Dagboek: baby Liam - My Simply Special
08/08/2017

Dagboek: baby Liam

Ik heb wel eens gezegd dat ik vond dat een week snel voorbij was gegaan, nou met een baby vliegt de tijd pas echt. Aan bloggen kom ik nauwelijks toe en dat is natuurlijk ook prima. Genieten van Liam is nu het belangrijkste. Toch probeer ik hier en daar even een momentje te vinden om aan mijn verhaal over de bevalling en de kraamweek te werken, dus die posts zullen binnenkort online komen. Voor nu heb ik weer een dagboekpost voor jullie van afgelopen week. 

Maandag

Dagboek: baby Liam

Mijn dag begint met het verschonen van Liam en daarna krijgt hij de fles en kolf ik. Dat laatste is niet mijn favoriete onderdeel, maar op deze manier krijgt Liam in elk geval borstvoeding. (Hij is nog te klein om rechtstreeks te kunnen drinken.)

Dagboek: baby Liam

Flessen en kolfspullen uitkoken moet elke dag gebeuren.

Dagboek: baby Liam

Ahw!

Dagboek: baby Liam

‘s Middags duik ik even op de bank met een stukje van de taart die mijn schoonzusjes maakten om de geboorte van Liam te vieren.

Dagboek: baby Liam

Welterusten!

Dinsdag

Dagboek: baby Liam

Mijn dinsdag begon met een intake met het consultatiebureau en daarna kwamen mijn moeder en oma langs. De koelkast was een beetje leeg, dus we aten erwtensoep als lunch.

Dagboek: baby Liam

Liams nagels groeien nogal snel. Ik was al twee keer met het vijltje bezig geweest, maar hij bleef krassen maken op z’n gezichtje. Tijd dus om het nagelschaartje te proberen. Ik vond het een beetje eng bij zo’n kleintje, maar uiteindelijk viel het heel erg mee.

Dagboek: baby Liam

‘s Avonds kwam er nog een vriend op kraamvisite en maakte ik snel rocky road met muisjes. (Het recept deelde ik pas al in deze post.)

Woensdag

Dagboek: baby Liam

Ik loop de meeste dagen rond in comfy broeken aangezien mijn normale spijkerbroeken nog niet passen en mijn zwangerschapsbroeken ook nog niet heel lekker zitten. Toch besloot ik vast eens door mijn kast te gaan en alle zwangerschapskleding die ik niet meer aan kan opzij te leggen.

Dagboek: baby Liam

Ik zag ineens dat Nala in haar krabpaal lag in plaats van erop. Dat komt niet vaak voor!

Dagboek: baby Liam

Ik blijf foto’s maken van Liam. Zo cute!

Dagboek: baby Liam

‘s Middags komen er weer vrienden langs om Liam te ontmoeten en daarna maak ik voor mezelf wat fruit klaar. Ik merk dat ik soms een beetje vergeet om zelf genoeg te eten en drinken. Niet zo handig!

Donderdag

Dagboek: baby Liam

Yes, ik ga voor het eerst zelf met Liam de deur uit. We gingen niks spannends doen hoor, ik wilde gewoon even langs een paar winkels. Ik was daarna echt helemaal op, maar het voelde goed om er even uit te zijn. Liam vond het autostoeltje de eerste twee minuten niet zo leuk, maar daarna was het al snel goed en verder heeft hij vooral geslapen.

Dagboek: baby Liam

Op donderdag was hij gewoon alweer twee weken oud!

Dagboek: baby Liam

Wat ik verder gedaan heb die dag weet ik niet meer, maar ik maakte in elk geval mijn teennagels weer toonbaar. Nu kan ik er weer makkelijk bij zo zonder buik!

Vrijdag

Dagboek: baby Liam

Vrijdag kwam er een vriendin van mij langs en we hebben gezellig zitten kletsen.

Dagboek: baby Liam

Romano kookt een deel van de dagen, soms eten we iets uit de vriezer (wat ik vooruit gekookt had) en soms kiezen we voor iets lekker ongezonds. Moet kunnen af en toe, toch? We hebben in elk geval genoten van een lekker avondje film kijken.

Zaterdag

Dagboek: baby Liam

Zaterdag stonden er geen afspraken in de agenda en dat was maar goed ook. Ik was echt op, zowel fysiek als mentaal. We hebben geprobeerd een beetje langer te slapen, ik heb wat dingen voor mezelf kunnen doen en ik ging voor het eerst even alleen de deur uit. Ik blijf het liefst dicht bij Liam, dus het was vreemd, maar ook goed om te doen. Oké, ik was wel binnen een half uurtje terug, dus veel stelde het niet voor. Hihi!

Dagboek: baby Liam

Heerlijk, dit soort momentjes!

Zondag

Dagboek: baby Liam

Goedemorgen! De eerste weken heeft Liam in de kinderwagen geslapen naast ons bed, maar we vonden het matrasje niet goed genoeg om dat nog langer te doen. Hem in zijn eigen kamer laten slapen voelde nog als een te grote stap, dus we hebben het ledikantje maar naast ons bed gezet.

Dagboek: baby Liam

Zo, voor het eerst sinds de bevalling maakte ik me wat uitgebreider op en droeg ik mijn haar los. Waarom? 

Dagboek: baby Liam

Het was tijd voor een fotoshoot! Een newborn shoot om precies te zijn.

Dagboek: baby Liam

‘s Middags kwamen er twee vriendinnen op kraamvisite en daarna ben ik op de bank geploft. Even bijkomen!

Dagboek: baby Liam

Ik was op zoek naar een serie om te kunnen kijken tijdens het kolven en besloot maar eens te beginnen met Orange is the new Black.

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My Life11 reacties op “Dagboek: baby Liam”
  Wendy (B)

  August 8, 2017

  Ah zo een dotje !


  Christine

  August 8, 2017

  Dan kom ik dus toch maar eens uit mijn lurkershoekje.. wat zit ik hier mee te genieten joh, wat een prachtfoto’s!! Heerlijk om zo een kijkje te mogen krijgen in het prille begin van jullie zoon en je jonge moederschap! Wat een geluk dat je je zo goed had voorbereid door maaltijden zelf te koken.. dat kwam zo te zien dus goed van pas! Geniet van de nieuwe week ( want wat groeien ze hard!!…)  August 8, 2017

  Ik snap wel dat je foto’s van Liam blijft maken! Wat een lieverd! Heel leuk om te zien hoe de eerste weken je zo vergaan. Ik ben toch zo benieuwd hoe het straks bij mij zal zijn!


  Natascha

  August 8, 2017

  Aaah, wat een leuk dagboek en wat een mooi kindje is Liam! Zo leuk om te zien hoe de eerste weken met een kleintje verlopen Ik kan dan niet wachten om ons eigen kindje te ontmoeten en in m’n armen te houden.  August 8, 2017

  Wat een heerlijk mannetje, het lijkt me echt genieten. Leuk om te zien hoe je dagboek er nu uitziet nu hij onderdeel is van jullie gezinnetje

  x


  Claire

  August 8, 2017

  Wat een ontzettend lief mooi mannetje! Ja goed voor jezelf zorgen ook hoor, zo belangrijk (en herkenbaar liefs!  August 8, 2017

  Ach wat een schatje is het! Geniet er lekker van!  August 8, 2017

  Wat een prachtig kindje. Geniet van Liam!
  Groetjes,
  Saskia Franks


  Laura

  August 8, 2017

  Super schattige foto’s allemaal van Liam! Mag ik vragen waar dat broekje van is met die oogjes op een van de laatste foto’s in het ledikantje? Vind die zo cute!


  MySimplySpecial
  August 8th, 2017


  Schattig hè! We kregen die cadeau en hij is van Hema.  August 25, 2017

  Wat een prachtig kindje! Gefeliciteerd!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie