Binnenkijken bij Denise - My Simply Special
19/02/2016

Binnenkijken bij Denise

Binnenkijken bij iemand anders, dat is stiekem toch heel erg leuk? In deze rubriek gaan we dat dus ook gewoon doen! Vandaag laat Denise (24) haar huis zien. Denise heeft een eigen schoondheids- en kapsalon aan huis en woont samen met haar poes Poekie in Friesland.

Binnenkijken bij Denise

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

Ik woon nu twee jaar in mijn woning in Boornbergum. De woning was netjes onderhouden dus er moesten alleen kleine dingen gebeuren zoals sauzen en verven. Ik heb voor deze woning gekozen omdat ik een prachtig uitzicht over de weilanden heb. Het is een erg rustig buurtje en als ik aan mijn eettafel zit is het iedere dag alsof ik op vakantie ben door het geweldige uitzicht en de rust.

Binnenkijken bij Denise

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Een combinatie van modern, diy, vintage en industrieel.

Binnenkijken bij Denise

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Van Instragram, uit woonbladen en ik ben zelf creatief dus ik bedenk ook veel dingen. Daarnaast haal ik inspiratie van de Instagram-account van mijn moeder. Zij is altijd op de hoogte van de nieuwste dingen, ze is creatief en heeft leuke ideeën.

Binnenkijken bij Denise

Wat is je favoriete plek in huis?

Mijn favoriete plek in huis is toch wel mijn eethoek. Hier zit ik naar het geweldige uitzicht te kijken en ik vind het het mooiste plekje in huis. Ook is dit een heerlijke plek om met vriendinnen thee te drinken, er is genoeg plek voor iedereen!

Binnenkijken bij Denise

Neutraal of kleurrijk?

Ik hou zelf van neutraal met een beetje kleur en dan vooral de pasteltinten zoals mintgroen, vaalgroen en heel zacht roze. Maar de basis is vooral neutraal.

Binnenkijken bij Denise

Echte planten of nepplanten?

Ik hou persoonlijk niet van nepplanten. Ik vind planten en bloemen erg mooi in het interieur al ben ik niet heel goed in het verzorgen van planten. Haha! Ik zet graag een bosje bloemen neer en leuke takken of gedroogde berenklauw staan erg leuk in vazen en zijn makkelijk te onderhouden.

Binnenkijken bij Denise

Schoonmaken of opruimen?

Ik kan zelf niet goed tegen troep, ik hou van een opgeruimd en schoon huis. Ik woon alleen dus dat is erg makkelijk! Mijn vriendinnen zeggen altijd dat ze niet snappen dat het bij mij altijd zo schoon en opgeruimd is.

Binnenkijken bij Denise

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Mijn favoriete winkels zijn Ikea, Karwei, Kwantum, Leen Bakker, hal8 (in Drachten) en Binn Wonen (in Leek). Ik vind veel woonwinkeltjes leuk, maar daar weet ik helaas niet alle namen van. Als ik in een nieuwe plaats ben kijk ik altijd even of er leuke woonwinkeltjes te vinden zijn. Ook vind ik het leuk om naar tweedehands winkels te gaan om hele oude items te scoren of te vernieuwen!

Binnenkijken bij Denise

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Mijn eethoek staat op nummer één! Hij is gemaakt door mijn vader van gebruikt stijgerhout. Mijn design Pastoe stoeltje heb ik gekregen van mijn buurvrouw en ik heb ‘m gezandstraald en gepoedercoat. En mijn oude koffers die ik wit geverfd heb.

Binnenkijken bij Denise

Wat staat er nog op je wishlist?

Een mooie tuin! Een overkapping met een lekkere zithoek zodat ik zomers ook van het prachtige uitzicht kan genieten.

Binnenkijken bij Denise

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Een opgeknapt boerderijtje wederom met een mooi uitzicht! Verder zou ik een betonnen vloer en mooie oude elementen in de woning willen en alles helemaal naar mijn smaak inrichten!

Binnenkijken bij Denise

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Kijk goed naar stijlen die bij elkaar passen. Doe inspiratie op in woonbladen of op internet (Instagram, woonblogs), maak een moodboard met jouw stijl en pas dat toe.

Binnenkijken bij Denise

Dankjewel Denise voor het delen van je verhaal en mooie foto’s! Willen jullie meer zien van Denise, neem dan eens een kijkje op haar leuke Instagram account.

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot(at)mysimplyspecial.com en ik zal kijken of ze geschikt zijn. Ik ben benieuwd!Categorieën: Interieur, Living7 reacties op “Binnenkijken bij Denise”

  February 19, 2016

  wat een mooi huis! de details zijn perfect, over alles is nagedacht  February 19, 2016

  Wauw, wat heeft Denise een prachtige woning Ben helemaal verliefd op haar stijl!  February 20, 2016

  Prachtig huis!  February 21, 2016

  Wauw! Wat een prachtig huis! Vooral die eetkamer tafel!


  Margot

  February 21, 2016

  hele leuke stijl
  en wat een mooi huis
  WAUW!


  Mo

  February 22, 2016

  Mooi huis, prachtige rustige kleuren…..leuke tafel van stijgerhout…… Je bedoelt vast steigerhout!  February 24, 2016

  Wat een gezellig huis! Leuke stijl!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie