Chit-Chat: 2014 - 2015 - My Simply Special
31/12/2014

Chit-Chat: 2014 - 2015

Oké, voor ik het vergeet te zeggen: alvast een hele fijne jaarwisseling! Hebben jullie een leuk jaar achter de rug? En zijn de goede voornemens al gemaakt? In deze post ga ik weer een beetje kletsen, blik ik terug op 2014 en vertel ik over mijn plannen voor My Simply Special voor 2015.

Chit-Chat: 2014 - 2015

Is het alweer een half jaar geleden dat ik overstapte van Blogger naar WordPress en deze nieuwe lay-out ging gebruiken? Wat gaat dat toch snel! Ik heb er in elk geval geen spijt van! Met WordPress kan ik veel meer, jullie kunnen makkelijker reageren en er staat nu een mooie balk met categorieën bovenaan mijn blog. Ja, ik hou ervan om (bijna) alles te organiseren in mijn leven, en mijn blog dus ook. Oeps! Ach, in elk geval kunnen jullie zo ook lekker makkelijk zien over welke onderwerpen en sub-onderwerpen ik blog. Oké, ik geef toe, sommige categorie zijn nog wel een beetje leeg. Health en Shop bijvoorbeeld. Nou de bedoeling is dat daar snel verandering in komt.

Chit-Chat: 2014 - 2015

In de enquête gaven jullie namelijk aan wel meer te willen lezen over workouts. Nu weet Romano erg veel over fitness en health, dus hij gaat mij helpen deze categorie te vullen. Ik hoop handige informatie met jullie te kunnen delen en zelfs workouts. Stiekem vind ik dat best spannend, want dan moet ik voor de camera gaan sporten. Uhm… Ach, we gaan het gewoon doen!

Chit-Chat: 2014 - 2015

Zijn jullie trouwens benieuwd naar de uitslag van de enquête? Dit zijn de interessantste weetjes:

 • Jullie zijn voornamelijk vrouwen tussen de 18 en 35 en de meeste van jullie hebben een HBO of WO opleiding. (Goed bezig!)
 • Veel van jullie hebben My Simply Special in het laatste jaar ontdekt, maar laten eigenlijk nooit comments achter. (Dat hoeft natuurlijk ook niet, al maak je mij er wel heel blij mee.)
 • De dagboekposts en ideeën voor interieur, decoratie, recepten en dates vinden jullie het leukst om te lezen. De quotes en ‘Fashion Fix’ artikelen vinden jullie minder interessant. (Goed om te weten, ik ga eens kijken wat ik daaraan kan doen.)
 • Jullie willen heel graag meer persoonlijke posts lezen, maar vragen ook om meer DIY’s, interieur artikelen, recepten en posts over health en workouts. (Daar ga ik mee aan de slag.)
 • Meer is blijkbaar beter, want de verbeterpunten voor mij zijn het aantal video’s en het aantal posts. (Daar ben ik druk mee bezig en inmiddels vind je bijvoorbeeld al dagelijks een post online.)

Dit vind ik nou erg leerzaam! Ik vind het heerlijk om te bloggen, maar natuurlijk is het net zo belangrijk dat jullie het leuk vinden om mijn blog te bezoeken. Ik ga dus zeker aan de slag met jullie feedback! Oh, en dank jullie wel voor het invullen van de enquête natuurlijk.

Chit-Chat: 2014 - 2015

Als ik zo onder elkaar zet wat jullie leuk vinden en wat beter kan, vraag ik me meteen af welke posts uit 2014 dan eigenlijk populair waren. Zal ik eens kijken?

Chit-Chat: 2014 - 2015

Ik vind het nog steeds zo bijzonder dat jullie het interessant vinden om te zien wat ik uitspook in zo’n week! Een tijdje terug dacht ik ‘ach dat is toch helemaal niet interessant, ik stop met die dagboeken’. Gelukkig ging ik eerst eens goed naar mijn statistieken kijken en ontdekte ik dat jullie het juist erg leuk vinden. Oké, dan ga ik er gewoon mee verder! Al vergeet ik soms wel dat er daadwerkelijk mensen zijn die mijn blog lezen. Dan begin ik vrolijk aan anderen te vertellen dat ik het weekend heb gedaan, maar dan blijken ze het al lang te weten. Ohjah, mijn dagboekpost! Hihi!

Goed, genoeg gekletst! Heel veel plezier vanavond en ik hoop jullie morgen weer hier te zien. Ik zal het vast verklappen, er staat morgen een winactie online!

P.S. Hebben jullie al gezien dat je je nu in de sidebar kan schrijven voor een wekelijke nieuwsbrief? Zo mis je nooit de nieuwste posts!

 Categorieën: My Life, Persoonlijk
Tags:6 reacties op “Chit-Chat: 2014 – 2015”

  December 31, 2014

  Voor jullie ook alvast een hele fijne jaarwisseling gewenst! Staat de champagne al koud?;-). Ik ben benieuwd naar je posts (en de winactie :-)) in het nieuwe jaar. X Marij


  MySimplySpecial
  December 31st, 2014


  Nee, de champagne staat nog niet koud, dus dat ga ik nu meteen doen. Dankje voor de reminder  December 31, 2014

  Kom nu pas je blog tegen, leuke blog heb je!


  MySimplySpecial
  December 31st, 2014


  Dankje, dat is leuk om te horen!  December 31, 2014

  Leuk om te lezen! ik wil jullie ook alvast een hele fijne jaarwisseling wensen !


  Petra

  March 2, 2015

  ik vind de quotes wel heel leuk, maar klik nooit op het artikel omdat ik de quote ook gewoon zo kan lezen


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie