Happiness
23/04/2017

Quote #216

Hihi, dit vind ik zo’n grappige quote. Wie wordt er nog meer heel ongezellig als je toe bent aan eten? Ik heb dat vrij snel en ja, ik moet echt regelmatig koolhydraten eten, anders word ik er niet gezelliger op.

Categorie: Body, Happiness

16/04/2017

Quote #215

Soms kan ik mijn hoofd echt niet uitzetten zoals ik wel eens zeg. Dan ben ik nog over van alles aan het nadenken en lukt het niet om de ‘tabs af te sluiten’. Vooral als ik wil slapen kan ik daar last van hebben, of als ik me probeer te concentreren op bijvoorbeeld het typen van een tekst.

Categorie: Body, Happiness

09/04/2017

Quote #214

Jullie kennen de bekende ‘drink eat sleep repeat’ vast wel, toch? Dit is een heel goede variant waar de meeste zwangeren zich in zullen herkennen. Ik in elk geval wel! Hihi! 

Categorie: Body, Happiness

02/04/2017

Quote #213

Absoluut! Soms moet je gewoon even niets doen om weer op te kunnen laden en daarna wel weer iets te kunnen doen. Soms is het moeilijk om je daaraan over te geven, maar het kan wel heel fijn zijn.

Categorie: Body, Happiness

26/03/2017

Quote #212

Haha, ik heb zo moeten lachen toen ik deze quote tegenkwam. Ik vind het wel een mooie omschrijving voor hoe ik me nu voel door de zwangerschap. Oh, en vast ook als de kleine er is. Ach, gelukkig is het voor een heel goed doel.

Categorie: Body, Happiness

19/03/2017

Quote #211

Ja, we gaan er vandaag een leuke dag van maken. Waarom? Gewoon, omdat het vandaag is. Elke dag zijn er wel dingen waar we van kunnen genieten, ook al doen we geen grootste spannende dingen.

Categorie: Body, Happiness

12/03/2017

Quote #210

Ja hier herken ik me wel in. Ik vind het heerlijk om met mensen te kletsen, maar ik kan ook overkomen als stil. Ik vind het soms prima om gewoon te luisteren of er gaat een hoop door mijn hoofd waar ik gewoon nog even mee bezig ben.

Categorie: Body, Happiness

05/03/2017

Quote #209

Wat een mooie quote! Natuurlijk is het prima om uit te kijken naar leuke dingen die er aan komen of om dingen te willen hebben die je nu niet hebt. Maar het is zonde als je het je leven laat beheersen en het voorkomt dat je geniet van wat je nu aan het doen bent of wat je nu wel hebt. Een mooie quote om te onthouden!

Categorie: Body, Happiness

19/02/2017

Quote #207

Jup, mijn haar moet vastzitten als ik aan het werk ga. En ik hou ervan om lekker productief te zijn en aan het eind van de dag het idee te hebben dat ik iets af heb gekregen. Zo fijn!

Categorie: Body, Happiness

12/02/2017

Quote #206

Dit vind ik wel een leuke reminder dat je soms gewoon dingen moet proberen, ook al kan het zijn dat het geen succes wordt. Ik had dat met kunstschaatsen. Heel lang bedacht ik allemaal redenen waarom ik het maar beter niet kan doen, maar waarom zou ik het niet gewoon proberen?

Categorie: Body, Happiness