Binnenkijken bij Sylvie - My Simply Special
21/02/2020

Binnenkijken bij Sylvie

Krijgen jullie ook meteen zin in het voorjaar als je deze foto ziet? Niet alleen de tuin van Sylvie is prachtig, ook haar huis is mooi ingericht. Sylvie (45) werkt op vliegbasis Volkel en woont samen met haar vriend Rob, kids Jelle, Lotte en Lizzy en hond Bubbelz in Langenboom, Noord-Brabant.

Binnenkijken bij Sylvie

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

10 jaar geleden gingen Rob en ik op zoek naar een vrijstaande woning in Langenboom. Slechte timing, want er stonden destijds maar 3 huizen te koop en één daarvan was onze huidige splitlevel woning. Waar wij verliefd op werden, was toch wel de balkenpartij die zichtbaar is in het dak. Onze woonkamer is dan ook 4 meter hoog. We hebben werkelijk alles opgeknapt. Nieuwe keuken, badkamer, vloeren, binnendeuren… you name it! Inmiddels is ook de tuin onder handen genomen met een prachtige tuinkamer en bijpassende schutting en onze voortuin komt dit jaar nog aan de beurt.

Binnenkijken bij Sylvie

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Lastig, ik heb denk ik hetzelfde probleem als vele anderen. Ik vind veel stijlen mooi. Maar ik ben met landelijk begonnen en langzaam heb ik een industriële touch toegevoegd. De basis is toch veel wit, zwart en hout. Sinds een jaar heb ik ook veel meer planten in huis gehaald. Eerst had ik absoluut geen groene vingers, maar ik begin het te leren.

Binnenkijken bij Sylvie

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Ik zit natuurlijk dagelijks op Instagram, maar Pinterest is ook leuk en natuurlijk de woonbladen.

Binnenkijken bij Sylvie

Wat is je favoriete plek in huis?

Toch wel onze tuinkamer. Heerlijk genieten in mijn hangstoel met de BBQ aan en een wijntje in de hand.

Binnenkijken bij Sylvie

Neutraal of kleurrijk?

Absoluut neutraal. Soms komt er een kleurtje aan te pas, maar slechts heel subtiel.

Binnenkijken bij Sylvie

Echte planten of nepplanten?

Ik heb alleen maar echte planten met uitzondering van eentje. Die staat op een donkere plek en nadat er drie echte exemplaren gesneuveld waren, ben ik toch maar overstag gegaan voor een nepperd. Het is wel een hele mooie.

Binnenkijken bij Sylvie

Schoonmaken of opruimen?

Beide! We hebben natuurlijk nog een kleine meid van 6 jaar en die mag gerust al haar speelgoed stallen in de woonkamer, maar met visite moet het wel grotendeels opgeruimd zijn.

Binnenkijken bij Sylvie

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Heb je even? Ik vind de Xenos, Action en Kwantum erg leuk voor de accessoires maar Woongelofelijk, Van Donzel, Selinni Wonen, Ikea en Loods5 bezoek ik ook graag.

Binnenkijken bij Sylvie

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Mijn nieuwe wandmeubel dat ik samen met mijn vader heb gemaakt en de gepimpte Ikea kast.

Binnenkijken bij Sylvie

Wat staat er nog op je wishlist?

Een nieuwe fauteuil en andere salontafel.

Binnenkijken bij Sylvie

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Dat is het huis van mijn ouders. Groot, 2 badkamers waarvan 1 met vrijstaand bad (heel fijn met 3 kids), ensuite deuren en een leefkeuken. Wie weet wonen we er ooit…

Binnenkijken bij Sylvie

Hebben jij en Rob (ongeveer) dezelfde smaak?

Haha, nope! Maar Rob vindt ons huis erg mooi ingericht.

Binnenkijken bij Sylvie

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

Nee, dat mag ik gelukkig alleen doen.

Binnenkijken bij Sylvie

Welk item van Rob zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

Zijn oude kledingkast en die is toevallig afgelopen weekend naar de stort gebracht.

Binnenkijken bij Sylvie

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Blijf bij jezelf. Volg geen trend omdat het mode is, maar omdat het bij je past. Creëer een plek die je thuis is.

Dankjewel Sylvie voor het delen van je leuke verhaal en mooie foto’s! Willen jullie meer van haar zien? Neem dan eens een kijkje op haar leuke Instagram account!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot@mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd! Categorieën: Interieur, Living5 reacties op “Binnenkijken bij Sylvie”

  February 21, 2020

  Wat een prachtige en inspiratievolle foto’s zeg, de laatste vind ik ook heel tof!


  Inge

  March 30, 2020

  Hoi Sylvie,

  Ik vind je donkere tuinafscheiding prachtig. Is dat echt hout of composiet?
  Waar heb je die gehaald?

  Groetjes,
  Inge


  Ourlifeatno5
  March 31st, 2020


  Hoihoi, Onze tuinkamer en schutting zijn gewoon van hout en gepotdekseld. Daarna zwart gebeitst. Al dit moois komt van Jan de Boer tuinhuizen uit Wijchen. Echt een heel fijn adres!! Groetjes Sylvie


  Demi

  March 31, 2020

  Super leuk interieur! Ik vroeg me af waar je die tuintafel vandaan heb. Ik ben een ontwerp aan het maken voor de tuin en die tafel met het bankje en de drie stoelen vind ik echt heel leuk!


  Ourlifeatno5
  March 31st, 2020


  Hoi Demi, deze fijne set in van Hartman. All weather dus staat t hele jaar buiten.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie