Beauty
17/04/2017

Mijn snelle make-up routine

Ik ga rustig zonder make-up de deur uit, maar toch vind ik het wel fijn om een paar producten te gebruiken om er wat frisser en verzorgder uit te zien. Soms maak ik een complete look, maar vaak kies ik voor mijn snelle make-up routine. Perfect voor als je weinig tijd hebt of eigenlijk geen zin hebt om make-up op te doen. Ik denk dat ik met deze routine vijf tot tien minuten bezig ben, afhankelijk van hoeveel haast ik heb en hoe precies ik werk. In elk geval ga ik alle stappen aan jullie uitleggen!

Lees meer

Categorie: Beauty, Body

25/01/2017

Video: Mijn nieuwe favoriete beauty producten

Het is gewoon alweer bijna twee jaar geleden dat ik voor het laatste een video maakte voor mijn blog. Oeps! Tijd om daar verandering in te brengen! Ik ga meteen ook iets doen wat ik best wel spannend vind, want ik heb een video opgenomen waarin ik vertel over mijn nieuwe favoriete beauty producten. Het onderwerp is niet heel spannend, maar wel dat ik gewoon zo in de camera zit te praten. Dat ben ik niet gewend en ik moet er nog heel erg aan wennen. Ach, ik moet gewoon gaan oefenen toch? Ik hoop in elk geval dat jullie ‘m leuk vinden!

Lees meer

Categorie: Beauty, Body

23/01/2017

8x Handige make-up organizers

Ik hou ervan als mijn spullen netjes opgeborgen en georganiseerd zijn. Aangezien we dit jaar gaan verhuizen ben ik al af en toe bezig om onze spullen uit te zoeken en weg te doen wat best weg kan. Zo hoeven we straks zo min mogelijk onnodige spullen mee te nemen. Oh, en ik denk natuurlijk na over hoe we ons huis in gaan richten en waar we alle spullen het beste op kunnen bergen. Mijn make-up zit nu in een MALM ladekast en ik twijfel of we die straks in de slaapkamer kwijt kunnen. Tijd dus om vast eens rond te snuffelen naar handige make-up organizers en mijn favorieten onder elkaar te zetten.

Lees meer


05/10/2016

Makkelijk maar chic kapsel

De laatste maanden ben ik wat meer met nieuwe kapsels bezig geweest. Mijn haar is langer waardoor ik er meer mee kan en ik had een aantal bruiloften en andere feesten waarvoor ik er leuk uit wilde zien. Vandaag wil ik een van mijn nieuwe favorieten met jullie delen en dit is tegelijk een makkelijk maar ook een chic kapsel. Ideaal voor een bruiloft, of voor (kerst)gala bijvoorbeeld. Oh, of gewoon voor een normale woensdag natuurlijk.

Lees meer

Categorie: Beauty, Body

21/09/2016

De schattige lipbalsems van EOS

Ik beloof dat ik mijn best zal doen om niet te vaak ‘schattig’ te zeggen in deze post! Want kijk dan, hoe schattig zijn deze lipbalsems? Natuurlijk is het belangrijk dat een product goed is, maar een leuke verpakking kan zoveel doen! Als een verpakking mij aanspreekt ben ik veel sneller geneigd het product te kopen. Hebben jullie dat ook? Bij deze lipbalsems van EOS had ik dat helemaal, ik kreeg er eerst één en ik wilde er meteen meer hebben! (En ik wil er nu nog meer!)

Lees meer

Categorie: Beauty, Body

20/07/2016

Onze bruiloft: Parfum (+ shoptip)

Geuren kunnen bepaalde herinneringen en gevoelens terughalen, dus hoe mooi zou het zijn om een geur te hebben die je elke keer weer doet denken aan je bruiloft? Ik heb een tijdje getwijfeld of ik geld wilde besteden aan een nieuw parfum, maar toen achter elkaar mijn drie favoriete parfums op gingen besloot ik dat ik best wat nieuws mocht kopen!

Lees meer


22/06/2016

Fijne betaalbare skincare producten van Etos

Af en toe wat meer geld uitgeven aan een skincare product vind ik niet erg, als het echt wat toevoegt. Toch gebruik ik verder het liefst producten die lekker betaalbaar zijn en die ik kan vinden bij de drogist. Nu heeft Etos pas haar eigen gezichtsverzorgingslijn vernieuwd en daar mocht ik wat producten van testen. Toevallig had ik zelf bij Etos ook net een zonnebrand voor het gezicht gekocht, dus dat kwam mooi uit! Ik kan vast verklappen dat ik heel tevreden ben!

Lees meer

Categorie: Beauty, Body

17/06/2016

DIY: Face mist voor zomerse dagen

Nou waar is de zomer gebleven? Ik ga er maar van uit dat we de komende tijd nog wel kunnen genieten van mooi weer want ik heb een leuke zomerse DIY voor jullie. Nouja, DIY is misschien een beetje een groot woord want het is echt heel simpel. Ik heb namelijk zelf een hele simpele face mist gemaakt die je kan gebruiken om over je gezicht en lichaam te spuiten als je bijvoorbeeld in de zon ligt. Dat verkoelt lekker!

Lees meer

Categorie: Beauty, Body, DIY, To Do

11/06/2016

De lieve bridal collection van Essie

Op je trouwdag wil je er zo mooi mogelijk uitzien en besteed je extra aandacht aan je haar en make-up. Ook je nagels horen daar natuurlijk bij, zeker omdat je handen die dag ook veel bekeken worden. Je krijgt immens een trouwring om! (Oh daar kijk ik naar uit!) Toen ik ontdekte dat Essie met een speciale bridal collection (limited edition) kwam was ik dus ook meteen nieuwsgierig. 

Lees meer


08/06/2016

Kiehl's Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate

Mijn huid is de laatste jaren best wel veranderd en al een tijdje heb ik last van droogtelijntjes. Daar ben ik natuurlijk niet zo blij mee en ik heb verschillende producten geprobeerd om ze te verhelpen. Helaas waren ze allemaal niet heel nuttig. Toen ik een tijdje terug door de Bijenkorf liep nam ik een kijkje bij Kiehl’s. Ik vind de prijzen behoorlijk hoog, maar ik heb wel eens een product van dit merk geprobeerd en daar was ik heel tevreden over. De verkoper kon met een apparaatje mijn huid analyseren en ja hoor, mijn voorhoofd was veel droger dan de rest van mijn gezicht. Ik kreeg een proefje mee van het Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate. (Pff wat een lange naam!) Maargoed, ik ben braaf gaan testen en jawel, dit spul helpt echt!

Lees meer

Categorie: Beauty, Body