Cupcakes and Cashmere - My Simply Special
21/02/2015

Cupcakes and Cashmere

De mooie blog Cupcakes and Cashmere van Emily is voor mij echt een inspiratiebron, en toen haar eerste boek uitkwam belandde die meteen op mijn wishlist. Inmiddels heb ik een exemplaar in mijn bezit en vandaag geef ik jullie ook een kijkje.

Cupcakes and Cashmere

Dit boek is “a guide for defining your style, reinventing your space, and entertaining with ease” en staat vol met tips en inspiratie. Ben je net als ik fan van haar blog? Dan vind je dit boek ook leuk.  

Cupcakes and Cashmere

Als je het boek openslaat ontdek je al snel dat het ingedeeld is per seizoen, en dat alle vier de delen informatie bevatten over stijl, beauty, interieur en eten en entertaining.

Style

Cupcakes and Cashmere

Cupcakes and Cashmere

Voor elk seizoen vind je een checklist met kledingstukken die Emily essentieel vindt voor dat seizoen. Verder kom je tips tegen over het combineren van sieraden, mooie panty’s, het samenstellen van een goede basisgarderobe en nog veel meer.

Beauty

Cupcakes and Cashmere

Cupcakes and Cashmere

De delen over beauty starten met must-haves voor elk budget, passend bij het seizoen. Vervolgens kom je verschillende how-to’s tegen over make-up, haar en nagels.

At home

Cupcakes and Cashmere

Cupcakes and Cashmere

Deze delen hebben geen vaste opbouw, maar bevatten uiteenlopende tips. Denk aan informatie over het creëren van een functionele kledingkast, organisatietips en wat je kan doen met verf.

Food and Entertaining

Cupcakes and Cashmere

Cupcakes and Cashmere

De naam verklapt het al, in deze hoofdstukken kom je recepten tegen en tips voor bijvoorbeeld cupcake frosting. Verder vind je ideeën voor wat je kan doen op een lentedag, wat je in huis moet hebben als je gasten verwacht en ideeën voor Halloweenoutfits.

Cupcakes and Cashmere

Ja ik ben blij met dit boek! Er staan bruikbare tips in met mooie foto’s, en ik wordt happy als ik erdoorheen blader! Wil je dit Engelstalige boek ook hebben? Hij wordt verkocht bij Bol.com voor €18,49.

Wat vinden jullie van dit boek?

 Categorieën: Shop, To Do
Tags: ,10 reacties op “Cupcakes and Cashmere”

  February 21, 2015

  Ik kende haar blog of haar boek nog niet; maar ben nu wel benieuwd! Een hele fijne tip!  February 21, 2015

  Ik ben bekend met haar blog, maar wist niet dat ze nu ook een boek heeft. Ziet er goed uit!


  MySimplySpecial
  February 23rd, 2015


  Leuk hè! Over een paar maanden komt er nog een tweede boek uit, dus daar ben ik ook wel heel benieuwd naar  February 21, 2015

  Ziet er een super fijn boek uit! xx  February 21, 2015

  wat een leuk boek ik kijk gelijk op bol.com nu haha whoehoe! ik ben weer straks wat geld lichter denk ik zo  February 21, 2015

  Wat een leuk boek! Ik kende hem nog niet.  February 21, 2015

  Dit boek lijkt me erg leuk!

  xo  February 21, 2015

  Wat een prachtig boek, heb hem gelijk in mijn mandje gegooid!!  February 22, 2015

  ziet er heel goed uit, mooie pagina’s!  February 22, 2015

  Wat een prachtig boek, erg leuke titel ook. Ik kende deze blog en het boek nog niet, zeker de moeite waard om even te kijken!
  Liefs, Iris


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie