Body
20/08/2017

Quote #233

Ik hou van mooi weer. Zelfs als ik de hele dag binnen aan het werk ben, kan ik echt vrolijk worden van een mooie, zonnige dag. Maar inderdaad, regen is nodig voor de bloemen en van bloemen word ik ook altijd happy!

Lees meer

Categorie: Body, Happiness

13/08/2017

Quote #232

Het leven moet wel leuk blijven toch? En af en toe genieten van iets lekkers of een luie dag moet zeker kunnen als je het mij vraagt.

Lees meer

Categorie: Body, Happiness

06/08/2017

Quote #231

Nala houdt van knuffelen en aandacht, maar vooral dat knuffelen moet niet te lang duren. En op schoot zitten? Dat doet ze niet zo vaak. Als ze dat dan toch een keer doet, dan durf ik dus ook niet meer te bewegen, want voor je het weet is ze weg. En ja, ze komt altijd op je schoot liggen als je eigenlijk net iets wilde gaan pakken. Zal je net zien.

Lees meer

Categorie: Body, Happiness

30/07/2017

Quote #230

Toen ik deze quote zag moest ik er wel om glimlachen. Wafels eten in bed, dat is toch veel leuker dan opstaan?

Lees meer

Categorie: Body, Happiness

23/07/2017

Quote #229

Hihi, jup! Ik ben in het begin van mijn zwangerschap echt heel beroerd geweest, maar omdat je weet dat het voor een goed doel is, is het een stuk beter te verdragen dan wanneer je gewoon ziek bent. Vond ik dan. Zwanger zijn is gewoon behoorlijk zwaar voor je lichaam, hoe bijzonder het ook is en hoe dankbaar je ook bent dat je zwanger bent.

Lees meer

Categorie: Body, Happiness

16/07/2017

Quote #228

Ja, dat is eigenlijk wel waar natuurlijk. Al is het soms knap lastig om je geen zorgen te maken over dingen, het is lang niet altijd nuttig. Soms kan je wel iets doen om bepaalde dingen te voorkomen, maar vaak is het een kwestie van afwachten hoe iets uit zal pakken.

Lees meer

Categorie: Body, Happiness

13/07/2017

Een staart met een twist

Jullie weten misschien wel dat ik mijn haar graag vast draag. Ik heb geen zin om het elke dag te wassen en föhnen en vind dat losse haar vaak ook maar irritant. Regelmatig doe ik het dus gewoon in een staart of in een rommelige knot. Lekker makkelijk natuurlijk, maar ik probeer er af en toe ook wel wat meer werk van te maken. Zeker als ik naar een verjaardag of een feestje ga bijvoorbeeld. Een tijdje terug ontdekte ik hoe ik een staart net even wat leuker kan maken, zonder dat het veel tijd kost en vandaag laat ik zien hoe jullie dit kapsel ook kunnen maken.

Lees meer

Categorie: Beauty, Body

09/07/2017

Quote #227

Ik heb vaak dat ik iets wel denk, maar het niet uitspreek. Maar eigenlijk is het natuurlijk een kleine moeite om een compliment wel gewoon te delen. En al is het iets kleins, de ander wordt er vast blijer van.

Lees meer

Categorie: Body, Happiness

02/07/2017

Quote #226

Als ik deze quote lees, denk ik natuurlijk meteen aan Romano. Ik ben zo blij met hem in mijn leven! En hoe bijzonder is het dat we straks met z’n drietjes zijn en dat we dan nog iemand hebben om mooie herinneringen mee te maken!

Lees meer

Categorie: Body, Happiness

26/06/2017

Zo pak ik mijn toilettas slim in

Als je met het vliegtuig op vakantie gaat, moet je goed opletten hoe je je koffer inpakt. Vlieg je met alleen handbagage? Dan mag je niet te veel vloeistoffen meenemen. Check je een koffer in? Die mag weer niet te zwaar zijn. De makkelijkste manier om ruimte en gewicht te besparen is door je toilettas slim in te pakken. Nou ja, voor mij geldt dat in elk geval, want thuis gebruik ik graag een heleboel verschillende toiletspullen. Vandaag deel ik mijn tips voor het inpakken van je toilettas.

Lees meer