Happiness
19/03/2017

Quote #211

Ja, we gaan er vandaag een leuke dag van maken. Waarom? Gewoon, omdat het vandaag is. Elke dag zijn er wel dingen waar we van kunnen genieten, ook al doen we geen grootste spannende dingen.

Categorie: Body, Happiness

12/03/2017

Quote #210

Ja hier herken ik me wel in. Ik vind het heerlijk om met mensen te kletsen, maar ik kan ook overkomen als stil. Ik vind het soms prima om gewoon te luisteren of er gaat een hoop door mijn hoofd waar ik gewoon nog even mee bezig ben.

Categorie: Body, Happiness

05/03/2017

Quote #209

Wat een mooie quote! Natuurlijk is het prima om uit te kijken naar leuke dingen die er aan komen of om dingen te willen hebben die je nu niet hebt. Maar het is zonde als je het je leven laat beheersen en het voorkomt dat je geniet van wat je nu aan het doen bent of wat je nu wel hebt. Een mooie quote om te onthouden!

Categorie: Body, Happiness

19/02/2017

Quote #207

Jup, mijn haar moet vastzitten als ik aan het werk ga. En ik hou ervan om lekker productief te zijn en aan het eind van de dag het idee te hebben dat ik iets af heb gekregen. Zo fijn!

Categorie: Body, Happiness

12/02/2017

Quote #206

Dit vind ik wel een leuke reminder dat je soms gewoon dingen moet proberen, ook al kan het zijn dat het geen succes wordt. Ik had dat met kunstschaatsen. Heel lang bedacht ik allemaal redenen waarom ik het maar beter niet kan doen, maar waarom zou ik het niet gewoon proberen?

Categorie: Body, Happiness

05/02/2017

Quote #205

Soms heb je zo’n dag dat niks goed gaat of dat je het gevoel hebt dat je niks af krijgt. Herkennen jullie dat? Ik word daar niet vrolijker van, dus probeer ik me dan te focussen op dat wat die dag wel goed is gegaan, ook al is het maar iets kleins.

Categorie: Body, Happiness

29/01/2017

Quote #204

Wat een mooie quote! Ik ben heel goed in het onthouden wat er in mijn agenda staat of wat ik moet doen op een dag, maar bijzondere momenten en andere herinneringen onthou ik toch minder goed dan ik zou willen. Foto’s hebben van dat soort momenten helpt mij om die herinneringen weer terug te halen.

Categorie: Body, Happiness

22/01/2017

Quote #203

Uitgerust wakker worden, een zachte trui, een kop warme chocolademelk, een fijne knuffel van een lief persoon. Allemaal kleine dingen waar we misschien niet bij stilstaan, maar waar we echt van kunnen genieten als we ons ervan bewust zijn.

Categorie: Body, Happiness

15/01/2017

Quote #202

Natuurlijk is het belangrijk om er te zijn voor andere mensen, maar je moet jezelf vooral niet vergeten. Wat wil jij graag doen? Waar heb jij behoefte aan? Maak daar tijd en ruimte voor en geniet ervan!

Categorie: Body, Happiness

08/01/2017

Quote #201

Hihi! Tsjah, soms ben je gewoon even niet zo vrolijk maar heb je geen zin om erover te praten. Moet kunnen toch? En chocola is altijd goed!

Categorie: Body, Happiness