Body
19/03/2017

Quote #211

Ja, we gaan er vandaag een leuke dag van maken. Waarom? Gewoon, omdat het vandaag is. Elke dag zijn er wel dingen waar we van kunnen genieten, ook al doen we geen grootste spannende dingen.

Categorie: Body, Happiness

12/03/2017

Quote #210

Ja hier herken ik me wel in. Ik vind het heerlijk om met mensen te kletsen, maar ik kan ook overkomen als stil. Ik vind het soms prima om gewoon te luisteren of er gaat een hoop door mijn hoofd waar ik gewoon nog even mee bezig ben.

Categorie: Body, Happiness

05/03/2017

Quote #209

Wat een mooie quote! Natuurlijk is het prima om uit te kijken naar leuke dingen die er aan komen of om dingen te willen hebben die je nu niet hebt. Maar het is zonde als je het je leven laat beheersen en het voorkomt dat je geniet van wat je nu aan het doen bent of wat je nu wel hebt. Een mooie quote om te onthouden!

Categorie: Body, Happiness

26/02/2017

Quote #208

Wat maakt je echt blij? Wat vind je echt fijn om te doen? En nee, dat hoeven echt geen dure, ingewikkelde of spannende dingen te zijn. Belangrijk is alleen om af en toe vrij te maken voor wat jou gelukkig maakt. Waarom zou je dat niet gewoon inplannen?

Categorie: Body

19/02/2017

Quote #207

Jup, mijn haar moet vastzitten als ik aan het werk ga. En ik hou ervan om lekker productief te zijn en aan het eind van de dag het idee te hebben dat ik iets af heb gekregen. Zo fijn!

Categorie: Body, Happiness

12/02/2017

Quote #206

Dit vind ik wel een leuke reminder dat je soms gewoon dingen moet proberen, ook al kan het zijn dat het geen succes wordt. Ik had dat met kunstschaatsen. Heel lang bedacht ik allemaal redenen waarom ik het maar beter niet kan doen, maar waarom zou ik het niet gewoon proberen?

Categorie: Body, Happiness

05/02/2017

Quote #205

Soms heb je zo’n dag dat niks goed gaat of dat je het gevoel hebt dat je niks af krijgt. Herkennen jullie dat? Ik word daar niet vrolijker van, dus probeer ik me dan te focussen op dat wat die dag wel goed is gegaan, ook al is het maar iets kleins.

Categorie: Body, Happiness

29/01/2017

Quote #204

Wat een mooie quote! Ik ben heel goed in het onthouden wat er in mijn agenda staat of wat ik moet doen op een dag, maar bijzondere momenten en andere herinneringen onthou ik toch minder goed dan ik zou willen. Foto’s hebben van dat soort momenten helpt mij om die herinneringen weer terug te halen.

Categorie: Body, Happiness

27/01/2017

Zo maak je water drinken leuker

Bij ons in de koelkast kom je bijna nooit frisdrank of fruitsapjes tegen. Wat we dan drinken? Water! En dan het liefst lichtbruisend water. Dat drink ik heel makkelijk weg en het is nog gezond ook. Als ik een keer wil variëren maak ik zelf heel makkelijk en snel water met een smaakje. En over zelf maken gesproken, tegenwoordig maken we zelf bruisend water! Ik ga vertellen hoe en ik deel wat leuke variatietips!

Categorie: Body, Food, Health, Living

25/01/2017

Video: Mijn nieuwe favoriete beauty producten

Het is gewoon alweer bijna twee jaar geleden dat ik voor het laatste een video maakte voor mijn blog. Oeps! Tijd om daar verandering in te brengen! Ik ga meteen ook iets doen wat ik best wel spannend vind, want ik heb een video opgenomen waarin ik vertel over mijn nieuwe favoriete beauty producten. Het onderwerp is niet heel spannend, maar wel dat ik gewoon zo in de camera zit te praten. Dat ben ik niet gewend en ik moet er nog heel erg aan wennen. Ach, ik moet gewoon gaan oefenen toch? Ik hoop in elk geval dat jullie ‘m leuk vinden!

Categorie: Beauty, Body