Binnenkijken bij Yvonne - My Simply Special
26/05/2017

Binnenkijken bij Yvonne

Sommige mensen hebben echt een passie voor alles wat met interieur te maken heeft en Yvonne (36) is duidelijk zo iemand. Haar huis ziet eruit alsof het zo in een woonblad zou kunnen staan! Naast interieurstyling is fotografie ook een passie van Yvonne en samen met haar man Sander en hun kinderen Colin, Mitchel en Caitlin woont ze in Flevoland.

Binnenkijken bij Yvonne

Zou je iets kunnen vertellen over je woning?

We wonen in een 2-onder-1-kap-woning in een nieuwbouwwijk. Wij wonen hier inmiddels bijna 4 jaar, al is het niet onze bedoeling om hier te blijven. Ik zou graag wat meer naar de stad toe willen en het liefst woon ik in een wat ouder huis met een industrieel uiterlijk. We hebben aan dit huis niet echt grote aanpassingen gedaan. Mijn man heeft wel zelf een stuk aan het kookeiland gemaakt zodat wij daar aan kunnen eten. In de tuin heeft hij ook een pergola gemaakt. De muren heb ik zelf een betonlook gegeven. Ik heb daar ook een video over gemaakt.

Binnenkijken bij Yvonne

Hoe zou je de stijl van je inrichting beschrijven?

Stoer en industrieel.

Binnenkijken bij Yvonne

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Ik volg wel een aantal industriële accounts uit het buitenland op Instagram, maar ik haal niet altijd inspiratie uit bijvoorbeeld andere interieurs. Ik heb echt mijn eigen smaak, een smaak die niet iedereen leuk vindt. Maar dit past bij mij en ik blijf heel erg bij mijzelf. 

Binnenkijken bij Yvonne

Wat is je favoriete plek in huis?

Op dit moment is dat het zitgedeelte. Ik heb het nu zo neergezet dat je heerlijk naar buiten kan kijken.

Binnenkijken bij Yvonne

Neutraal of kleurrijk?

Neutraal. Ik probeer wel eens iets met kleur, maar dat past dan toch niet echt bij mij.

Binnenkijken bij Yvonne

Echte planten of nepplanten?

Echte planten, ik heb er een heleboel in huis.

Binnenkijken bij Yvonne

Schoonmaken of opruimen?

Dan kies ik voor opruimen.

Binnenkijken bij Yvonne

Wat zijn je favoriete (web)winkels voor meubels en accessoires?

Ik heb niet echt favoriete winkels, maar wel veel winkels die ik leuk vind. Ik koop eigenlijk overal wel wat. Op Marktplaats, vintage markten, Facebook, Instagram, kringloop etc.

Binnenkijken bij Yvonne

Favoriete zelfgemaakte item in huis?

Dat is onze salontafel.

Binnenkijken bij Yvonne

Wat staat er nog op je wishlist?

Een muur met stenen zou ik nog graag willen.

Binnenkijken bij Yvonne

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Dat is dus een oud, industrieel huis.

Binnenkijken bij Yvonne

Hebben jij en Sander (ongeveer) dezelfde smaak?

Ja, dat zeker. Dat komt omdat ik van een stoer interieur hou en dat is voor een man denk ik wel fijn.

Binnenkijken bij Yvonne

Hebben jullie samen de inrichting bepaald?

Ja!

Binnenkijken bij Yvonne

Welk item van Sander zou je stiekem liever direct in de vuilnisbak gooien?

Ik kan eigenlijk niks bedenken wat ik niet leuk vind.

Binnenkijken bij Yvonne

Wat is jouw ultieme tip voor een mooi interieur?

Kijk naar wat bij jezelf past en niet wat altijd anderen hebben. Bepaal eerst welke style je leuk vindt, daarna kan je een moodboard maken met wat je graag zou willen. Op internet kan je genoeg afbeeldingen vinden.

Binnenkijken bij Yvonne

Dankjewel Yvonne voor het delen van je leuke verhaal en prachtige foto’s. Willen jullie meer zien van Yvonne, neem dan eens een kijkje op haar fijne Instagram account en haar blog!

Wil jij jouw huis ook laten zien in deze rubriek? Leuk! Stuur een paar foto’s van je woning naar margot(at)mysimplyspecial.com. Ik ben benieuwd! Categorieën: Interieur, Living1 reactie op “Binnenkijken bij Yvonne”

    May 31, 2017

    Wát een tof huis! Dit vind ik misschien nog wel de tofste van al jouw binnenkijken artikels!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie