Dagboek: Ambtenaar ontmoeten - My Simply Special
16/08/2016

Dagboek: Ambtenaar ontmoeten

Voor een bruiloft regel je zelf veel, maar niet alles heb je helemaal zelf in de hand. Je kan bijvoorbeeld wel besluiten om een zelfstandige ambtenaar in te huren, maar dat is nog wel vrij prijzig. Wij besloten daarom voor een ambtenaar van de gemeente te gaan. Het is dan wel afwachten wie je toegewezen krijgt dus dat is best spannend. Afgelopen week was het tijd voor een kennismakingsgesprek.

Maandag

Dagboek: Ambtenaar ontmoeten

Maandag werkte ik thuis en ‘s avonds reden Romano en ik naar onze ambtenaar. We mochten bij het in ondertrouw gaan aangeven welke twee ambtenaren onze voorkeur hadden op basis van wat kleine introducties die op de website stonden. Iemand op die manier beoordelen is natuurlijk lastig en toen we uiteindelijk iemand anders toegewezen kregen waren we ook niet echt teleurgesteld. Het was toch een verrassing en we zouden het wel merken. Gelukkig bleek het tijdens het gesprek prima te klikken. Romano en ik hebben van alles over onszelf en onze relatie verteld en de ambtenaar vertelde over wat ze belangrijk vind aan een ceremonie. Gelukkig past haar omschrijving helemaal bij ons, dus we hebben er vertrouwen in dat het op de grote dag helemaal goed gaat komen!

Dinsdag

Dagboek: Ambtenaar ontmoeten

Dinsdag werkte ik een dagje op kantoor en ‘s avonds ging ik verder met een project voor de bruiloft.

Dagboek: Ambtenaar ontmoeten

Ik kreeg een mail binnen van iemand die net als ik aan de TU in Delft gestudeerd heeft. Ze heeft zelf deze leuke glazen ontwikkeld en probeert nu via Indiegogo geld bij elkaar te verzamelen. Vind je deze glazen leuk en handig? Dan kan je haar helpen door bijvoorbeeld al een setje te bestellen via de site.

Woensdag

Dagboek: Ambtenaar ontmoeten

Goedemorgen! Mijn poeder is nog niet helemaal op, maar er komt toch bijna niks meer van af. Tijd voor een nieuwe. 

Dagboek: Ambtenaar ontmoeten

Ik ging voor een klant op pad en bezocht een potentiële locatie voor een event dat we aan het organiseren zijn.

Dagboek: Ambtenaar ontmoeten

Daarna at ik een broodje terwijl we verder de voorbereidingen doornamen.

Dagboek: Ambtenaar ontmoeten

In de loop van de middag was ik weer thuis en werkte ik verder met wat meloen.

Donderdag

Dagboek: Ambtenaar ontmoeten

Ik was niet zo goed in foto’s maken deze week geloof ik. Donderdag werkte ik met een vriendin de hele dag bij mij thuis en toen we ‘s avonds gingen eten realiseerde ik me dat ik helemaal nog geen foto’s had gemaakt. Nou hebben we vooral de hele dag achter onze laptops gezeten, maar toch. Het was in elk geval een gezellig en productief dagje.

Vrijdag

Dagboek: Ambtenaar ontmoeten

Vrijdag werkte ik weer alleen en Nala kwam een kijkje nemen.

Dagboek: Ambtenaar ontmoeten

Tussen het werken door spoot ik een fotolijstje wit omdat ik ‘m nodig bleek te hebben voor de bruiloft.

Dagboek: Ambtenaar ontmoeten

Tijd voor de bios! Samen met Romano en zijn zusjes ging ik naar Bad Moms. Ik was bang dat hij te flauw zou zijn en hij was wel flauw, maar toch ook wel veel leuker dan verwacht!

Zaterdag

Dagboek: Ambtenaar ontmoeten

Hihi, ik herken mezelf bijna niet op deze foto! Sinds ik verloofd ben laat ik mijn haar groeien voor de bruiloft, maar inmiddels jeuken mijn handen om er toch minstens 10 cm af te laten knippen. Al kan ik het nu wel beter opsteken. Hmm dilemma’s!

Dagboek: Ambtenaar ontmoeten

Zaterdag regelde ik het een en ander voor de bruiloft en ‘s avonds gingen we naar een verjaardag…

Dagboek: Ambtenaar ontmoeten

…en een salsafeestje. Ja er worden salsafeestjes georganiseerd bij Snowworld!

Zondag

Dagboek: Ambtenaar ontmoeten

Goedemorgen Nala! Ik ga bijna nooit meer naar salsafeestjes en zondag was ik dus ook goed moe. We sliepen uit en ik regelde weer wat dingen voor de bruiloft.

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My Life7 reacties op “Dagboek: Ambtenaar ontmoeten”

  August 16, 2016

  Leuk om te lezen hoe het met jullie voorbereidingen gaat. Wij hebben inmiddels ons voorgenomen huwelijk geregistreerd, ondertrouw bestaat niet meer. Dus een week voor de bruiloft worden we door de ambtenaar gebeld.

  Wanneer is voor jullie de grote dag?


  MySimplySpecial
  August 16th, 2016


  Leuk dat jullie dat gedaan hebben! En inderdaad in ondertrouw gaan is niet meer zoals het was helaas. Wij trouwen deze maand nog, maar de ambtenaar heeft al veel eerder contact met ons opgenomen om een afspraak in te plannen. Een week van te voren is wel erg kort dag toch?


  MySimplySpecial
  August 16th, 2016


  Wat leuk dat jullie lekker met de voorbereidingen bezig zijn! Hebben jullie al veel gedaan? Wij trouwen deze maand nog, maar de ambtenaar heeft al veel eerder contact met ons opgenomen om een afspraak in te plannen. Een week is wel erg kort dag toch? Veel plezier in elk geval met alles!


  Nicole
  August 16th, 2016


  Ja dat is inderdaad kort. We hebben nu datum en locatie en het draaiboek is ook klaar. Nu nog jurk, pak, taart, etc. maar daar hebben we nog ruim de tijd voor.

  Spannend hoor zo de laatste dagen voor jullie bruiloft!


  MySimplySpecial
  August 17th, 2016


  Dan zijn jullie al lekker bezig! Veel plezier nog met de voorbereidingen


  Nicole
  August 18th, 2016


  Dank je! Jullie ook nog even! Laatste puntjes op de i zetten


  Petra

  August 22, 2016

  Ik stem voor je haar laten groeien, staat je leuk!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie