja, al zijn de meeste dingen wel mijn keuze. Van de kleur op de muur en de kussens op de bank tot alle planten en servies. Hij vind veel dingen prima, zolang ik de muren maar niet roze wil schilderen.

Binnenkijken bij Debbie

Welk item van Marco zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

Uuuuh geen. Ooit hing er een zeefdruk van Mondriaan in de woonkamer. Hij vind het prachtig, maar ik vind het helemaal niks. Hij hangt nu boven de zoldertap en hij hangt daar prima! Daar zie ik hem het minst. Haha.

Binnenkijken bij Debbie

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Koop vooral wat je leuk vindt en wat bij je past. En niet omdat een item nu in is en je graag met de menigte mee wil gaan. Oké, ook ik heb een aantal planten die populair zijn op Instagram, maar ik heb ze gekocht omdat ik ze vooral heel mooi vind.

Dankjewel voor het delen van je leuke verhaal en mooie foto’s, Debbie! Willen jullie meer van Debbie zien? Neem dan eens een kijkje op haar mooie Instagram account!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot@mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd!Categorieën: Interieur, Living2 reacties op “Binnenkijken bij Debbie”

    January 5, 2018

    Al weer zo een mooi huis    January 9, 2018

    Heel mooi, al die verschillende kleuren! En ik ben echt verliefd op die tegeltjes van de keuken!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie