Binnenkijken bij Desireé - My Simply Special
18/08/2017

Binnenkijken bij Desireé

Ik blijf het leuk vinden om bij andere mensen binnen te mogen kijken en vandaag heb ik dan ook weer een leuke binnenkijker voor jullie! Dit keer laat Desireé namelijk haar huis zien. Desireé (31) is rechercheur en volgt daarnaast een HBO studie rechten. Samen met haar man Jasper en katten Luna en Tijger woont ze in Noord-Brabant.

Binnenkijken bij Desireé

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

We wonen hier nu zes jaar. We hebben voor dit huis gekozen vanwege de ruime tuin, omdat er een garage bij zit en omdat we het natuurlijk een heel leuk en betaalbaar huis vonden. We komen allebei niet uit deze regio, maar vonden de omgeving rustig en mooi en de wijk waar we nu wonen is ruim opgezet. Verder zijn eigenlijk alle voorzieningen zoals winkels en verenigingen gewoon in de buurt.

Toen we hier kwamen wonen hebben we direct de badkamer en het toilet eruit gesloopt en er ook helemaal zelf iets nieuws geplaatst. De keuken was nog goed, dus die hebben we laten zitten, al kriebelt het wel om zelf een mooie nieuwe keuken uit te zoeken. Verder hebben we in huis alle deuren vervangen en openslaande tuindeuren laten plaatsen. Boven hebben we nieuwe vloeren gelegd. Ook hebben we het hele huis zowel binnen als buiten geverfd. Toen we hier twee jaar woonden hebben we de tuin aangepakt.

Binnenkijken bij Desireé

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Ik heb niet echt één vaste stijl. Ik houd van neutrale kleuren met een vleugje groen. Ik vind het belangrijk dat het huis rust en gezelligheid uitstraalt. Ik heb gekozen voor natuurlijke materialen zoals houten meubels en een nubuck lederen bank. Doordat onze vloer zwart is, heb ik verder veel lichte kleuren gebruikt. Ook vind ik het leuk om een aantal vintage items in huis te hebben en wat stoerdere spullen zoals een oude houten kist, mijn lockerkast en mijn zwaar metalen windlicht en die spullen dan weer te combineren met een zacht vloerkleed en schapenvachten. Ook houd ik erg van planten en witte bloemen.

Binnenkijken bij Desireé

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Ik haal veel inspiratie van Instagram. Het is zo leuk om daar rond te neuzen en te zien hoe leuk en origineel anderen hun huis ingericht hebben. Verder lees ik de VT wonen, kijk ik veel woonprogramma’s en neus ik rond in (web)winkels, op rommelmarkten en op Pinterest.

Binnenkijken bij Desireé

Wat is je favoriete plek in huis?

De luie stoel bij de haard is wel één van mijn favoriete plekjes. We hebben 1,5 jaar geleden een gashaard laten plaatsen en dat is de beste aankoop ooit. Eén klik op de afstandsbediening en je zit heerlijk bij het haardvuur. Ikzelf en kat Luna zijn er niet weg te slaan! Verder zit ik ook graag aan onze nieuwe keukentafel. Jasper heeft de bank daarbij zelf gemaakt en sindsdien merken we dat we daar veel vaker zitten, saampjes of gezellig met vrienden. Het is echt een gezellig hoekje geworden. Ook is pas een woonwens van mij in vervulling gegaan, namelijk een Jacuzzi in de tuin. Heerlijk om ‘s avonds voor het slapen gaan even te ontspannen, lekker in de buitenlucht. Weer of geen weer maakt niet uit, want hij staat onder een afdak en het water is altijd heerlijk warm.

Binnenkijken bij Desireé

Neutraal of kleurrijk?

Neutraal.

Binnenkijken bij Desireé

Echte planten of nepplanten?

Echte planten natuurlijk! Ik ga altijd voor verschillende groene planten. Ik houd namelijk niet van kleur. De bloemen die ik heb, zijn daardoor ook vrijwel altijd wit of eventueel met wat paars of blauw.

Binnenkijken bij Desireé

Schoonmaken of opruimen?

Opruimen vind ik leuker. Maar meestal is het al wel netjes. Voor schoonmaken zou ik wat meer tijd willen hebben. Ik ben nu heel druk met werk en de studie die ik volg naast mijn baan. De afgelopen tijd waren we daarnaast ook heel druk met het organiseren van onze bruiloft, maar die is inmiddels achter de rug. Het was een fantastische dag!

Binnenkijken bij Desireé

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Ik kom graag bij Loods5 en Intratuin Halsteren om woonspullen uit te zoeken. Daarnaast bezoek ik regelmatig een kringloopwinkel of van die winkels met oude meubels en spulletjes. Mijn favoriete webwinkels zijn: www.vtwonen.nl, www.deens.nl, www.wonenmetlef.nl en www.stoermetaal.nl. Ook zijn de kleine webwinkels die je tegen komt op Instagram erg leuk. Je vind zo mooie en unieke spullen voor in je huis.

Binnenkijken bij Desireé

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Het tv-meubel en de bank bij de eettafel.

Binnenkijken bij Desireé

Wat staat er nog op je wishlist?

De ‘DLM’ bijzettafel van Hay in mintgroen, de ‘clouds’ toiletrolhouder van Lyon Beton, linnen beddengoed, een nieuwe tuinset, een ixxi met onze trouwfoto’s voor in het trapgat en uiteindelijk ook een nieuwe keuken, vloer en een dakkapel op zolder. Zo kan ik nog even doorgaan. Ik verzin altijd weer wat nieuws voor mijn wishlist

Binnenkijken bij Desireé

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Een boerderijtje in de polder met kippen en schapen in de tuin. Met originele elementen, maar verder wel een modern inrichting. Industrieel, maar met zachte elementen zoals een lekkere bank, vloerkleed en schapenvachtjes.

Binnenkijken bij Desireé

Hebben jij en Jasper (ongeveer) dezelfde smaak?

Ja gelukkig wel. Bij ons is er nooit discussie over het interieur. Jasper laat me wel mijn gang gaan en gelukkig vindt hij bijna alles mooi waar ik mee thuis kom. Niet omdat het hem niet interesseert, maar omdat we gelukkig echt dezelfde smaak hebben. Verder is hij ontzettend handig, dus als ik iets verzin, dan kan hij het zo maken. Zoals het tv-meubel, de bank bij de eettafel en een muur die ik doorgetrokken wilde hebben in de keuken. Jasper kwam toen zelf met het idee om er leuke nisjes in te maken.

Binnenkijken bij Desireé

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

Ja, maar meestal ga ik eerst alle woonwinkel af en als ik dan gevonden heb wat ik mooi vind, neem ik Jasper mee. Als hij het dan ook mooi vindt kopen we het.

Binnenkijken bij Desireé

Welk item van Jasper zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

Niets eigenlijk.  Het liefst zou hij nog wel wat meer modelauto’s in de woonkamer hebben maar die komen er naast de enige die er nu staat niet in

Binnenkijken bij Desireé

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Less is more. Veel huizen vind ik al snel te vol. Als je afwisselt met je mooie accessoires in plaats van ze allemaal neer te zetten, is dat ene accessoire juist een mooie blikvanger die veel meer opvalt.

Binnenkijken bij Desireé

Dankjewel voor het delen van je leuke verhaal en mooie foto’s, Desireé! Willen jullie meer van Desireé zien? Neem dan eens een kijkje op haar fijne Instagram account!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot@mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd! Categorieën: Interieur, Living5 reacties op “Binnenkijken bij Desireé”

  August 18, 2017

  Wat een geweldig huis! Ik vind vooral de eethoek en de stoel bij het haardvuur erg tof!


  Riet Albers

  August 18, 2017

  Mooie foto’s, van een met smaak ingericht ,super gezellig en mooi huis!😊 en ook in het echt Desiree en Jasper🤗


  Luna

  August 18, 2017

  Hoewel ik zelf juist heel erg hou van kleur, vind ik dit wel een mooie inrichting! Het komt toch gezellig over. En jullie tuin ziet er ook erg mooi uit! Lekker groot ook  August 19, 2017

  Dit ziet er heel erg gezellig uit! Vooral de jacuzzi vind ik erg leuk. Mooi hoekje  August 22, 2017

  Wauw! Die tuin ook, en dat hout op de muur in dat huis! Heel tof!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie