Binnenkijken bij Kelly - My Simply Special
02/11/2018

Binnenkijken bij Kelly

Meestal vraag ik of iemand mee wil werken aan een binnenkijker, maar heel af en toe benadert iemand mij zelf en dat vind ik altijd heel erg leuk! Zo kreeg ik een tijdje terug een berichtje van Kelly (27), een docent Engels die met haar vriend Gino en dochter Alice in Zeeland woont. Kijk maar mee!

Binnenkijken bij Kelly

Zou je iets kunnen vertellen over je woning? 

Wij wonen nu drie jaar in dit nieuwbouwhuis dat er aan de buitenkant uit ziet als een grote, ‘ouderwetse’ boeren schuur. Echter is het dus helemaal nieuw, waardoor wij dus zelf niet veel hebben hoeven klussen. We hebben alleen boven het laminaat gelegd en een kleurtje op de muren gesmeerd.

Binnenkijken bij Kelly

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Modern, industrieel, Scandinavisch.

Binnenkijken bij Kelly

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Woonprogramma’s of tijdschriften en Pinterest natuurlijk.

Binnenkijken bij Kelly

Wat is je favoriete plek in huis?

Mijn hoekje op de bank, maar eigenlijk is de kamer van Alice (nadat we die mooi hebben gemaakt) ook wel een favoriet geworden.

Neutraal of kleurrijk?

Neutraal! Wij waren het er al gauw over eens dat onze favoriete kleur voor in huis eigenlijk grijs is.

Binnenkijken bij Kelly

Echte planten of nepplanten?

Echte! Planten brengen zo veel sfeer. Wij houden erg van hangplanten en cactussen. Meerdere planten clusteren om een soort urban jungle idee te geven vind ik ook altijd leuk.

Schoonmaken of opruimen?

Opruimen. Wij declutteren regelmatig. Maar om eerlijk te zijn ruim je met een dreumes altijd alles achter haar op. Tijd om heel grondig schoon te maken hebben we niet altijd dus daarmee wachten we vaak tot het weekend of dagen dat we vrij zijn. En ook dan kunnen we wel leukere dingen bedenken eigenlijk… maar wat moet dat moet. En van een schoon en opgeruimd huis krijg ik juist wel weer rust in m’n hoofd.

Binnenkijken bij Kelly

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Wij hebben onze meubels echt overal vandaan. Maar favoriete merken zijn Hay en Zuiver.

Binnenkijken bij Kelly

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Lastig kiezen, de kast en commode in Alice haar kamer hebben we niet zelf gemaakt maar wel zelf opgeknapt en ik vind die zo tof geworden! Maar als ik moet kiezen uit iets wat helemaal zelf is gemaakt dan kies ik de salontafel. Mijn vriend heeft die gemaakt nadat onze dochter werd geboren. We hadden eerst drie ronde, kleine tafeltjes en die waren wel hip maar voor een dreumes niet praktisch. Toen heeft hij zelf uit stukken boomstam onze salontafel gecreëerd.

Binnenkijken bij Kelly

Wat staat er nog op je wishlist?

Het volgende plan is om zelf een houten ombouw voor ons bed te maken. Maar eerst is hij bezig met het bouwen van een gitaar.

Binnenkijken bij Kelly

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Eigenlijk zoals nu alleen zouden we (nu al) graag wat meer ruimte willen. Luxe probleem hoor, want we hebben ook een sportkamer boven. We hadden liever een garage gehad waar we dan een sportkamer van zouden maken. En stiekem zouden we ook graag een kookeiland willen hebben in de keuken, maar daar was hier geen plaats voor. Maar ik klaag niet, want qua stijl is dit perfect voor ons.

Binnenkijken bij Kelly

Hebben jij en Gino (ongeveer) dezelfde smaak?

Ja, eigenlijk helemaal! Fijn is dat!

Binnenkijken bij Kelly

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

Ja! Gelukkig hadden wij daar ook rustig de tijd voor tijdens de bouw van ons huis. Dus konden we overal de juiste meubels zoeken.

Binnenkijken bij Kelly

Welk item van Gino zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

Niks eigenlijk, denk ik. Het is eerder rommel die blijft slingeren die ik dan het liefst direct weggooi en hij idem bij mij. Maar dat wordt dan ook weer opgeruimd.

Binnenkijken bij Kelly

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Minder van alles. Bijvoorbeeld minder tierelantijntjes. Kies bewust voor wat mooie details maar dus niet te veel. Of juist alleen dingen met een speciale betekenis of die juist nuttig zijn, een plant die leven brengt of juist een kaars of lamp. Verder een aantal grote meubels, maar koop daar eigenlijk ook niet te veel van. En houdt het opgeruimd zodat het rustig blijft.

Dankjewel voor het delen van je verhaal en mooie foto’s, Kelly! Willen jullie meer van Kelly zien? Neem dan eens een kijkje op haar leuke Instagram account!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot@mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd!Categorieën: Interieur, LivingEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie