Binnenkijken bij Natascha - My Simply Special
13/12/2019

Binnenkijken bij Natascha

Ik heb weer een leuke binnenkijker voor jullie! Vandaag mogen we namelijk een kijkje nemen in het mooie huis van Natascha (41) in Amersfoort. Ze houdt van een rustig interieur, maar saai is het zeker niet.

Binnenkijken bij Natascha

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

In 2003 heb ik, samen met mijn ex, deze nieuwbouw starterswoning gekocht met het idee om deze ooit uit te breiden met een extra verdieping. Dat is er nooit van gekomen, want mijn relatie ging over. Achteraf een geluk, want anders had ik het huis niet kunnen financieren in mijn eentje. Na de breuk heb ik zo ongeveer alles in de woning veranderd. Mijn ex en ik hadden niet echt dezelfde smaak zeg maar. 
 
Binnenkijken bij Natascha

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Mijn stijl kenmerkt zich door weinig kleur. Klinkt saai hè. Vooral wit, zwart en natuurlijke tinten/materialen vind ik mooi. Bij een ander vind ik kleur prachtig, zo nu en dan laat ik mij dan weer verleiden, maar ik voel me uiteindelijk het prettigst bij neutrale kleuren. De gekleurde accessoires en gekleurde muren verlaten mijn huis dus weer snel.
 
Binnenkijken bij Natascha

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Ik haal veel inspiratie van Instagram. Je zou kunnen zeggen dat ik redelijk verslaafd ben, want ik zit uren te scrollen. Mijn hoofd zit eigenlijk altijd vol met ideetjes. Gek word ik af en toe van mezelf. Snap je nu waarom ik geen relatie heb?
 
Binnenkijken bij Natascha

Wat is je favoriete plek in huis?

Mijn favoriete plek in huis is mijn bed. Hahaha. Ik ben namelijk een echte slaapkop. Ik red met gemak de 9 uur per nacht. Maar eigenlijk voel ik mij overal in mijn huisje heerlijk. Het is echt een thuis. 
 
Binnenkijken bij Natascha

Neutraal of kleurrijk?

Duidelijk: kleurrijk. Not! Lekker neutraal dus.
 
Binnenkijken bij Natascha

Echte planten of nepplanten?

Tja, planten. Ik heb geen groene vingers, zelfs een cactus gaat al dood. Ook vind ik planten vaak te groen, dus ze zijn niet of nauwelijks te vinden hier.
 
Binnenkijken bij Natascha

Schoonmaken of opruimen?

Net hoe mijn bui is. Ik hou van een opgeruimd huis, want een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Ik raak snel overprikkeld en probeer het dus netjes te houden.
 
Binnenkijken bij Natascha

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Ik ben dol op kringloopwinkels. Gewoon lekker rondstruinen. Omdat ik nogal van het veranderen ben, houd ik het low budget. Kwantum vind ik dus een heerlijke winkel, maar ook Casa en Sostrene Grene. Ook maak ik veel dingen gewoon zelf. Een nieuw behangetje en wat leuke posters geven al snel een heel andere uitstraling.
 
Binnenkijken bij Natascha

Wat staat er nog op je wishlist?

Absoluut mijn badkamer. De basis is prima, maar ik ben het zwart/wit zat en ik wil dolgraag beton cire. Dat wordt nog even sparen, want het is een behoorlijke investering. 

Binnenkijken bij Natascha

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis is een huis met oude elementen zoals oude, houten spanten en balken. Denk aan een gerenoveerde boerderij met een mooi contrast tussen oud en nieuw.

Binnenkijken bij Natascha

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Zorg voor een goede, neutrale basis. Met accessoires kan je dan eenvoudig een nieuwe sfeer creëeren. Let er wel op dat je interieur rustig blijft, dat bereik je door maximaal 3 kleuren in je interieur te gebruiken. 
 
Binnenkijken bij Natascha

Dankjewel voor het delen van je leuke verhaal en mooie foto’s, Natascha! Willen jullie meer van Natascha zien? Neem dan eens een kijkje op haar leuke Instagram account!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot@mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd! Categorieën: Interieur, LivingEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie