Body
28/02/2020

Mijn skincare routine - 2019

Ik was door oude blogs aan het klikken en zag dat het gewoon alweer vier jaar geleden is dat ik voor het laatst mijn skincare routine met jullie deelde. Twee producten uit die post gebruik ik nog steeds, maar verder heb ik allemaal nieuwe favorieten gevonden. Nu moet ik zeggen dat ik niet heel veel meer experimenteer, dus dit zijn bijna allemaal producten die ik nu ook al vaak opnieuw gekocht heb. Lees meer

Categorie: Beauty, Body

31/12/2017

Quote #251

Dit is gewoon alweer de laatste posts van 2017, wat een gek idee! En dit is ook meteen de laatste quote die ik deel. Al jaren post ik elke zondag een nieuwe quote, maar het is tijd voor wat veranderingen. Ik wil jullie in elk geval een heel leuke avond toewensen. Maak er een feestje van!
Lees meer

Categorie: Body, Happiness

17/12/2017

Quote #250

Meestal ben ik van de wat meer basic items, maar met kerst mag alles een beetje uitbundiger, toch? Lekker veel lampjes, glinsterende details en warme kleuren. Heerlijk, die gezelligheid!
Lees meer

Categorie: Body, Happiness

10/12/2017

Sommige dagen zou het toch leuk zijn als je dat kon zeggen, toch? Even lekker bijslapen of gewoon een dagje luieren op bed. Serie kijken, lezen en dutjes doen!
Lees meer

Categorie: Body, Happiness

03/12/2017

Quote #248

Het is een enorm cliché, maar oh zo waar! Iedereen zegt altijd dat baby’s maar heel kort zo klein zijn en dat is absoluut waar. In het begin had ik het niet direct door hoe hard het ging, maar op een gegeven moment kan je je nauwelijks voorstellen dat je kindje in het begin zo klein was.
Lees meer

Categorie: Body, Happiness

26/11/2017

Quote #247

Hihi! Oké ik heb de was nog niet in de oven gestopt, maar sinds Liam er is, ben ik echt wat verstrooider. Of misschien moet je gewoon aan veel meer denken en is de kans op vergissingen groter?
Lees meer

Categorie: Body, Happiness

19/11/2017

Quote #246

Ik denk dat iedereen met kinderen deze quote helemaal begrijpt. Wat is het toch ontzettend bijzonder om een baby te hebben en te beseffen dat het echt jouw kindje is!
Lees meer

Categorie: Body, Happiness

12/11/2017

Quote #245

Ik zie mezelf al helemaal op de bank zitten met een lekkere trui aan, mijn haar in een knot en een kop thee in mijn handen. Plus een goed boek of gezellig samen met mijn mannen. Genieten!
Lees meer

Categorie: Body, Happiness

06/11/2017

11 budgetvriendelijke beautyproducten

Er zijn van die producten waar ik best wat meer geld voor wil betalen. Een mooie blush van NARS bijvoorbeeld, of een fijne lipstick van MAC. Toch heb ik ook een aantal budgetvriendelijke beautyproducten in mijn make-upla en badkamer staan waar ik erg tevreden over ben en die ik steeds opnieuw koop. Benieuwd welke dat zijn? Ik laat het zien! Lees meer

Categorie: Beauty, Body

05/11/2017

Quote #244

Soms kan ik wel een beetje in de stress schieten als ik bedenk wat ik voor een bepaald moment nog moet doen. Plannen is dan heel handig, maar vergeet ook vooral niet dat je maar zoveel kan doen op een dag. Ergens houdt het op en dat is oké.
Lees meer

Categorie: Body, Happiness