Dagboek: alweer - My Simply Special
04/08/2014

Dagboek: alweer

Wat gaat de tijd toch snel! Elke zondag maak ik een nieuwe dagboekpost en elke zondag ben ik weer verbaasd dat er alweer een week voorbij is. Kennen jullie dat gevoel? Het leuke van het maken van deze post vind ik dat ik nog even stil kan staan bij wat er allemaal gebeurd is. Leuke dingen die zijn gebeurd, lieve cadeautjes die ik heb gekregen, maar ook de minder leuke dingen die gelukkig toch goed aflopen.

Dagboek: alweer

Op zondagavond gingen we bbqen bij de ouders van Romano. Nog even genieten van het mooie weer en bijpraten na de vakantie. Ik werd verrast met een heel lief cadeautje; een ketting van Guess. Romano’s moeder en zusje hadden dat voor me meegenomen uit Amerika. Lief!

Dagboek: alweer

Het is zomer en dus zijn er geen balletlessen. Tijd dus om weer te gaan fitnessen! (Al zou ik dat ook moeten doen als er wel ballet is.) Romano heeft een schema voor me gemaakt en toe nu toe lukt het aardig om regelmatig even aan de slag te gaan. Dat voelt toch wel weer goed.

Dagboek: alweer

Zo kan je best werken toch? Uhm, nou nee, maar schattig is het wel.

Dagboek: alweer

Ja, gewoon weer naar kantoor. Lekker druk met het voorbereiden van een groot project.

Dagboek: alweer

Even tussendoortjes klaarzetten voor de komende dagen.

Dagboek: alweer

Van de week kwam Nala ineens aanlopen met een mank pootje. Zelf was ik al op werk toen dat gebeurde, maar Romano is even met haar naar de dierenarts gegaan. Blijkbaar heeft ze gevochten en was ze gebeten. Tijd dus voor pijnstillers en antibiotica.

Dagboek: alweer

Zo zielig! Ze had duidelijk veel pijn en was echt uit haar doen. En die antibiotica is echt een ramp. Ze moet een week lang elke dag anderhalve pil krijgen, maar die dingen zijn erg groot en blijkbaar heel bitter. De eerste dag was ze nog redelijk suf, dus toen lukte het wel, maar de dagen daarna werd het steeds moeilijker. En weet je wat helemaal naar is? Dat spul gaat blijkbaar schuimen, waardoor ze dan steeds een hele tijd zit te proesten en er allemaal schuim uit haar bekje komt. Wat een naar medicijn, dat moet toch anders kunnen?

Dagboek: alweer

Altijd leuk, na werk even naar de Ikea!

Dagboek: alweer

Op zaterdagochtend hebben we Nala gelukkig weer naar buiten kunnen laten, al moeten we nog wel even verder met die antibiotica. Zelf zijn we even naar het tuincentrum en de supermarkt geweest. Jaja, heel spannend.

Dagboek: alweer

Pakketjes! Dat vind ik altijd erg leuk!

Dagboek: alweer

Zaterdagmiddag hadden we een uitje met de familie van Romano, want zijn opa was in Nederland. (Hij woont in Suriname.) Je kon allemaal zelf kiezen wat je wilde doen. Ik heb gezwommen, lekker in tijdschriften zitten bladeren, pizza gegeten en gevoetbald (kan ik niet, maar ach). Lekker dagje zo!

Dagboek: alweer

Vergeten jullie niet mee te doen aan mijn winactie op Instagram? je kan een van deze mooie mascara’s van Rituals winnen!

Hebben jullie een leuke week gehad?

 Categorieën: Dagboek, My Life6 reacties op “Dagboek: alweer”

  August 4, 2014

  Wat een leuke foto’s mijn vakantie zit er alweer op en ik ben weer aan het werk dus zo’n boeiende week had ik niet hihi!


  Madeline

  August 4, 2014

  Hoi Margot.

  Wat een leuke foto’s. Ik heb een tip voor je, betreft de medicijnen van Nala.
  Bij de dierenkliniek, verkopen ze een soort kneedgum . Waar je het medicijn in verstopt. Dit geef je (in combinatie met, een paar stukjes van dat kneedgum zonder medicijn) aan je huisdier, die het moeten op eten. Dit was voor mijn katten een perfecte oplossing, aangezien ze dat kneedgum aanzagen voor snoep. Hopelijk knapt Nala snel op!

  Groetjes,
  Madeline uit Amsterdam


  Madeline
  August 4th, 2014


  Ik kon tijdens het typen, van bovenstaande comment, niet op de naam komen van die kneedgum. Het heet ‘Easypill’.


  MySimplySpecial
  August 4th, 2014


  Wat een fijne tip, die ga ik onthouden!  August 4, 2014

  Leuke foto’s en ahw je kat is zo schattig wat een mooierd  August 5, 2014

  Wat een leuke week! Aah gossie je kat,
  zo zielig als een diertje pijn heeft :-(.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie