Dagboek: #150 - My Simply Special
16/02/2016

Dagboek: #150

Wow, dit is alweer mijn honderdvijftigste dagboekpost! Deze week stond in het teken van de decoraties voor onze bruiloft. De locatie is van zichzelf al mooi, maar ik wil toch graag nog wat dingen toevoegen. Afgelopen week hebben we voor een deel uitgedacht wat we precies willen doen en zijn we begonnen met de inkopen en de DIY’s. Ik ga natuurlijk nog niet laten zien wat we precies gaan doen, maar het is in elk geval ontzettend leuk om er samen mee bezig te zijn!

Maandag

Dagboek: #150

Maandag was een thuiswerkdagje en dat betekende vooral dat ik heel veel uren achter mijn laptop door heb gebracht om flink vooruit te bloggen.

Dagboek: #150

Hoi poes!

Dagboek: #150

Ik werkte tot laat door en dook daarna de keuken in om te gaan koken. Ik at alleen maar besloot een flinke hoeveelheid pasta te maken om ook deels in te vriezen. Altijd handig! 

Dinsdag

Dagboek: #150

Vroeger moest je naar het gemeentehuis om in ondertrouw te gaan, maar nu vul je wat papieren in en die doe je op de post. Toch minder leuk! Ik werkte dinsdag bij een klant op kantoor en ‘s avonds heb ik met Romano achter de laptop gezeten om na te denken over de decoraties, het gastenboek, de bedankjes en nog veel meer.

Woensdag

Dagboek: #150

Hihi, eigenlijk deed ik woensdag precies hetzelfde als dinsdag. Ik werkte op kantoor en ging daarna verder met onze plannen voor de bruiloft. We maakten een to-dolijstje en een boodschappenlijst.

Donderdag

Dagboek: #150

Donderdagochtend werkte ik thuis aan verschillende blogposts.

Dagboek: #150

Foto’s maken met deze props is geen straf. Vooral die gele bolletjes vind ik zo leuk! (Daar wil ik er meer van hebben!)

Dagboek: #150

Pretty!

Dagboek: #150

Ik maakte als lunch een broodje met avocado, tomaat, mozzarella en ham. Dat is een favoriet van de laatste weken!

Dagboek: #150

Donderdagmiddag werd de opa van één van mijn beste vriendinnen begraven. Ik kende hem zelf niet, maar was wel aanwezig als support. 

Dagboek: #150

Die avond was ik moe (zo’n begrafenis is toch emotioneel), maar ik maakte toch nog een post af waar ik die ochtend mee bezig was geweest. Daarna dook ik in bed met een serie en ondertussen lakte ik mijn nagels.

Vrijdag

Dagboek: #150

Vrijdagochtend had ik een afspraak bij de fysio en liep ik een paar winkels in en uit op zoek naar materialen voor de bruiloft en voor nieuwe blogposts. Ook moest ik even langs de dierenwinkel en dan kan ik het niet laten even bij de knaagdieren te kijken. Cute!

Dagboek: #150

Bij de Xenos zag ik dit staan, superleuk!

Dagboek: #150

Dit te schattige plantje haalde ik bij het tuincentrum.

Dagboek: #150

De rest van de dag was ik thuis bezig met verschillende DIY’s die binnenkort online zullen komen.

Dagboek: #150

Toen Romano thuis kwam van werk besloten we meteen weer te vertrekken. We aten wat bij de Ikea en haalden daar verschillende spullen voor de bruiloft. Oh, en nieuw beddengoed hihi.

Dagboek: #150

Daarna doken we in bed om serie te kijken en Nala kwam er gezellig bij liggen.

Zaterdag

Dagboek: #150

We bestelden online wat spullen voor de bruiloft en…

Dagboek: #150

…gingen daarna naar de bouwmarkt voor andere materialen. Van dit soort kleurstaaltjes word ik altijd vrolijk. Heerlijk al die kleuren! De rest van de dag zijn we druk aan het klussen geweest. We hebben een begin gemaakt aan de decoraties en het was leuk om zo samen met DIY’s bezig te zijn! ‘s Avonds hadden we een verjaardag van een vriend, maar ik ben helemaal vergeten om daar een foto van te maken. Oeps!

Zondag

Dagboek: #150

Ja hoor, ik stap uit bed en Nala gaat meteen op mijn plekje liggen. Dat is natuurlijk lekker warm!

Dagboek: #150

Romano en ik zijn eigenlijk de hele dag bij Spa Zuiver geweest. Het was best druk (dat was te verwachten), maar we hebben zeker genoten van even niks doen. Ik vind het ook heerlijk dat je dan gewoon een hele dag niet de buurt bent van je telefoon. Rust!

Dagboek: #150

‘s Avonds besloten we de rust erin te houden en lazen we allebei een boek. Tussendoor schilderde ik nog wel even één van de decoraties.

Hoe was jullie week? Hebben jullie nog iets gedaan met Valentijnsdag?Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: #150”

  February 16, 2016

  Druk weekje zo te lezen…. ben erg benieuwd!!!  February 16, 2016

  Super lieve poes! Gezellig weekje ik heb met valentijn een filmpje gekeken.  February 16, 2016

  Wat een leuke foto’s, Gezellig weekje heb je gehad


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie