Binnenkijken bij Sarina - My Simply Special
20/03/2020

Binnenkijken bij Sarina

Het huis van Sarina viel me meteen op door de warme uitstraling en de mooie details, dus ik vind het erg leuk dat ze jullie in deze post meer wil vertellen over haar woning en interieur! Sarina (33) werkt bij Politie Rotterdam en woont samen met haar man Guido en zoon Connor (2) in Zuid-Holland. Daarnaast hebben ze ook 2 honden en 2 katten.

Binnenkijken bij Sarina

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

Na vier jaar in een nieuwbouwhuis gingen we op zoek naar wat anders. We wilden wat vrijer wonen, een grotere tuin en we wilden graag een iets met meer karakter. Ik vond de jaren ’30 stijl altijd al geweldig! Na een tijdje kregen we via via deze woning getipt. De locatie was perfect maar het huis was echt verwaarloosd en moest volledig gestript worden.

Binnenkijken bij Sarina

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Ons interieur is best vrouwelijk, veel zachte vormen en zachte kleuren. Ik hou van vergrijsde pasteltinten en aardetinten. Ik combineer verschillende stijlen met elkaar, gewoon wat ik leuk vind eigenlijk. Soms vind ik het te druk worden en dan haal ik weer wat weg.

Binnenkijken bij Sarina

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Voornamelijk van Instagram! Wat een woonwalhalla is dat! Maar als ik heel gericht zoek naar inspiratie kijk ik ook op Pinterest. Daarnaast kijk ik graag woonprogramma’s op tv.

Binnenkijken bij Sarina

Wat is je favoriete plek in huis?

De woonkamer. Het is een fijne, knusse kamer die in directe verbinding staat met de eetkamer en de keuken. Dat komt doordat we de muur tussen de keuken en de eetkamer hebben opengebroken.

Binnenkijken bij Sarina

Neutraal of kleurrijk?

Ik hou van kleur! Maar als ik teveel kleur in huis heb dan vind ik het onrustig worden. Ik denk er nu bijvoorbeeld over om nog wat verf in de kleur van de eetkamer muren te halen en daarmee wat kastjes onder handen te nemen. Toch kleur, maar ook eenheid en rust.

Binnenkijken bij Sarina

Echte planten of nepplanten?

Echt!! Ik heb in de badkamer een nepperd staan, die komt bij mijn oma vandaan. Hij lijkt net echt en staat daar erg leuk dus vooruit. Maar verder ga ik, met wisselende resultaten, voor echte planten.

Binnenkijken bij Sarina

Schoonmaken of opruimen?

Allebei haha! Met een peuter en een aantal huisdieren ben je elke dag bezig met opruimen en schoonmaken, al wonen we bepaald niet in een showroom, hoor!

Binnenkijken bij Sarina

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Ik heb echt een mix van meubels, sommige duur en sommige goedkoop. Steeds vaker kies ik voor leuke koopjes omdat ik het toch met een paar jaar weer wil veranderen. Ik kom graag bij de Kwantum, Loods5 en Ikea, maar ga ook regelmatig voor kleine webshops. Vooral voor kinderspulletjes!

Binnenkijken bij Sarina

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Ik vind de Ivar erg leuk geworden na z’n make-over! Ook het Ikea keukentje van Connor hebben we helemaal in stijl aangepast. We hebben best veel handgemaakte items in huis, veelal gevonden via Instagram. De ontzettend leuke macrame hanger van Druiventuintje bijvoorbeeld of het speeltafeltje van bijzonder_leuk.

Binnenkijken bij Sarina

Wat staat er nog op je wishlist?

We moeten de zolder nog verbouwen en de tuin verder inrichten. We hopen beiden de komende twee jaar te kunnen doen. Nog best een hoop werk, maar ik zal zó blij zijn als dat af is!

Binnenkijken bij Sarina

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Natuurlijk kan het altijd groter of mooier, maar eigenlijk wonen wij al in ons droomhuis! Als we echt de loterij zouden winnen, dan zou ik wel een vrijstaande woning willen, het liefst een jaren ’20 of ’30 boerderij.

Binnenkijken bij Sarina

Hebben jij en Guido (ongeveer) dezelfde smaak?

Guido is gelukkig heel makkelijk. Voor ons eerste huisje samen heb ik een moodboard gemaakt en sindsdien heb ik carte blanche. Hij is heel tevreden over ons interieur en vind het een fijne inrichting. Wel grappig dat zo’n stoere man zich thuis voelt in zo’n vrouwelijk huis, haha!

Binnenkijken bij Sarina

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

Grote beslissingen nemen we samen. Meestal ben ik wel de drijfveer achter veranderingen. Ook kan ik makkelijker iets visualiseren dan hij, dus bij kleine dingen doe ik het gewoon en bij grote dingen maak ik bijvoorbeeld eerst een tekening. Ik krijg nooit klachten haha!

Binnenkijken bij Sarina

Welk item van Guido zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

Nou niets eigenlijk. Mijn man heeft een diensthond en daarom hebben we een kennel in de tuin staan. Niet echt een mooi ding om te zien natuurlijk. Ik heb er al wel wat op bedacht om het wat minder te laten opvallen, dus daar kunnen we dit voorjaar lekker mee aan de slag

Binnenkijken bij Sarina

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Een moodboard maken! Ik vind zelf heel veel dingen leuk en dan moet je oppassen dat het geen rommeltje wordt. Maar een moodboard kan ook helpen om juist wat kleur of gezelligheid toe te voegen. Als je koopt en stijlt vanuit je moodboard kan het eigenlijk niet mis gaan.

Binnenkijken bij Sarina

Dankjewel Sarina voor het delen van je leuke verhaal en mooie foto’s! Willen jullie meer van haar zien? Neem dan eens een kijkje op haar leuke Instagram account!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot@mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd! Categorieën: Interieur, Living4 reacties op “Binnenkijken bij Sarina”

  March 20, 2020

  Ziet er prachtig uit zeg wat een prachtige belichting ook overal..


  Sara

  March 22, 2020

  Wat een mooi huis! Wel lichte kleuren en een vrouwelijke touch, maar ik denk dat mijn man hier ook zo in zou willen wonen! Zelf vind ik het wel lastig om er een eenheid van te maken. Blijven proberen en inspiratie op intagram zoeken heb ik nog niet eerder gedaan. Tips daarvoor?


  MySimplySpecial
  March 23rd, 2020


  Je kan op Instagram zoeken op hastags en je kan mensen gaan volgen waarvan je het interieur mooi vindt. (Onder aan alle binnenkijkers op mijn blog staat altijd een link naar de Instagramaccount van die persoon.)


  kayleigh

  April 18, 2020

  Wat een gezellig en mooi interieur! erg mooie kleuren die goed bij elkaar passen. Welke kleur muurverf hebben jullie gebruik voor de woonkamer? naar zoon kleur beige creme ben ik ook op zoek.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie