Dagboek: alles mis - My Simply Special
28/06/2016

Dagboek: alles mis

Jullie kennen ze vast wel, die dagen dat het ene na het andere ding mis gaat en je niet zo lekker in je vel zit. Nou, zo begon afgelopen week voor mij. Bah! Gelukkig werd het in de loop van de week beter en het weekend was zelfs erg leuk met shoppen in Den Haag en een verjaardag! Kijken jullie mee?

Maandag

Dagboek: alles mis

Ik hou van bloemen en ik vind het dan ook heerlijk om wat moois op mijn bureau te hebben. Zoals deze roos uit de tuin.

Dagboek: alles mis

Ik werkte een dag thuis en bladerde tussendoor door dit blad om inspiratie op te doen.

Dinsdag

Dagboek: alles mis

Dit was mijn kantoor voor de dag. Ik bezocht namelijk een congres waar mijn klant een mooie award kreeg. Dat was natuurlijk erg leuk!

Woensdag

Dagboek: alles mis

Woensdag was ik weer braaf aan het werk op kantoor en tussendoor genoot ik van deze cupcake gebakken door Romano. Yum!

Dagboek: alles mis

Aan het eind van de dag bezocht ik deze supermarkt om wat foto’s te maken.

Donderdag

Dagboek: alles mis

Hihi! Ik stond op en Nala dook meteen op mijn warme plekje.

Dagboek: alles mis

Donderdag werkte ik vanuit huis, kocht ik een cadeautje en bezocht ik een vernieuwd tuincentrum bij mij in de buurt. Hoe mooi zijn deze bloemen! Zo jammer dat ze buiten moeten staan en goed verzorgd moeten worden, dat gaat bij mij natuurlijk nooit goed.

Dagboek: alles mis

Donderdagavond aten Romano en ik thuis sushi en hebben we een beginnetje gemaakt aan onze openingsdans. We hebben nog een hoop te doen, maar we hebben nu in elk geval wat ideeën.

Vrijdag

Dagboek: alles mis

Ja hoor, ik let even niet op, het regent een paar dagen en de slakken hebben mijn moestuin overgenomen. Zucht…

Dagboek: alles mis

DIY-projecten geven altijd lekker wat troep. Ach, ik was tevreden over het resultaat en natuurlijk deel ik dat snel met jullie.

Dagboek: alles mis

‘s Avonds bezochten Romano en ik een acrobatiek show uit Frankrijk, we luisterde een tijdje bij een band en daarna keken we thuis een halve film. We waren moe!

Zaterdag

Dagboek: alles mis

Zaterdag ging ik met mijn moeder, Romano’s moeder en één van Romano’s zusjes naar Den Haag. Eerst kochten we nog wat items voor onze outfits en daarna was het tijd om inkopen te doen voor de ceremonies van de Hindoestaanse bruiloft. Nou, daar heb je veel voor nodig!

Dagboek: alles mis

Daarna konden we nog net een rondje over de markt doen en daarna aten we nog gezellig met elkaar. Zo konden we mooi van alles over de bruiloft bespreken en het was natuurlijk ook gewoon gezellig. Die avond logeerde ik bij mijn moeder en samen zijn we nog een tijd bezig geweest met onze outfits.

Zondag

Dagboek: alles mis

Zondag reed ik samen met mijn moeder naar mijn oma want die was jarig. We lunchten samen en daarna hebben mijn moeder en oma nieuwe telefoons geïnstalleerd…

Dagboek: alles mis

…terwijl ik mijn extensions smaller maakte.

Dagboek: alles mis

Aan het eind van de middag zijn we naar een restaurant in de buurt gereden waar we samen met de rest van de familie eerst nog op het terras konden zitten…

Dagboek: alles mis

…en daarna hebben we binnen heerlijk gegeten.

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: alles mis”

    June 28, 2016

    Die cupcake hou op hoor die ziet er mega lekker uit! plus die naakte slakken word ik helemaal gek van.. stikt er bij ons van op de weg brrr.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie