Binnenkijken bij Liz - My Simply Special
13/10/2017

Binnenkijken bij Liz

Sinds ik met onze babykamer aan de slag ging, kijk ik op Instagram ook meer hoe anderen kinderkamers ingericht hebben. Liz (35) viel me dan ook snel op, want ze heeft voor haar dochtertje een heel schattige kamer gecreëerd. Ook de rest van het huis ziet er prachtig uit, dus ik vind het leuk dat we in deze post een kijkje bij haar binnen mogen nemen. Liz is designer en woont samen met haar man Richard en dochtertje Nora in Hendrik-Ido-Ambacht.

Binnenkijken bij Liz

Zou je iets kunnen vertellen over je woning? 

We wonen nu iets meer dan drie jaar in dit huis. Het is een nieuwbouw woning, die we zelf helemaal naar onze smaak konden inrichten. Ook de indeling van de bovenverdieping was vrij om in te delen. We hebben als extra opties een uitbouw en een erker genomen. Het is een heerlijke woning op een fijne plek.

Binnenkijken bij Liz

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

De stijl van onze inrichting is vooral licht. Ik denk dat je het ook wel Scandinavisch kan noemen. We hebben veel hout, gecombineerd met wit en grijstinten en af en toe wat pastelkleuren.

Binnenkijken bij Liz

Waar haal je je inspiratie vandaan?

De meeste inspiratie haal ik van internet, Pinterest en Instagram. Maar ook woonbladen lees ik graag.

Binnenkijken bij Liz

Wat is je favoriete plek in huis?

Ik heb meerdere favoriete plekken in huis, maar denk dat ik mijn keuken en de kamer van m’n dochter de fijnste plekken vind.

Binnenkijken bij Liz

Neutraal of kleurrijk?

Neutraal met een beetje kleur.

Binnenkijken bij Liz

Echte planten of nepplanten?

Zeker echte, ik hou heel erg van planten.

Binnenkijken bij Liz

Schoonmaken of opruimen?

Dan ga ik voor opruimen. Ik hou heel erg van een opgeruimd huis.

Binnenkijken bij Liz

Wat zijn je favoriete (web)  voor meubels en accessoires?

Loods 5 vind ik een heel fijne winkel, maar ook van Sissy Boy Home word ik heel blij. Verder vind ik de webshop Wonen met Lef leuk en allerlei kleine webwinkeltje die ik op IG tegen kom.

Binnenkijken bij Liz

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Het bed van Nora heb ik samen met mijn man gemaakt. Dat is wel m’n favoriet. Al heb ik nog heel veel meer ideeën. Ons volgende project wordt een ledikantje voor onze tweede, die we in december verwachten. Ik heb al helemaal in m’n hoofd hoe die eruit moet zien!

Binnenkijken bij Liz

Wat staat er nog op je wishlist?

We krijgen in september een dakkapel en gaan de zolder verdelen in twee kamers. Eén van die kamers wordt een babykamer. Ik heb heel erg veel zin om die in te gaan richten. Wat ook nog op onze wishlist staat, is het opknappen van de tuin, want we willen nog een pergola/overkapping maken.

Binnenkijken bij Liz

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Een huis met houten balken, gietvloer en zwarte, stalen deuren.

Binnenkijken bij Liz

Hebben jij en Richard (ongeveer) dezelfde smaak?

Ja, gelukkig zitten we heel erg op één lijn.

Binnenkijken bij Liz

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

Ja, meestal kom ik met de voorstellen en Richard stemt er dan wel of niet mee in.

Binnenkijken bij Liz

Welk item van Richard zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

Ik heb heel hard na zitten denken, maar zou eerlijk gezegd niets kunnen bedenken.

Binnenkijken bij Liz

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Hou het dicht bij jezelf, het belangrijkste is dat je je prettig voelt in je eigen huis.

Binnenkijken bij Liz

Dankjewel voor het delen van je leuke verhaal en mooie foto’s, Liz! Willen jullie meer van Liz zien? Neem dan eens een kijkje op haar fijne Instagram account of haar website met leuke kaartjes!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot@mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd! Categorieën: Interieur, LivingEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie