Dagboek: Aangifte doen - My Simply Special
10/08/2015

Dagboek: Aangifte doen

Voor alles is een eerste keer en deze week stapte ik voor het eerst een politiebureau binnen. Wat er is gebeurd? Mijn auto stond ergens geparkeerd en toen ik terugkwam van een afspraak kreeg ik van een ‘getuige’ te horen dat er iemand tegen mijn auto aangereden was. Ja hoor, schade! Gelukkig heeft die man mij het kenteken kunnen geven van degene die het gedaan had, want ze was meteen weggereden. Deze week stond dus een beetje in het teken van de auto. Kijken jullie mee?

Zondag

Dagboek: Aangifte doen

Zondag waren we een dagje thuis en ik maakte deze lekkere salade als lunch.

Dagboek: Aangifte doen

Mijn vader en mijn broertje en zijn vriendin kwamen gezellig bij ons eten. We maakten wraps en genoten buiten van het mooie weer. Ja en Nala kwam ook een kijkje nemen.

Maandag

Dagboek: Aangifte doen

Nou dit is de schade die ik aantrof na mijn afspraak, lakschade en er was wat verbogen. Niet heel erg schokkend, maar wel ontzettend zonde!

Dagboek: Aangifte doen

Nadat ik het kenteken en de gegevens van de ‘getuige’ had opgeslagen ging ik eerst maar boodschappend oen. Ik had namelijk net te horen gekregen dat ik voorlopig even zo veel mogelijk lactose moet vermijden. Dat is even wennen!

Dagboek: Aangifte doen

Daarna belde ik mijn verzekering en ik kreeg ik te horen welke formulieren ik allemaal in moest vullen en dat ik aangifte moest gaan doen. Nou, daar ben ik de rest van de dag mee zoet geweest.

Dinsdag

Dagboek: Aangifte doen

Zo het leek wel herfst!

Dagboek: Aangifte doen

Maandag had ik door die auto eigenlijk niet kunnen werken, dus dinsdag heb ik echt heel hard doorgewerkt om zoveel mogelijk af te krijgen.

Dagboek: Aangifte doen

Een snelle snack tijdens het werken.

Dagboek: Aangifte doen

Die avond was ik wel een beetje gaar, maar ik maakte wel nog deze balletjes van dadels, noten, cacaopoeder, kokosolie en kokos. Lekker, best gezond en Romano vond ze ook heerlijk! Oh, en ik ben nog gebeld door de politie want ze hadden kunnen achterhalen wie de schade aan de auto veroorzaakt heeft. Gelukkig was het meisje bereid om alles verder netjes af te handelen, dus samen met Romano ging ik bij haar langs om de formulieren verder in te vullen.

Woensdag

Dagboek: Aangifte doen

Ik werkte een dagje op kantoor…

Dagboek: Aangifte doen

…en toen ik thuiskwam ging ik meteen sporten. Mijn matje is heel dun en als ik dan buikspieroefeningen doe krijg ik steeds een beurse rug. Dus pak ik er maar een dekentje bij!

Dagboek: Aangifte doen

Terwijl ik aan het sporten was maakte Romano een lekkere pompoensoep. Zo fijn!

Donderdag

Dagboek: Aangifte doen

Donderdag begon ik met een workout en daarna vertrok ik richting Amsterdam om te shoppen en inspiratie op te doen. Dat was veel te lang geleden!

Dagboek: Aangifte doen

Natuurlijk sloeg ik de nieuwe winkel van Kiko niet over, want daar was ik nog niet geweest.

Dagboek: Aangifte doen

Zo wat waren mijn benen moe na een hele dag lopen! Die avond dook ik dus lekker met een boek in bed.

Vrijdag

Dagboek: Aangifte doen

Ik werkte een dagje thuis en vertrok ‘s middags naar een garage om een offerte te vragen voor het herstellen van de schade. Helaas was er net een ongeluk gebeurd op de A10, dus ik heb ongeveer drie kwartier compleet stil gestaan. Gelukkig had ik een boek bij me.

Dagboek: Aangifte doen

Ik was veel later thuis dan gepland, maar ging snel nog even aan het werk voor ik richting Romano’s ouders vertrok. Voor we gingen eten ben ik wel snel nog even langs de Karwei gegaan voor wat draadkrammetjes en ik kon het natuurlijk niet laten even bij de decoratie te kijken. Nee, ik heb niks gekocht!

Dagboek: Aangifte doen

Het was heerlijk weer dus we konden lekker bbq-en in de tuin!

Zaterdag

Dagboek: Aangifte doen

Tsjah, lampjes moeten ook vervangen worden af en toe.

Dagboek: Aangifte doen

Zelf popcorn maken blijft leuk en ik ben aan het experimenteren met verschillende smaken.

Dagboek: Aangifte doen

Ook zaterdag gingen we bbq-en bij de ouders van Romano en dit keer waren er ook twee vrienden bij.

Dagboek: Aangifte doen

Toen het te koud werd om (onder dekentjes) buiten te zitten verplaatsten we naar binnen voor wat spelletjes. Gezellig!

Hebben jullie een leuke week gehad?

Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account.

 Categorieën: Dagboek, My Life8 reacties op “Dagboek: Aangifte doen”

  August 10, 2015

  Super naar dat je aangifte moest doen Gelukkig was er wel een getuige van de schade, anders ben je helemaal de pineut!
  Take 5 (of Take 10?) hebben wij ook Best een leuk spel! Sinds kort hebben we het spel Machi Koro, zeker aan te raden


  MySimplySpecial
  August 11th, 2015


  Dit was Take 5 maar we hebben Take 10 ook. Leuke spellen inderdaad! Machi Koro ken ik nog niet, maar ik ga het eens opzoeken.


  Laura - Dagelijkse hap
  August 12th, 2015


  Machi Koro is een kaartspel en een heeeel klein beetje te vergelijken met Kolonisten van Catan Wij hebben het sinds een maand en zijn verslaafd haha  August 10, 2015

  Wat balen van je auto, gelukkig dat het meisje het netjes wilde afhandelen. Al was ze in eerste instantie doorgereden, had ze het niet gemerkt?


  MySimplySpecial
  August 11th, 2015


  Ja ze had het wel gemerkt, maar blijkbaar raakte ze een beetje in paniek. Gelukkig lijkt het nu allemaal geregeld te worden.  August 11, 2015

  Leuk weer, en goed van je dat je aangifte doet!


  Anna

  August 22, 2015

  Jemig wat een forse schade! Zonde natuurlijk van je auto.. komt denk ik wel goed toch? Misschien beetje rare vraag maar scheer jij je bovenbenen niet? Ik vind dat altijd zo apart staan….onderbenen glad en bovenop zie je haartjes. Ik kan daar echt niet tegen, zag tijdje terug ook een meisje die dat had toen ze in de zon stond… want dan valt het veel meer op. Niet dat ik je wat aan wil praten ofzo, je moet doen waar je jezelf goed bij voelt..


  MySimplySpecial
  August 24th, 2015


  Haha nee dat doe ik eigenlijk nooit, nooit gedaan ook. Die haartjes zijn zo dun, je voelt ze helemaal niet. Al zie je inderdaad wel afhankelijk van het licht.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie