Binnenkijken bij Linda - My Simply Special
20/09/2019

Binnenkijken bij Linda

Een strak interieur kan snel een beetje saai en kil worden, maar bij Linda is dat zeker niet het geval. Ze heeft slim gebruik gemaakt van kleuren, materialen en accessoires en het resultaat ziet er super uit. Linda (30) doet naast haar werk een opleiding tot interieur stylist en woont samen met haar vriend Tim in Koog aan de Zaan.

Binnenkijken bij Linda

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

Inmiddels woon ik 3 jaar in mijn woning. Toen ik het huis kocht hebben we alles eruit gesloopt op de badkamer na. Hier zit een dakkapel in die ik wil vernieuwen en verlengen tot en met de overloop. De badkamer verbouwen was toen dus geen slimme optie. Mijn vriend en ik kregen een relatie toen ik midden in de verbouwing zat waardoor ik heel veel samen met mijn ouders heb gedaan. Mijn vader is erg handig en samen hebben wij bijvoorbeeld de keuken geplaatst, muurtjes weggesloopt, verlaagde plafonds gemaakt en ga zo maar door. De woning sprak mij destijds zo aan doordat hij vrij groot is maar je dat vanaf de buitenkant niet ziet. Ook heb ik via geen enkel raam of via het dakterras inkijk wat een heel prettig gevoel geeft. Dit komt omdat het een massionette woning is en ik op de eerste en tweede verdieping woon.

Binnenkijken bij Linda

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Mijn stijl is een mix van luxe, industrieel, chique en stoere elementen. Ik hou van wit gecombineerd met zwart, beton en houtkleuren.

Binnenkijken bij Linda

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Het meeste toch wel van Instagram en Pinterest. Ook ben ik zelf aardig creatief en verzin ik steeds weer wat nieuws, vooral als ik in bed lig.

Binnenkijken bij Linda

Wat is je favoriete plek in huis?

De zithoek en daarna het bed, haha.

Binnenkijken bij Linda

Neutraal of kleurrijk?

Neutraal. Ik houd niet van te veel kleur in huis.

Binnenkijken bij Linda

Echte planten of nepplanten?

Echte planten, maar nog liever mooie takken of boompjes.

Binnenkijken bij Linda

Schoonmaken of opruimen?

Allebei, maar als ik moest kiezen dan toch schoonmaken!

Binnenkijken bij Linda

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Poeh, eigenlijk heb ik geen favoriet. Als ik een leuk item zie, Google ik het en koop ik het!

Binnenkijken bij Linda

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

De liggende Ikea-hack kast. Ik krijg er heel veel vragen over.

Binnenkijken bij Linda

Wat staat er nog op je wishlist?

Dan toch die verlengde dakkapel van de badkamer naar de overloop. Ik twijfel soms of ik deze investering wel moet doen aangezien het waarschijnlijk geen woning is waar we voor altijd blijven wonen.

Binnenkijken bij Linda

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn vriend en ik willen in de toekomst graag een penthouse of appartement op flinke hoogte kopen. Wij hebben allebei geen groene vingers dus een dakterras i.p.v. een tuin zou mijn voorkeur hebben.

Binnenkijken bij Linda

Hebben jij en Tim (ongeveer) dezelfde smaak?

Voor mijn vriend mag het allemaal nóg strakker in huis. Voor hem hoeven accessories niet zo. Hij stoort zich gelukkig niet aan de inrichting dus er hoeft niks veranderd te worden.

Binnenkijken bij Linda

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

Nee. Mijn vriend heeft zijn eigen huis inclusief meubels destijds verkocht en is daarna bij mij ingetrokken. De inrichting had ik dus zelf al helemaal bepaald. Ik vraag hem tegenwoordig wel om zijn mening.

Binnenkijken bij Linda

Welk item van Tim zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

Eigenlijk geen één aangezien er vrij weinig items van hem in huis staan, haha. Hij geeft er niet veel om en de dingen die er van hem staan, kunnen er zeker mee door!

Binnenkijken bij Linda

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Schaf aan waar jij gelukkig van wordt en kies een stijl die jou aanspreekt. Probeer wel eenheid in je interieur te houden om zo te voorkomen dat het te druk en te rommelig wordt. Bedenk dus goed van te voren voor welke stijl je wilt gaan en probeer niet teveel van die koers af te wijken.

Binnenkijken bij Linda

Dankjewel voor het delen van je leuke verhaal en mooie foto’s, Linda! Willen jullie meer van Linda zien? Neem dan eens een kijkje op haar leuke Instagram account!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot@mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd!Categorieën: Interieur, LivingEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie