Dagboek: Anastasia - My Simply Special
18/12/2019

Dagboek: Anastasia

Mijn week stond in het teken van twee dingen: iets leuks en iets wat ik wel een beetje verdrietig vind. Je hebt het misschien al gezien op mijn blog of op Instagram, maar we hebben na maanden twijfelen de knoop doorgehakt en besloten een beter huis voor Nala te zoeken. We hadden ook afgesproken dat we rustig zouden kijken tot er echt iets goeds langs zou komen, maar binnen een paar dagen hadden we een perfecte match! Het leuke deel van mijn week was een uitje naar de musical Anastasia met Romano. Kijk maar mee.

Dagboek: Anastasia

Afgelopen dinsdag maakte ik alleen deze foto. Zoey draaide ineens steeds naar haar buik! De rest van de dag was niet zo speciaal geloof ik.

Dagboek: Anastasia

Voor Liam hebben we ooit een boekje gekregen om leuke uitspraken in op te schrijven en het was hoog tijd om daar mee te beginnen.

Dagboek: Anastasia

We moesten wat Hindoestaanse kleding naar een kleermaker brengen en aangezien we daardoor toch bij de Ikea in de buurt waren, gingen we daar ook meteen langs. We moesten wat terugbrengen…

Dagboek: Anastasia

…en hadden beddengoed nodig voor Liam.

Dagboek: Anastasia

Zoey bleef maar rollen! Ze lag elke keer binnen twee tellen weer op haar buik en dan vervolgens gaan gillen dat ze dat niet leuk vond.

Dagboek: Anastasia

Donderdag maakten we een uitstapje naar het tuincentrum. Een van onze snoeren met kerstverlichting was stuk en ik wilde een nieuwe halen.

Dagboek: Anastasia

Ze hebben daar ook een soort mini-monkeytown, dus daar kon Liam zich heerlijk uitleven.

Dagboek: Anastasia

We namen de beslissing om een nieuw huis voor Nala te zoeken en deelden dat op mijn blog en social media.

Dagboek: Anastasia

Aan het eind van de middag ging ik met Liam boodschappen halen en langs een ander tuincentrum voor een snoer voor in de tuin.

Dagboek: Anastasia

Ik vind dit zo’n leuke spaaractie van de AH! Liam is ook helemaal fan.

Dagboek: Anastasia

Zo, de lampjes hangen in de voortuin.

Dagboek: Anastasia

Vrijdagochtend ging Liam mijn bloeddruk meten…

Dagboek: Anastasia

…en daarna was Zoey ook aan de beurt.

Dagboek: Anastasia

Ik hoorde al gerommel op de gang en toen ik later ging kijken zag ik dit. Liam was blijkbaar op zoek naar iets, maar kon het niet vinden.

Dagboek: Anastasia

Mijn moeder kwam langs en samen speelden we met de kleintjes. ‘s Middags mocht Liam met haar mee Laila uitlaten.

Dagboek: Anastasia

Zaterdagochtend reed ik naar de supermarkt om lunch voor onderweg te kopen…

Dagboek: Anastasia

…en een krant te halen. Wij stonden namelijk in de bijlage.

Dagboek: Anastasia

Aan het eind van de ochtend brachten we de kids naar mijn vader en zijn vriendin. Liam was meteen druk aan het spelen.

Dagboek: Anastasia

Wij reden daarna door naar Scheveningen, want we gingen naar Anastasia! Deze foto maakte ik in de pauze.

Dagboek: Anastasia

Als je van musicals houdt, is Anastasia echt een aanrader! We hebben allebei heel erg genoten. Na afloop zijn we even in de auto gaan zitten zodat ik kon kolven en daarna hebben we nog sushi gegeten. Onderweg naar huis hebben we Zoey weer opgehaald, maar Liam bleef logeren.

Dagboek: Anastasia

Zoey en Liam kregen allebei al een vroeg kerstcadeautje. Wat een schattig inpakpapier!

Dagboek: Anastasia

Zondagochtend kwam Liam weer thuis en de rest van de dag was hij zoet met ‘bouwen’. (Wel samen met Romano, want hij is nog iets te klein om dit alleen te doen.)

Dagboek: Anastasia

Hoi meisje!

Dagboek: Anastasia

‘s Middags kregen we bezoek van mensen die naar Nala kwamen kijken. We hadden eerder in de week al contact gehad en een hoop vragen beantwoord en nu kwamen ze kennismaken. Het voelde voor iedereen goed, dus half januari verhuist Nala. We hebben nu nog even tijd om aan het idee te wennen en gedag te zeggen.

Dagboek: Anastasia

Maandag was niet zo spannend. Ik werkte op kantoor en ‘s avonds zijn we een tijdje bezig geweest met het bedenken en regelen van kerstcadeaus.

Vieren jullie kerst met cadeautjes?Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: Anastasia”
  Anita te Gussinklo

  December 18, 2019

  Wat een leuk stukje uit de krant.  December 18, 2019

  Wat leuk dat jullie naar Anastasia zijn geweest! Ik ben 6 december ook geweest samen met mijn moeder en ik vond het echt prachtig! Geweldige kostuums, mooie zang, prachtig decor en natuurlijk een betoverend verhaal. Ik ben er erg enthousiast over!
  En wat bijzonder dat jullie in de krant stonden! Heel leuk!
  Oh trouwens, fijn dat jullie een goed huis voor Nala hebben gevonden. Een vriendin van mij was geïnteresseerd en wilde contact met je opnemen, maar ik las al dat jullie een nieuw baasje voor haar hebben. Ook helemaal prima!


  MySimplySpecial
  December 18th, 2019


  Wat leuk dat je met je moeder geweest bent! Een leuk uitje zo samen. En super lief dat je hebt helpen zoeken voor Nala. Mocht het om de een of andere reden niet door gaan, dan zal ik je een seintje geven.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie