Dagboek: 1 jaar getrouwd - My Simply Special
22/08/2017

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Afgelopen zondag waren Romano en ik alweer een jaar getrouwd! Aan de ene kant voelt het alsof dat jaar voorbij gevlogen is, maar aan de andere kant voelt het ook als langer geleden doordat er zoveel gebeurd is. Zondag was Liam namelijk ook alweer precies een maand oud. Het is in elk geval een heel bijzonder jaar geweest en het was fijn om dat (met z’n drietjes) een beetje te vieren.

Maandag

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Mijn week begon met kraamvisite. Of nou ja, het was een combinatie van kraamvisite en een werkafspraak, maar dat was prima. (En ik kreeg deze mooie bloemen.)

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Ik deed altijd op maandag de was, maar nu doe ik dat meerdere keren per week. Pff, het houdt niet op!

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Ik zette mijn dagboekpost in elkaar met Nala en Liam naast me.

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Ik moet zeggen, het achter mijn bureau zitten viel me nog wel tegen. Ik zat wel op een kussentje, maar toch voelde het nog niet heel lekker, helaas.

Dinsdag

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Liam heeft veel last van krampjes en het helpt als ik hem op zijn buik laat liggen. ‘s Nachts kunnen we hem niet in de gaten houden, dus dan slaapt hij op z’n rug, maar overdag kan het natuurlijk wel een deel van de tijd.

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Yum!

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Ik was benieuwd hoe Nala op Liam zou regeren, maar ze vindt het eigenlijk niet zo interessant. Prima! Al ben ik benieuwd hoe dat zal gaan als hij wat groter is…

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Wow, dat is een gek idee! Voor het zelfde geld had Liam gewoon nog netjes in mijn buik gezeten!

Woensdag

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Mijn moeder kwam gezellig langs en nam haar hondje mee.

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Nu kijk ik ineens naar heel andere spullen als de H&M catalogus binnen komt. Liam past dit allemaal nog niet, maar er zitten leuke items tussen.

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Ahw!

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Tijd om naar buiten te gaan. Het is mooi weer en ik moet even naar de apotheek.

Dagboek: 1 jaar getrouwd

‘s Avonds rolt Liam ineens zelf van zijn buik naar zijn rug!

Donderdag

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Goedemorgen kleintje!

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Romano was thuis, dus ik ging even alleen de deur uit voor wat boodschappen.

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Pretty!

Vrijdag

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Nee! Het eerste kledingstuk is te klein geworden. Dit zijn allemaal broekjes in maat 50 en de lengte van de pijpjes verschilt enorm. Aangezien Liam al aardig gegroeid is, past hij dat middelste broekje dus nu al niet meer. 

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Als Liam wakker, is wil hij graag lekker rond kunnen kijken. Ach, dat gaat prima met een laptop op schoot.

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Dit vind ik wel een mooi plaatje zo!

Dagboek: 1 jaar getrouwd

We moeten nog steeds een vloer voor het nieuwe huis uitzoeken, dus ik verzamelde de samples die we al in huis hebben. We zijn er niet aan toegekomen om er samen naar te lijken, maar mijn voorkeur gaat uit naar de middelste kleur.

Zaterdag

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Zaterdag was niet mijn beste dag. Ik was moe en daardoor ook slapjes. Voeg daar hormonen en heel pijnlijke borsten aan toe (geen idee waardoor dat ineens kwam) en het resultaat was niet zo leuk. Romano heeft daarom zoveel mogelijk voor Liam gezorgd zodat ik wat uurtjes in bed kon liggen.

Dagboek: 1 jaar getrouwd

‘s Avonds voelde ik me al iets beter en haalde ik dit bakje met twee stukjes van onze bruidstaart uit de vriezer.

Zondag

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Zondag voelde ik me gelukkig een stuk beter en dat kwam goed uit, want we waren een jaar getrouwd! We begonnen de dag rustig op bed en pakten cadeautjes uit.

Dagboek: 1 jaar getrouwd

‘s Middags gingen we op pad om lekker buiten de deur te lunchen.

Dagboek: 1 jaar getrouwd

En lekker was het zeker! Het is fijn om weer (bijna) alles te mogen eten en ik koos dus voor een broodje carpaccio.

Dagboek: 1 jaar getrouwd

‘s Middags hebben we onze cadeautjes uitgeprobeerd. Ik kreeg onder andere dit massagekussen. Ik was altijd een beetje bang dat die dingen tegen zouden vallen, maar deze is echt heel erg fijn! Romano kreeg van mij een Anova precision cooker en daar ging hij ook meteen mee aan de slag. ‘s Avonds aten we dus een heerlijk biefstukje.

Dagboek: 1 jaar getrouwd

Na het eten hebben we samen onze trouwvideo teruggekeken en de opname van de ceremonie en de speeches. Wat hebben we toch een perfecte dag gehad! Ondertussen aten we een stukje van onze bruidstaart. We waren benieuwd of die nog lekker zou zijn en dat was hij absoluut. Yum!

Hoe was jullie week? Hebben jullie wat leuks gedaan?Categorieën: Dagboek, My Life8 reacties op “Dagboek: 1 jaar getrouwd”
  ohladybake

  August 22, 2017

  Liam is echt zo cute!
  geniet er maar van want het gaat zo vlug!
  en proficiat met jullie 1-jarige huwelijk!


  inge

  August 22, 2017

  Wat zie je er fit uit om pas bevallen te zijn.
  Geniet er maar van (oh wat een cliché), want het gaat zo snel. Ons mannetje is alweer bijna 8 maanden en ik vraag me echt af waar de tijd gebleven is.


  MySimplySpecial
  August 23rd, 2017


  Dankje, ik voel me alleen nog niet altijd heel fit Ja, ik vind de tijd nu al heel hard gaan en hij groeit ook al veel te snel als je het mij vraagt.


  Christine

  August 23, 2017

  Proficiat met jullie eerste jubileum!! En zo te zien heb je een heerlijke week achter de rug.. bij het zien van de eerste foto’s dacht ik: hey, volgens mij houd Liam wel van de buikligging! En prompt las ik het de foto daaronder;) hier begon dat pas veel later maar gossie, wat ziet dat er vertederend uit als ze zich zo heerlijk opkrullen in het matras :$ Hij is er ook vroeg bij met rollen zeg!
  Hier een heerlijke week gehad, vier al bijna anderhalve week mijn verjaardag :p Gisteren spontaan een dagje naar Haarlem geweest en verwend met Swarovski door manlief dus mijn week begon al goed! Vandaag weer gewoon aan het werk.. fijne week!


  MySimplySpecial
  August 23rd, 2017


  Ja schattig he als ze zo liggen. Ik vind het zo lief! En dat klinkt als een fijne week. Nog gefeliciteerd!


  Christine
  August 23rd, 2017


  Dankjewel! Getrakteerd op het werk met onder andere jouw boerencake, waarvoor via deze weg de complimenten..!! En uiteraard heb ik de credits aan jou gegeven en je blog vermeld : $ Had ook nog een citroencake naar familierecept en een speculooscake met appel (via iemand’s kookschrift van AH, wel een beetje herfstig maar echt een aanrader), dus er was keuze genoeg! Zo lekker om zelf te bakken en daar anderen mee te verwennen!


  MySimplySpecial
  August 24th, 2017


  Oeh dat klinkt allemaal erg lekker! En dankjewel, dat is lief


  Lisan

  August 30, 2017

  Wat een ontzettend schattige foto’s! Zo schattig, zo’n kleintje op zo’n groot wit bed.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie