Dagboek: 2 jaar - My Simply Special
09/02/2015

Dagboek: 2 jaar

Ik plaatste er al even een berichtje over, maar deze week bestond My Simply Special alweer twee jaar! Een taartje eten om het te vieren is er nog niet van gekomen, dus dat ga ik komende week hopelijk nog doen. Kijken jullie mee naar mijn week?

Zondag

Dagboek: 2 jaar

Zondag had ik afgesproken met twee vriendinnen om weer gezellig bij te kletsen. We zien elkaar niet heel vaak, maar het wel altijd heel gezellig. De vriendin waar we hadden afgesproken heeft een heel leuk ingericht huis en toen ik thuiskwam had ik helemaal zin om met allemaal DIY-projecten aan de slag te gaan. (De foto bovenaan deze post maakte ik bij haar.)

Maandag

Dagboek: 2 jaar

Maandag stond in het teken van klusjes. Zo ging ik bijvoorbeeld trainen…

Dagboek: 2 jaar

…en werkte ik mijn administratie bij.

Dinsdag

Dagboek: 2 jaar

Dit blijf ik een mooi kleurtje vinden!

Dagboek: 2 jaar

Toen ik in januari de kerstspullen opruimde, besloot ik dit lichtsnoer in de gang nog even te laten hangen. De laatste tijd merkte ik dat ik ‘m veel minder aanzette, dus het was tijd om ‘m op te ruimen.

Dagboek: 2 jaar

Ik dook de keuken in voor een video. Ik ben hier niet aan het bakken, maar een leuk experimentje was het wel. Zijn jullie al nieuwsgierig? 

Woensdag

Dagboek: 2 jaar

Schoonmaken is zeker niet mijn favoriete klus, maar ik vind het altijd herlijk als de badkamer weer helemaal schoon is.

Dagboek: 2 jaar

Alle cameraspullen verzamelen voor een last-minute freelance opdracht.

Dagboek: 2 jaar

Aan het eind van de middag ging ik nog nog wat ruilen bij de V&D en zag ik deze leuke huisjes bij de Xenos.

Donderdag

Dagboek: 2 jaar

De hele dag filmen op locatie. Het was behoorlijk koud, maar erg leuk om te doen.

Dagboek: 2 jaar

Onderweg naar huis.

Dagboek: 2 jaar

Dagboek: 2 jaar

Het was al redelijk laat, dus we besloten onderweg wat te eten bij een klein Italiaans restaurantje. Yumm!

Vrijdag

Dagboek: 2 jaar

Papiersamples! Zo kan ik zien welke dikte ik zou willen hebben als ik flyers ga laten drukken.

Dagboek: 2 jaar

Deze week maakte ik regelmatig een stokbroodje als lunch met wat chorizo, kaas en Italiaanse kruiden. Snel en lekker.

Dagboek: 2 jaar

Al die bruine notitieboekjes zien er hetzelfde uit, maar daar kan je met washi tape wel wat aan doen.

Zaterdag

Dagboek: 2 jaar

Pannenkoeken kunnen zo lekker zijn af en toe! Romano was die nacht heel laat thuis gekomen, dus we maakte hartige pannenkoeken als brunch.

Dagboek: 2 jaar

Rustig de tijd nemen om een nieuwe look te proberen is best fijn af en toe.

Dagboek: 2 jaar

Ik heb een stapel pallets gekregen waar ik leuke plannen mee heb. Maar het uit elkaar halen van die dingen viel nog vies tegen. Ik heb een beginnetje gemaakt, maar dat wordt nog wel een flinke klus.

Dagboek: 2 jaar

Dit weekend was er drie dagen lang een salsa festival in Amsterdam. Dit soort festivals worden altijd door heel veel internationale mensen bezocht en zaterdagmiddag gingen Romano en ik met een groepje de toerist uithangen in Amsterdam.

Dagboek: 2 jaar

Na al dat lopen hadden we honger, dus we kozen voor een lekkere en grote maaltij bij Vapiano. Zo hadden we genoeg gegeten om de rest van de avond op door te kunnen.

Dagboek: 2 jaar

Na het eten reden we naar huis om ons om te kleden en daarna gingen we weer terug naar Amsterdam voor een pre-party en een paar uur salsa dansen.

Dansen jullie salsa? Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account.

 Categorieën: Dagboek, My Life6 reacties op “Dagboek: 2 jaar”

  February 9, 2015

  Hier ook iemand die niet van het huishouden houdt haha, maar moet je wel gelijk geven: na het huishouden ruikt alles altijd zo lekker fris. je hebt mij nu trouwens wel nieuwsgierig gemaakt naar wat je hebt gebakken haha En trouwens: nog gefeliciteerd met je 2jarige bestaan natuurlijk (sorry als het iets te laat is nog maar wel gemeend hoor). Liefs, Deisy


  MySimplySpecial
  February 10th, 2015


  Dankjewel, wat lief!  February 10, 2015

  Leuke foto’s! Ben benieuwd wat je met die pallets gaat doen, mijn vader heeft er op zijn bedrijf een heleboel! Vind het altijd maar stomme dingen, krijg er nog wel eens splinters van haha


  MySimplySpecial
  February 10th, 2015


  Haha, ja dat kan ik me voorstellen! Ik heb er ook wel meteen handschoenen bij gepakt om splinters te voorkomen.


  Saskia Henne

  February 10, 2015

  Gefeliciteerd met je 2 jaar!!
  Whoop whoop, time files  March 9, 2015

  Leuke diary!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie