Dagboek: Animal Crossing - My Simply Special
20/05/2020

Dagboek: Animal Crossing

Het is duidelijk dat we vooral thuis zijn op dit moment, want mijn vrije tijd besteed ik aan het maken van kleren voor Zoey, ik heb gepuzzeld en Romano en ik hebben Animal Crossing ontdekt. Kijk maar mee!

Dagboek: Animal Crossing

Voeden op Zoey’s kamer. De stoel die daar staat is nog steeds zo’n fijn plekje.

Dagboek: Animal Crossing

Altijd wassen, vouwen en opruimen.

Dagboek: Animal Crossing

Oeps, het was lekker stoffig op het moment dat ik deze foto maakte! Ik had twee manden besteld en die kwamen binnen. Perfect voor dekentjes (en om te voorkomen dat Liam in de kast gaat zitten.)

Dagboek: Animal Crossing

Woensdag werkte ik een tijd achter het bureau.

Dagboek: Animal Crossing

Nu de kinderen weer iets vaker op pad zijn, moet ik hier ook weer aan geloven. Zoey drinkt nog steeds bij mij, dus dat betekent kolven als ze er niet is.

Dagboek: Animal Crossing

Donderdag maakte ik het huis zo goed mogelijk schoon terwijl ik op Liam en Zoey lette.

Dagboek: Animal Crossing

Hihi, Liam en ik speelde dit spelletje, maar hij bedenkt vooral lekker zijn eigen regels.

Dagboek: Animal Crossing

Post! Ik bestelde voor mezelf een korte broek en die zat gelukkig prima. Voor Liam kwamen er een zomerjas, twee shirts en nieuwe sandalen binnen. Hij heeft te lange armen voor maat 92, maar de shirts in maat 98-104 vallen nog wel erg ruim. Ach, daar groeit hij wel in. De spullen voor Zoey gaan bijna allemaal terug. Er zit een hoop leuks tussen, maar bijna alles valt veel te breed. Jammer!

Dagboek: Animal Crossing

Lief klein meisje.

Dagboek: Animal Crossing

Tijdens Zoey’s dutje knipte ik stof voor een rok voor mezelf.

Dagboek: Animal Crossing

Ik had trek in wat lekkers, maar we hadden niks meer in huis. Vlak voor Romano ging koken, besloot ik snel een crumble te maken als toetje.

Dagboek: Animal Crossing

‘s Avonds kroop ik achter de naaimachine om een nieuw basic broekje voor Zoey te maken.

Dagboek: Animal Crossing

Vrijdag maakte ik niet veel foto’s en ik weet ook niet zo goed meer wat ik gedaan heb. Liam ging me in elk geval ‘vastbinden’…

Dagboek: Animal Crossing

…en Zoey droeg voor het eerst haar stoere sneakertjes.

Dagboek: Animal Crossing

Ons weekend begon met het maken van koekdeeg zodat het de koelkast in kon.

Dagboek: Animal Crossing

Schoonmaken is leuk als je met water mag spelen!

Dagboek: Animal Crossing

Mickey-pancakes! Liams zaterdag kon niet meer stuk.

Dagboek: Animal Crossing

We waren met Kerst met deze puzzel begonnen, maar daarna is het blijven liggen. Zondag vond ik het hoog tijd om hem eens af te maken.

Dagboek: Animal Crossing

Ik werkte aan een kort broekje voor Zoey.

Dagboek: Animal Crossing

Klaar! Simpel, maar cute.

Dagboek: Animal Crossing

Progress! Ik werkte ‘s avonds weer aan de puzzel, terwijl Romano begon met Animal Crossing. Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar het spel en uiteindelijk besloten we het samen te kopen. (De Switch is van Romano.)

Dagboek: Animal Crossing

Maandag werkte ik onder het toeziend oog van Zoey in de tuin.

Dagboek: Animal Crossing

Klaar!

Dagboek: Animal Crossing

Ik speelde voor het eerst ook Animal Crossing, maar we kwamen er achter dat met z’n tweeën één Switch delen bij dit spel niet ideaal is. Uiteindelijk besloten we overnieuw te beginnen zodat we het wat beter op konden zetten.

Wat doen jullie nu in jullie vrije tijd?Categorieën: Dagboek, My Life7 reacties op “Dagboek: Animal Crossing”

  May 20, 2020

  Leuke week om te zien. Wat ga je snel met de kleding maken voor Zoey. Welke maat draagt ze nu?

  Ik ben wel benieuwd naar je huishoudschema, wanneer je wat probeert te doen?

  Groetjes,
  Renske


  MySimplySpecial
  May 20th, 2020


  Ze draagt nu maat 68-74. Ze zit er een beetje tussenin en het wisselt per merk. Vind je het leuk om een hele post te lezen over hoe ik het huishouden regel, of zal ik hier een korte samenvatting geven?


  Renske
  May 20th, 2020


  Aha, het is inderdaad per merk een beetje wisselend hoe groot of klein het valt. En dat is lastig als ze in de overgang van de ene naar de volgende maat gaan, dat merk ik nu ook.

  Als je er een blogpost aan kan wijden dan mag dat maar ik vind het ook prima als je een korte samenvatting geeft hoor. Wat voor jou het gemakkelijkst is, ik was gewoon nieuwsgierig!


  MySimplySpecial
  May 20th, 2020


  Ja precies! Het is echt een beetje zoeken he?

  Normaal komt er één keer in de week iemand die het grote schoonmaakwerk doet, maar dat is nu helaas niet het geval. Ik probeer dus één keer in de week het grote werk te doen. (Stoffen, dweilen, badkamer, etc) Het wisselt een beetje welke dag ik dat doe. Verder hou ik elke dag ook dingen bij als zuigen in de woonkamer en de tafels en de keuken schoonhouden. Elke vrijdag haal ik ook alle bedden af en gaan de handdoeken in de was. (De bedden van de kids verschoon ik ook nog wel eens vaker als dat nodig blijkt te zijn.) Voor klusjes als het water geven van de planten, het schoonmaken van de droger en het buiten zetten van de vuilnisbakken heb ik reminders in mijn to-do app staan. Ideaal! Beantwoord dat je vraag een beetje? Doe jij het heel anders?  May 20, 2020

  Awww die sneakertjes bij Zoey, wat schattig! En wat een leuk idee om Mickey Mouse pannenkoeken te maken. Ik snap dat Liam daar helemaal mee in de wolken was (stiekem zou ik dat zelf ook tof vinden, terwijl ik al 24 jaar ben hahaha!).
  Ah jij bent zo te zien ook aan Animal Crossing geslagen. Ik zie nu zo veel mensen dit spelen haha. Ik heb het vroeger wel gespeeld op eerdere consoles als de Gamecube, Wii en Nintendo DS, maar voor nu vind ik het best duur om een switch en het spel aan te schaffen! Ik kijk wel op YouTube naar wat andere mensen van hun eiland maken haha, maar zelf heb ik die periode van Animal Crossing spelen vroeger al gehad (toen het nog niet zo hip was hihi).


  MySimplySpecial
  May 20th, 2020


  Grappig! Ik heb vroeger juist nooit op dat soort apparaten gespeeld, maar vooral bijvoorbeeld Sims op de computer.  May 21, 2020

  Ik kan niet meer onder je bericht reageren daarom zo even; Jazeker, dit is duidelijk. Dankje


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie