Binnenkijken bij Denise - My Simply Special
16/11/2018

Binnenkijken bij Denise

Het vinden van een perfect huis kan best een uitdaging zijn. Gelukkig zag Denise de potentie in dit appartement, want het is uiteindelijk echt iets moois geworden. Denise (23) werkt als administratief medewerker bij een uitzendbureau voor evenementen. Daarnaast is ze afgestudeerd als interieuradviseur en dit doet ze naast haar werk als ‘hobby’. Ze woont samen met haar vriend Wessel in Rotterdam en geeft ons een kijkje in haar huis.

Binnenkijken bij Denise

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

Na een jaar zoeken naar ons eerste koophuis, kwamen we een soort bruin café achtige woning tegen. Maar als je door al het bruin heen keek, kon je zien dat het een onwijs licht en ruim appartement was. Ik moest het alleen nog even aan mijn vriend zien over te brengen dat je er echt iets moois van kon maken. Met wat sfeerbeelden en 3D tekeningen is me dat gelukt en op 13 november 2017 tekenden we bij de notaris voor ons eerste huis! We hebben alles leeg gehaald, maar omdat het een flat uit 1971 is, zijn alle wandjes er makkelijk uit te halen. We zijn toen zelf aan de slag gegaan met heel erg veel hulp van mijn super handige vader en drie maanden later was alles af.

Binnenkijken bij Denise

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Het is eigenlijk wel een mengelmoesje. Scandinavisch met veel planten, een kleine touch industrieel, een lichte basis aangevuld met zwart en wat kleur.

Binnenkijken bij Denise

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Mijn inspiratie haal ik van Instagram, Pinterest, uit woonbladen maar soms ook gewoon uit reclamefolders. Dat is tegelijkertijd ook een verslaving!

Binnenkijken bij Denise

Wat is je favoriete plek in huis?

Mijn favoriete plek in huis is zeker het hoekje van de bank. Aan het einde van de dag kan je hier heerlijk in de zon zitten, je overziet heel het huis waar we zo trots op zijn en als het kouder wordt, kan je er heerlijk in kruipen met een dekentje.

Binnenkijken bij Denise

Neutraal of kleurrijk?

Neutraal met een kleur als eyecatcher, precies zoals ik in mijn eigen huis heb gedaan. Een statement maken, maar het ook speels houden is een uitdaging. Met kleur is dat gelukkig heel goed uit te voeren!

Binnenkijken bij Denise

Echte planten of nepplanten?

Dat zijn zeker echte planten, mijn hele huis staat er vol mee. Mijn vriend noemt ons huis soms een jungle, maar hij moest eens weten hoeveel er nog bij passen!

Binnenkijken bij Denise

Schoonmaken of opruimen?

Dat is denk ik toch opruimen, het huis is eigenlijk altijd netjes! Het geeft me rust als ik avonds op de bank ga zitten en het is heerlijk opgeruimd om me heen. Schoonmaken doe ik minstens 1x in de week. Het huis is dan ook niet groot dus dat is makkelijk te doen.

Binnenkijken bij Denise

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

De Karwei heeft heel veel leuke spulletjes en daarnaast mag natuurlijk de Ikea ook niet ontbreken! Verder kijk ik graag naar zzp’ers die ik tegen kom op Instagram. Heerlijk om bij hun leuke accessoires te kopen. Ook loop ik regelmatig binnen bij de Action, Leen Bakker, Kwantum en Intratuin want die zitten om de hoek. Lekker makkelijk!

Binnenkijken bij Denise

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Waar ik nog steeds enorm trots op ben, is de badkamer want die heb ik helemaal zelf getegeld en dat is toch maar mooi gelukt. Maar wat echt zelf is gemaakt en waar we nog steeds enorm blij mee zijn, zijn de tussendeuren bij de woonkamer. Die heeft mijn vader op maat gemaakt voor ons huis en daar krijgen we nog elke keer heel veel complimenten over

Binnenkijken bij Denise

Wat staat er nog op je wishlist?

Omdat we eigenlijk net klaar zijn met verbouwen, heb ik niet echt meer een wishlist. Elke week komen er wel wat kleine accessoires bij en plantjes koop ik ook regelmatig, dus dan valt dat misschien onder wishlist!

Binnenkijken bij Denise

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis is toch wel een landhuis dat we helemaal kunnen inrichten in een modern Scandinavische stijl. Natuurlijk met een mooi landgoed waar we dan een zwembad met heerlijk terras kunnen plaatsen en misschien nog wat leuke diertjes houden (ik ben dol op alpaca’s)! Dat deze droom ooit werkelijkheid wordt, daar geloof ik niet in. Maar dromen is goed voor een mens!

Binnenkijken bij Denise

Hebben jij en Wessel (ongeveer) dezelfde smaak?

Mijn vriend heeft redelijk dezelfde smaak. Zolang het strak is vind hij alles goed.

Binnenkijken bij Denise

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

Ik kon wel echt mijn gang gaan in en om het huis. De grote beslissingen doen we natuurlijk wel samen, maar hier zijn we ook altijd snel uit!

Binnenkijken bij Denise

Welk item van Wessel zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

Heel veel hebben we nieuw gekocht qua meubelen dus dit is echt perfect. Alleen in de studeerkamer staat nog een enorme bureaustoel (verstopt voor de foto’s) die er totaal niet bij past. Maar je moet geven en nemen, zeggen ze. Gelukkig is de rest van de studeerkamer wel een geheel met de rest van het huis

Binnenkijken bij Denise

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Blijf vooral bij jezelf. Gebruik kleuren en materialen waar jij je zelf fijn bij voelt en ga niet een style forceren die niet bij je past.

Binnenkijken bij Denise

Dankjewel voor het delen van je verhaal en mooie foto’s, Denise! Willen jullie meer van Denise zien? Neem dan eens een kijkje op haar leuke Instagram account!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot@mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd!Categorieën: Interieur, Living3 reacties op “Binnenkijken bij Denise”

  November 16, 2018

  Leuke inrichting!


  Sabrina

  November 16, 2018

  Prachtig


  Anna

  November 16, 2018

  Leuke inrichting! Ik ben al een tijdje op zoek naar een bank zoals deze. Kun je mij toevallig aangeven waar deze vandaan komt en het type van deze bank?


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie