Binnenkijken bij Patricia - My Simply Special
17/05/2019

Binnenkijken bij Patricia

Patricia (33) is administratief medewerkster en woont samen met daar dochter Aimy (7) in Oosterwolde (Friesland). Aan haar interieur heeft ze duidelijk aandacht besteed en de mix van oude en nieuwe items zorgt voor een mooi en interessant resultaat. Benieuwd waar ik het over heb? Kijk maar mee!

Binnenkijken bij Patricia

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

Ik woon sinds 2010 in dit hoekhuis uit 1970. We hebben voornamelijk voor de plek gekozen. Het staat in een fijne buurt met een park op loopafstand waar we in de zomer graag vertoeven. Verder is het erg dicht bij school en de winkels. Toen we hier kwamen wonen, hadden alle muren en kozijnen een andere kleur. We hebben alles moeten verven en sauzen. Verder was de badkamer ontzettend klein. Daar is een inloopkast van gemaakt en een slaapkamer is verbouwd tot ruime badkamer.

Binnenkijken bij Patricia

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Mijn stijl is een mix van oud en nieuw, met een stoere touch en doorleefde accessoires.

Binnenkijken bij Patricia

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Voornamelijk uit woonbladen en via Instagram, waar ik veel inspirerende woonaccounts volg.

Binnenkijken bij Patricia

Wat is je favoriete plek in huis?

In de woonkamer aan de eettafel. Met mijn tafel ben ik nog altijd heel blij. Voor het blad, dat gemaakt is van oude wagondelen, zocht ik zelf de planken uit. Hier zitten we het meest. We ontbijten er en wanneer mijn dochter vrij is van school drinken we hier samen een kopje thee, doen we een spelletje, knutselen of lezen we.

Binnenkijken bij Patricia

Neutraal of kleurrijk?

Neutraal met een vleugje kleur!

Binnenkijken bij Patricia

Echte planten of nepplanten?

Echte planten. Al houd ik het voornamelijk bij cactussen aangezien ik niet zo heel goed met planten ben..

Binnenkijken bij Patricia

Schoonmaken of opruimen?

Allebei. Ik ben altijd wel aan het poetsen en opruimen en kan dan ook niet tegen rommel. Ik vind dat zo ongezellig. Overdag is het geen probleem als er overal speelgoed en knutselspullen liggen bijvoorbeeld, maar ‘s avonds is alles wel weer netjes opgeruimd.

Binnenkijken bij Patricia

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Ik haal mijn spullen overal en nergens vandaan. Leuke kleine winkeltjes, markten en via verschillende Facebookpagina’s. Ik ga graag naar Loods 5, Kruimel in Gorredijk, Varie Sfeer en Leven of Sils Home in Donkerbroek.

Binnenkijken bij Patricia

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Mijn tv meubel dat ik maakte van oude houten planken en getrommelde stapelblokken.

Binnenkijken bij Patricia

Wat staat er nog op je wishlist?

Een nieuwe bank! Ik wil een stoerder en strakker model. Helaas ben ik nog niet het juiste exemplaar tegen gekomen dus zolang blijft mijn Ektorp bank nog staan.

Binnenkijken bij Patricia

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Een mooie, oude boerderij met oude elementen waar nog veel aan geklust moet worden.

Binnenkijken bij Patricia

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Houd de basis neutraal en laat eventueel kleur op meerdere plekken terug komen. Probeer verder leuke hoekjes en groepjes te maken en niet overal wat neer te zetten.

Binnenkijken bij Patricia

Dankjewel voor het delen van je verhaal en mooie foto’s, Patricia! Willen jullie meer van Patricia zien? Neem dan eens een kijkje op haar leuke Instagram account!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot@mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd!Categorieën: Interieur, Living1 reactie op “Binnenkijken bij Patricia”

    May 20, 2019

    Wat een leuke, industriële woning!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie