Altijd goed cadeaus voor vriendinnen - My Simply Special
07/08/2017

Altijd goed cadeaus voor vriendinnen

Niemand is natuurlijk hetzelfde, dus er is niet één cadeau waarmee je iedereen blij kan maken, denk ik. Er zijn zelfs mensen die niet van chocola houden! Toch heb ik mijn best gedaan om een aantal cadeaus voor vriendinnen te bedenken waartussen je vast inspiratie kan vinden voor jouw vriendin. Zelf vind ik het heerlijk als iemand gewoon een verlanglijstje heeft, want ik maak mensen het liefst blij met iets dat ze echt graag willen hebben. Als ze dat niet hebben, kies ik regelmatig voor iets dat op gaat en niet een permanente plek in huis inneemt. Wel zo veilig!

 Altijd goed cadeaus voor vriendinnen

 1. Niet iedereen lust chocola, maar ik denk dat je er veel vriendinnen wel blij mee kan maken. Zoek wat speciale smaken en combineer het bijvoorbeeld met een lekkere en luxe thee. Zo heb je een fijn cadeaupakketje.
 2. Samen iets gaan doen is altijd gezellig toch? Je kan je vriendin ook meenemen voor een avondje naar de bios of geniet samen ergens van een high tea.
 3. Lakt je vriendin haar nagels wel eens? Dan is een lakje van een goed merk zoals bijvoorbeeld Essie een idee. Ben je bang om iets te kopen dat ze al heeft? ga dan voor een exemplaar of setje uit de laatste limited edition collectie. (€9,99)
 4. Dit setje met handcrèmes zag ik pas liggen bij Rituals en ik had meteen de neiging om ‘m mee te nemen. Zo’n verzameling miniverpakkingen blijft gewoon leuk en je kan meteen allerlei geuren uitproberen. Oké, in dit setje zit wel één exemplaar met een mannengeur, maar dat negeren we even. (€19,50)
 5. Jaren geleden kreeg ik eens een plantje van een vriendin en eigenlijk is dat een heel leuk cadeau als iemand een eigen huis heeft. Kies een mooi exemplaar, zoek er een potje bij dat past bij het huis van je vriendin en je bent klaar.
 6. Limited editions noemde ik net al even en als we het daar over hebben, moet ik ook altijd aan Rituals denken. Twee keer per jaar komen ze met een nieuwe tijdelijke collectie. Als cadeautje voor mezelf koop ik daar vaak een doucheschuim van, maar het is natuurlijk ook een perfect cadeau voor een vriendin. (€8,50)
 7. Cadeaubonnen zijn altijd goed, toch? Van de H&M, Loods 5, Ikea, Hema, het is maar net wat bij je vriendin past. Een mooie toevoeging aan dat rijtje zijn de bonnen van Treatwell, want hiermee kan je vriendin zelf een lekkere behandeling kiezen. Of dat nou een knipbeurt is, een manicure of een massage, alles kan. (vanaf €15)

Nog meer ideeën…

 • …een geurkaars of setje met meerdere kleine geurkaarsen.
 • …een mooie, houten snijplank die kan dienen als decoratie of echt gebruikt kan worden.
 • …een zachte sjaal. (Daar kan je er niet genoeg van hebben, toch?)
 • …een pakketje met bijvoorbeeld alles voor chocoladefondue of Italiaanse hapjes.

Hebben jullie nog suggesties om dit lijstje altijd goed cadeaus voor vriendinnen mee aan te vullen?Categorieën: Shop, To Do
Tags:1 reactie op “Altijd goed cadeaus voor vriendinnen”

  August 7, 2017

  Leuk! Ik zou echt elk item op de lijst graag willen krijgen hihi


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie