Binnenkijken bij Sandra - My Simply Special
09/06/2017

Binnenkijken bij Sandra

Kan je huis tegelijkertijd neutraal en kleurrijk zijn? Sandra laat zien dat dat zeker mogelijk is. Sandra (40) is Accountspecialist bij Manpower Nederland en woont samen met Pieter, zoontje Finn (12) en konijn Sid in Noord-Brabant. Kijken jullie mee naar haar huis?

Binnenkijken bij Sandra

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

Wij wonen nu vijftien jaar in deze splitlevel woning in Grave. Wij kozen voor dit huis om de speelse indeling. Alle verdiepingen zijn namelijk verbonden met kleine trapjes. Voor velen wellicht een nachtmerrie maar voor ons perfect! Haha. Wij houden niet van een standaard woning, een beetje gek mag wel.

Twee jaar geleden kwamen we op een punt dat we moesten kiezen tussen verhuizen of verbouwen. We kozen voor het laatste en dat betekende drie maanden stofhappen! We hebben echt alles onder handen genomen, behalve onze slaapkamer. We moesten namelijk ergens leven. We hebben tijdens die verbouwing al onze wensen uit laten komen en zijn er super blij mee. Afgelopen maand hebben we ook het project slaapkamer afgerond!

Binnenkijken bij Sandra

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Mijn woonstijl omschrijf ik als stoer, industrieel, vintage wonen. Met groen! Heel veel groen!

Binnenkijken bij Sandra

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Eigenlijk overal! Maar voornamelijk van Pinterest en Instagram.

Binnenkijken bij Sandra

Wat is je favoriete plek in huis?

Oei, das een lastige, maar als ik dan toch moet kiezen dan ga ik voor de keuken. Dat is na de verbouwing een heel lichte, open ruimte geworden. Het hart van het huis! Aangrenzend aan de keuken hebben we een ruim en zonnig balkon, een heerlijke plek!

Binnenkijken bij Sandra

Neutraal of kleurrijk?

Kleurrijk! Oké, het moet geen bonte kermis worden, maar ik ben niet bang voor kleur. In ons huis heeft elke ruimte wel een kleur op de muur. Ik heb een zwak voor blauw en groen en daarnaast hou ik de basis wel vrij neutraal met zwart, wit en grijs.

Binnenkijken bij Sandra

Echte planten of nepplanten?

Oe bah, nepplanten. Nee, die komen er hier niet in, hoor. Ik ben verslaafd aan planten, veel planten, ze staan echt door het hele huis. Ik hou ervan!

Binnenkijken bij Sandra

Schoonmaken of opruimen?

Ehhh eerlijk? Ik ben niet echt een poetsmiep, zo zonde van mijn tijd. Belangrijk vind ik wel dat mijn keuken en badkamer schoon en netjes zijn! Verder ruim ik vooral op.

Binnenkijken bij Sandra

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Ik heb er twee. De eerste is Gigameubel want daar verkopen ze de meest prachtige, stoere items. Daarnaast ben ik verslaafd aan de webshop Plantje, want planten zijn mijn accessoires voor in huis.

Binnenkijken bij Sandra

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Onze TV-kast en de open kasten in de keuken en in de woonkamer. We hebben ze weliswaar niet zelf gemaakt, maar wel zelf ontworpen en laten maken door een meubelmaker. We hebben gekozen voor een combinatie van staal en wagonbalken. Zo stoer en tijdloos!

Binnenkijken bij Sandra

Wat staat er nog op je wishlist?

Absoluut op één staat een gashaard. En dan zou hij in de lengte tegen de blauwe muur in de woonkamer aan moeten komen.  De afzuiging zit er al, nu de haard nog!

Binnenkijken bij Sandra

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis hoeft niet groot te zijn, maar heeft gietvloeren, een bakstenen muur en zwarte, stalen deuren. Oh ja, en een gave overkapping buiten. Ook leuk!

Binnenkijken bij Sandra

Hebben jij en Pieter (ongeveer) dezelfde smaak?

Ja! Pieter is niet zo heel moeilijk gelukkig en hij heeft ook een zwak voor vintage, industriële eyecatchers. Om accessoires en planten maakt hij zich niet zo druk, hij ziet het niet eens meer als er iets anders staat. Zo vaak wisselt het hier.

Binnenkijken bij Sandra

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

Eh nee, niet echt. De enige eis van Pieter was een grote leefbank in de woonkamer (nou die is er gekomen) en voor de rest mocht ik mijn gang gaan.

Binnenkijken bij Sandra

Welk item van Pieter zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

De Playstation!

Binnenkijken bij Sandra

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Blijf altijd dicht bij jezelf! Je eigen woonstijl blijft, trends vervagen.

Binnenkijken bij Sandra

Dankjewel voor het delen van je leuke verhaal en prachtige foto’s, Sandra! Willen jullie meer van Sandra zien? Neem dan eens een kijkje op haar fijne Instagram account!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot(at)mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd! Categorieën: Interieur, Living2 reacties op “Binnenkijken bij Sandra”
  Sandra

  June 10, 2017

  Oohhh, prachtig! En ook nog eens bij mij in de buurt, super leuk!
  Die Ixxi en grote vaas, wauw. En de combinaties zwart/wit met hout en de kleuren.. ik vind het geweldig!


  Lisan

  June 12, 2017

  Heel erg mooi! Vooral hoe er toch aardig wat donkere kleuren op de muren en in het interieur verwekt zijn zonder de ruimtes klein of beklemmend te doen lijken.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie