Binnenkijken bij Sandra - My Simply Special
15/04/2016

Binnenkijken bij Sandra

Ik blijf gek op binnenkijkers en gelukkig wilde Sandra haar huis wel laten zien in deze rubriek. Sandra (37) is Teamleider Particulieren bij de Rabobank en woont samen met haar man Peter en hun kinderen Senna en Noa in Flevoland. Oh, en de twee hamsters van de kids zijn er natuurlijk ook nog.

Binnenkijken bij Sandra

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

We wonen inmiddels al vijftien jaar in deze hoekwoning in Swifterbant. De woning is compleet gerestyled, van geel/blauw van de vorige bewoners naar wit en naturel. Dat is echt onze stijl.

Binnenkijken bij Sandra

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

We hebben een rustige, frisse inrichting. Van kleuren word ik erg onrustig, hoe mooi ik het ook vind. Ik heb een drukke baan en een druk sociaal leven, en wanneer ik thuis kom vind ik het fijn om echt thuis te zijn en tot rust te komen.

Binnenkijken bij Sandra

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Mijn inspiratie haal ik van Instagram en uit woonbladen, maar ik doe vooral inspiratie op door ideeën uit te wisselen met vriendinnen. Een heerlijk onderwerp om te bespreken op de app of tijdens een gezellige avond met een lekker kopje thee en een stukje chocola.

Binnenkijken bij Sandra

Wat is je favoriete plek in huis?

Mijn favoriete plek in huis is de badkamer. In bad kom ik echt tot rust en kan ik echt ontspannen. In gezelschap van mijn telefoon, een goed woonblad en een kopje thee kan ik uren doorbrengen in deze ruimte.

Binnenkijken bij Sandra

Neutraal of kleurrijk?

Neutraal.

Echte planten of nepplanten?

Echte planten.

Binnenkijken bij Sandra

Schoonmaken of opruimen?

Opruimen.

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Dat zijn Loods 5, l’Etoile concept store, Jet at Home, Huisje met spulletjes, geWOON! sfeer en Marktplaats

Binnenkijken bij Sandra

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Dat is de kast in de slaapkamer. De basis is een kast van Ikea, maar de deuren voor de kast zijn zelfgemaakt en samen vormen ze echt een prachtig item in onze slaapkamer.

Binnenkijken bij Sandra

Wat staat er nog op je wishlist?

Een metamorfose van de tuin.

Binnenkijken bij Sandra

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Een mooie vrijstaande woning met rieten kap.

Binnenkijken bij Sandra

Hebben jij en Peter dezelfde smaak?

Jazeker, we zijn het eigenlijk nooit oneens. Oké, over één ding zijn we het niet eens en dat zijn vloerkleden. Peter vindt een vloerkleed namelijk echt vreselijk. Samen met Noa heb ik er toch één gekocht en toen hij er eenmaal lag, mocht hij niet meer weg. Inmiddels ligt vloerkleed nummer twee er al.

Binnenkijken bij Sandra

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

We hebben de inrichting samen bepaald en samen gezocht. Verder is Peter van het opknappen en ik van het stylen.

Binnenkijken bij Sandra

Welk item van Peter zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

Geen, het is echt ons huis!

Binnenkijken bij Sandra

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Kies een goede rustige basis qua meubels en vloer, met accessoires creëer je vervolgens je eigen sfeer.

Binnenkijken bij Sandra

Dankjewel Sandra voor het delen van je verhaal en leuke foto’s! Willen jullie meer zien van Sandra, neem dan eens een kijkje op haar fijne Instagram account.

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot(at)mysimplyspecial.com en ik zal kijken of ze geschikt zijn. Ik ben benieuwd!Categorieën: Interieur, Living2 reacties op “Binnenkijken bij Sandra”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie