Chit-Chat: Fijne kerst! - My Simply Special
25/12/2014

Chit-Chat: Fijne kerst!

Ik had zin om eens een post online te zetten met wat persoonlijk geklets. Ik heb geen idee of jullie dat leuk vinden, maar dat mogen jullie me natuurlijk laten weten in de comments. Maargoed, laat ik beginnen met jullie een fijne kerst te wensen!

Chit-Chat: Fijne kerst!

Hebben jullie een leuke kerstavond gehad, of doen jullie daar niet echt aan? En hebben jullie leuke plannen voor vandaag en morgen? Ik ben benieuwd! De meeste blogposts schrijf ik vooruit, dus op het moment dat ik dit typ is het eigenlijk nog helemaal geen kerst. Ik wil namelijk tijdens de feestdagen genieten van de gezelligheid met familie, dus dat betekent dat ik vooruit moet werken. Ach, dat vind ik nooit een probleem! Als het goed is heb ik afgelopen zaterdag genoten van een uitgebreid diner bij mijn vader, en heb ik gister kerst gevierd bij de familie van Romano. Vandaag ga ik kerst vieren met mijn moeder en morgen gaan we naar de verjaardag van een neefje van Romano. Vier dagen vol gezellige familiebezoekjes. Je leest wel eens horrorverhalen in tijdschriften over ruzies tijdens de feestdagen of vervelende familieleden enzo, maar gelukkig hebben Romano en ik gewoon gezellige families en hebben we daar geen last van!

Chit-Chat: Fijne kerst!

Cadeautjes doen we eigenlijk alleen bij mijn vader, want bij mijn moeder vieren we Sinterklaas, maar ik moet zeggen dat ik jullie comments elke dag al cadeautjes vind. Klinkt dat heel cliché? Ach, dan is dat maar zo! Ik wordt namelijk altijd heel blij als jullie comments achterlaten, en vooral Manon, Melissa, Dionne, Chahrazad, Laura, Maaike, Alexa en Saskia (zonder blog) doen dat fanatiek. Dank jullie wel allemaal! Echt, ik vind het zo leuk om te horen dat jullie inspiratie opdoen door mijn blog. Daar doe ik het voor!

Chit-Chat: Fijne kerst!

Maar hoe gaat het nu met mij? Eigenlijk heel goed! In mijn dagboeken heb ik wel eens wat laten vallen over Pfeiffer, maar ik voel me nu eigenlijk heel erg goed! Ik ben lekker fulltime aan het bloggen en ben uren en uren bezig met het schrijven van posts en het verbeteren van van alles en nog wat. En weet je? Ik vind het heerlijk! Ik doe het dan misschien nu als ‘werk’ (nee ik kan echt niet leven van deze blog), maar nog steeds voelt het niet als ‘moeten’, ook al post ik nu echt elke dag. Heel erg fijn en mijn handen jeuken om nog veel meer ideeën uit te werken! Over ideeën gesproken, zouden jullie het leuk vinden om mij vragen te stellen die ik dan beantwoord in een video of normale post? Dat mogen vragen zijn over mij persoonlijk, maar vragen om tips of informatie over bepaalde onderwerpen mag ook. Lijkt jullie dat wat? Zo ja, laat je vraag dan achter in de comments hieronder.

Fijne kerstdagen allemaal en ik ben heel nieuwsgierig naar jullie vragen!

 Categorieën: My Life, Persoonlijk
Tags:6 reacties op “Chit-Chat: Fijne kerst!”

  December 25, 2014

  Fijn zo’n kletspost!

  Mijn vragen aan jou:

  Wat zijn je goede voornemens/doelen voor 2015?
  Waar wil je graag nog eens naar toe op reis? Of staat er misschien iets tofs gepland?
  Heb je tips en adviezen m.b.t. fotografie en het bewerken van foto’s voor beginners?
  Wat maakt jou gelukkig deze week en waarom?

  Kijk maar of je ze wilt beantwoorden.

  Hele fijne feestdagen, maak er wat moois van!

  Liefs, Marina  December 25, 2014

  Hihi, nog een keertje. Het schiet me te binnen dat ik interieuritems altijd erg leuk vind. Dergelijke posts lees ik graag. Dus met dat onderwerp maak je mij in ieder geval blij!

  Liefs, Marina  December 25, 2014

  Hoi Margot,
  Hele mooie en gezellige kerstdagen! Wij vieren het ook met familie. Vanavond gezellig gourmetten.Mijn vraag: Ik ben benieuwd wat jouw grootste droom is (voor de toekomst). X Marij  December 25, 2014

  Hi Margot!

  fijne kerstdagen! Ik was wel benieuwd hoe je jezelf ziet over een paar jaar?  December 25, 2014

  Fijne Kerst toegewenst!  December 25, 2014

  Juist leuk een persoonlijke blog. Zo leer je de blogger achter de blog kennen (zelf moet ik ook nog steeds de ‘over mij’ pagina doen – goed voornemen voor volgend jaar ;))! Geen vragen maar wens je wel een hele fijne kerst!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie