Dagboek: 4 jaar samen - My Simply Special
05/04/2016

Dagboek: 4 jaar samen

Afgelopen vrijdag waren Romano en ik precies vier jaar samen en ook precies één jaar verloofd! Wat is dat jaar snel gegaan zeg. Nu gaan we gewoon al echt bijna trouwen! We moesten vrijdag allebei gewoon werken, maar zijn ‘s avonds wel samen uit eten gegaan. En ik dacht natuurlijk extra vaak terug aan hoe Romano mij ten huwelijk heeft gevraagd. (Je kan het hier lezen.) Ik word elke keer weer helemaal happy als ik eraan denk!

Maandag Dagboek: 4 jaar samen

Goedemorgen! Bij pasen hoort natuurlijk een lekker ontbijtje!

Dagboek: 4 jaar samen

We hebben lekker rustig aangedaan en ik ging aan de slag met wat DIY-projectjes voor de bruiloft.

Dagboek: 4 jaar samen

Even lezen tussendoor! Zo fijn!

Dagboek: 4 jaar samen

En weer verder met een DIY!

Dinsdag

Dagboek: 4 jaar samen

Dit snap ik nou niet. Dan bestel je iets online en wordt het zo slecht verpakt dat het helemaal lelijk aankomt. Zo kan je iets toch niet meer cadeau geven?

Dagboek: 4 jaar samen

Ik werkte voor een klant en keek ‘s avonds met Romano een documentaire over Pentatonix. Ze maken hele gave muziek!

Woensdag

Dagboek: 4 jaar samen

Woensdag werkte ik een dag op kantoor en ‘s avonds was het tijd voor een training met ons showteam. Onderweg konden we genieten van een mooie zonsondergang. Ik hou van dit soort momenten!

Donderdag

Dagboek: 4 jaar samen

Wat doe jij daar?

Dagboek: 4 jaar samen

Mijn ochtend begon met bloggen en daarna was het tijd voor de zoveelste afspraak bij de opticien. Ik heb nog steeds geen goede lenzen kunnen vinden, maar zolang ze het bij de opticien niet opgeven zoeken we stug verder. Er moeten toch geschikte lenzen te vinden zijn? In elk geval ben ik daarna met mijn moeder gaan winkelen, onder andere voor wat dingen voor de bruiloften. Tussendoor gingen we gezellig samen ergens lunchen.

Dagboek: 4 jaar samen

Het voordeel van voor jezelf werken is dat je grotendeels je eigen dagen in kan delen. En overdag op pad om te winkelen betekent dus gewoon ‘s avonds doorwerken. Romano was niet thuis, dus ik heb nog lekker veel af kunnen krijgen. (Inclusief saaie klusjes als mijn administratie bijwerken. Jeej…)

Dagboek: 4 jaar samen

Ik at weer eens lekker laat en maakte wraps. Simpel maar altijd lekker.

Dagboek: 4 jaar samen

Ik was in een productieve bui dus ik ging na het eten vrolijk door met het schoonmaken van de oven (dat was ik al een tijdje voor me uit aan het schuiven) en werkte verder aan iets voor de bruiloft.

Vrijdag

Dagboek: 4 jaar samen

Hihi, ik geloof dat ik al een tijdje geen flessen weggebracht had!

Dagboek: 4 jaar samen

Ik werkte (afgezien van boodschappen halen) de hele dag thuis aan een aantal blogposts.

Dagboek: 4 jaar samen

Zoals ik in de intro al vertelde zijn we ‘s avonds lekker uit eten gegaan. Yum!

Dagboek: 4 jaar samen

Als toetje deelden we een Toblerone chocolademousse. De Toblerone haalde je er niet echt uit, maar lekker was het wel!

Zaterdag

Dagboek: 4 jaar samen

Zaterdag was het openhuizendag. We zijn bij drie huizen gaan kijken, en gelukkig zat er iets interessants tussen! Daarna hebben we thuis wat gegeten en ben ik (ja alweer) voor de bruiloft bezig geweest.

Dagboek: 4 jaar samen

Aan het eind van de middag was het tijd voor de verjaardag van twee van Romano’s nichtjes.

Dagboek: 4 jaar samen

Daar hebben we gezellig gegeten en genoten van de prachtige taarten die Romano’s zusjes gemaakt hadden voor de meiden.

Zondag

Dagboek: 4 jaar samen

Wat was het zondag prachtig weer! We hadden de hele middag training, maar daarna hebben we er echt van kunnen genieten. Kom maar op met de zomer!

Dagboek: 4 jaar samen

Kijk, dit kreeg ik vrijdag nog van Romano. Zo lief!

Dagboek: 4 jaar samen

Zondagavond was ik alleen thuis en ben ik weer druk aan de slag gegaan met DIY’s voor de bruiloft. (Ik val echt in herhaling!) Ik ben tot laat bezig geweest, maar wel flink opgeschoten!

Hebben jullie genoten van het mooie weer zondag?Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: 4 jaar samen”
  Tamara TS

  April 5, 2016

  Van harte gefeliciteerd met jullie 4-jarig jubileum!


  MySimplySpecial
  April 6th, 2016


  Dankjewel!  April 6, 2016

  Nog gefeliciteerd!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie