Binnenkijken bij Sanne - My Simply Special
27/04/2018

Binnenkijken bij Sanne

Het huis van Sanne viel me direct op door de zwarte details. Kranen, lampen, deurklinken en ga zo maar door. Heel gaaf! Sanne (31) is HR manager en woont samen met haar vriend Joey en kindjes Yara en Finn in Amsterdam. Oh, en vergeet de katten Sterre en Luna niet!

Binnenkijken bij Sanne

Zou je iets kunnen vertellen over je woning? 

Wij hebben ons huis in de zomer van 2016 gekocht. Wij hadden niet veel eisen, behalve dat het op de begane grond moest zijn en een tuin moest hebben. Hoe ouder hoe beter, want wij wilden graag alles verbouwen en helemaal naar onze zin maken. We hebben het hele huis gestript en eigenlijk zijn alleen de buitenmuren blijven staan. Aan de achterzijde is er een uitbouw bijgekomen van 2,5 meter.

Binnenkijken bij Sanne

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Ik vind zelf dat ik niet specifiek een bepaalde stijl heb, ons huis is wel modern en redelijk neutraal in het gebruik van kleuren. Hiervoor hebben wij bewust gekozen, omdat onze woning niet heel groot is, ongeveer 80m2. Ik kan kleuren heel mooi vinden en ook huizen die wat industriëler en stoerder zijn, vind ik mooi.

Binnenkijken bij Sanne

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Instagram en Pinterest, met beide kan ik me uren vermaken. Ook vind ik het heerlijk om lekker door Amsterdam te lopen en bij mensen (stiekem) naar binnen te kijken. Soms kom je echt verrassende woningen tegen.

Binnenkijken bij Sanne

Wat is je favoriete plek in huis?

Onze woonkamer. Het is niet heel groot, maar we hebben een heerlijke zithoek en in dezelfde ruimte hebben wij onze keuken en eettafel staan. Aan deze kamer grenst ook onze tuin. Ik vind het echt een verlenging van je leefruimte. Als ik aan het koken ben, spelen de kindjes lekker in dezelfde kamer of in de tuin als het mooi weer is. Je hebt daarom altijd gezelligheid om je heen

Binnenkijken bij Sanne

Neutraal of kleurrijk?

Neutraal, ik kan toch snel uitgekeken zijn op kleuren

Binnenkijken bij Sanne

Echte planten of nepplanten?

Echt! Geen nepperd te vinden in ons huis. Helaas heb ik geen groene vinger, dus planten blijven nooit lang mooi en gaan snel dood.

Schoonmaken of opruimen?

Ik kan niet kiezen? Ik word altijd erg onrustig van rommel. Ik ga dan ook niet naar bed, voordat alles netjes is. Maar ook van een smerig huis word ik onrustig. Heel erg, maar ik stofzuig bijvoorbeeld elke dag.

Binnenkijken bij Sanne

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Het liefste ga ik naar een winkel en dan Loods5! Maar ook online kan ik leuke dingen vinden bij VTwonen en andere bekende woonwinkels. Een goede kringloopwinkel wil ik ook graag een keer bezoeken. Ik zie dat andere mensen altijd zulke leuke items scoren, dat wil ik ook.

Binnenkijken bij Sanne

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Ik ben niet heel handig en ik heb dus ook niks zelf gemaakt. Ik heb er ook niet het geduld voor.

Binnenkijken bij Sanne

Wat staat er nog op je wishlist?

Ik zou wel graag een nieuwe kleed willen. Hetzelfde idee als we nu hebben, alleen meer met roodtinten. Maar wij zijn ook op zoek naar een nieuw huis, dus ik ben vooral aan het fantaseren over een keuken en badkamer.

Binnenkijken bij Sanne

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Op dit moment zijn wij dus op zoek naar een echt huis en geen appartement meer en bij voorkeur iets uit de jaren 10, 20 of 30. Ook willen wij allebei graag weer een opknappertje, zodat je het helemaal naar jouw smaak kan inrichten. Ik kan niet wachten tot het zover is!

Binnenkijken bij Sanne

Hebben jij en Joey (ongeveer) dezelfde smaak?

Ja, gelukkig wel.

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

Ik heb alles uitgezocht en mijn vriend vindt bijna alles mooi en stemt er dan ook makkelijk mee in.

Binnenkijken bij Sanne

Welk item van Joey zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

Geen één! Want als ik iets niet mooi vind en hij wel, dan komt het er gewoon niet in, haha.

Binnenkijken bij Sanne

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Ik heb niet specifiek een tip, maar ik koop alleen items die echt ik leuk vind en probeer in gedachte altijd wel te kijken of het past. Bepaalde woontrends kan ik heel leuk vinden, maar ik vind dat het wel bij jou als persoon binnen je huis moet passen.

Dankjewel voor het delen van je leuke verhaal en prachtige foto’s, Sanne! Willen jullie meer van Sanne zien? Neem dan eens een kijkje op haar fijne Instagram account!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot@mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd!Categorieën: Interieur, Living2 reacties op “Binnenkijken bij Sanne”

  April 27, 2018

  Wauw wat is het daar prachtig ingericht! Helemaal mijn stijl!


  Yolanda

  March 23, 2019

  Hallo Sanne,
  Ik vroeg mij af waar dat metalen rek vandaan komt?
  Je gebruikt het op het toilet en/of ook op het aanrecht in de keuken.
  Ik ben op zoek naar zoiets.
  Ik hoor het graag.
  Dankjewel alvast.
  Groet Yolanda


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie