Dagboek: Baby prep - My Simply Special
27/06/2017

Dagboek: Baby prep

Deze week stond voor mij in het teken van baby prep. Ik wilde naast mijn werk zoveel mogelijk dingen af hebben voor de komst van onze kleine en dat is behoorlijk goed gelukt. Super fijn! Verder genoot ik een beetje van het mooie weer, bracht ik een bezoekje aan de kapper en had ik een zaterdag bomvol leuke afspraken. Kijken jullie weer mee?

Maandag

Dagboek: Baby prep

Goedemorgen! Ik begon mijn dag met buiten ontbijten en werkte daar ook een uurtje.

Dagboek: Baby prep

Daarna verhuisde ik naar mijn bureau, want dat werkt toch wat makkelijker. Met dit plantje gaat het helaas niet goed. Vreemd!

Dagboek: Baby prep

‘s Middags kwam er iemand van het kraamzorgbureau langs voor een intakegesprek. Zo wordt het allemaal weer een stukje echter. Dat voelt best een beetje raar!

Dagboek: Baby prep

Natuurlijk, net als je wil gaan lezen…

Dagboek: Baby prep

Gelukkig duurde die update niet lang en kon ik al snel lekker buiten eten met mijn boek erbij. Ik at alleen, want Romano zat nog in het vliegtuig naar huis. Later op de avond haalde ik hem op van Schiphol.

Dinsdag

Dagboek: Baby prep

Hallo babybuik! Dit is de enige foto die ik maakte op dinsdag. Ik werkte eigenlijk gewoon de hele dag en ‘s middags bracht ik een bezoekje aan een bekkenfysio. Ik kan weer prima lopen inmiddels, maar wilde toch even overleggen om te kijken of we kunnen voorkomen dat mijn klachten terugkomen.

Woensdag

Dagboek: Baby prep

Ik vind het altijd zo irritant als er heel veel pinda’s in een notenmix zitten. Deze variant bevat gelukkig helemaal geen pinda’s en is voor mij dus een prefect tussendoortje.

Dagboek: Baby prep

Ik genoot nog van het mooie weer door buiten te lunchen. Heerlijk!

Dagboek: Baby prep

Tussen het werken door begon ik met het draaien van de babywasjes. Zo schattig al die kleine kleertjes!

Dagboek: Baby prep

Yes, de enveloppen voor de geboortekaartjes kwamen binnen!

Dagboek: Baby prep

‘s Avonds maakten Romano en ik ook de babykamer af. We moesten nog wat aan de muur hangen, maar dat was niet veel werk. Ik zal jullie binnenkort een tour geven.

Donderdag

Dagboek: Baby prep

Donderdag had ik een afspraak staan bij het gemeentehuis voor het aanvragen van een nieuw rijbewijs. Ik heb ‘m dus alweer tien jaar!

Dagboek: Baby prep

Toen ik thuiskwam onweerde het en Nala vindt dat heel eng. Ze kwam in mijn werkkamer zitten en toen ik even opstond om wat te pakken dook ze ook meteen op mijn stoel. Hihi! ‘s Avonds werkte ik nog een paar uur door en daarna adresseerde ik alle enveloppen voor de geboortekaartjes.

Vrijdag

Dagboek: Baby prep

Het was alweer vier maanden geleden, dus mijn haar mocht wel weer gekleurd en geknipt worden.

Dagboek: Baby prep

Dat is beter!

Dagboek: Baby prep

De rest van de dag werkte ik weer en aan het eind van de middag was het tijd voor een controle bij de verloskundige. Alles was helemaal in orde, dus dat was fijn. ‘s Avonds gingen we luisteren naar wat vrienden die optraden op een festival bij ons in de buurt.

Zaterdag

Dagboek: Baby prep

Zaterdagochtend vertrokken we iets na negenen en de eerste stop was bij het nieuwe huis van mijn broertje en zijn vriendin. We hadden het huis nog niet gezien en we combineerde dat meteen met een brunch om de verjaardag van mijn vader te vieren.

Dagboek: Baby prep

We waren nu toch in de buurt, dus we namen meteen een kijkje bij een winkel met vloeren. Die linker was onze favoriet. Omdat we wat tijd over hadden, reden we meteen door naar de Gamma om daar ook naar vloeren te kijken, maar daar konden we minder goed slagen. Leuke kleuren voor op de muren hebben we wel kunnen vinden. Nu nog kiezen…

Dagboek: Baby prep

Na ons bezoekje aan de Gamma gingen we op kraamvisite. Dat was erg gezellig en maakt het idee dat we over een paar weken zelf een baby hebben weer wat echter. Bijzonder hoor!

Dagboek: Baby prep

Yum! Mijn oma vierde haar verjaardag dus we gingen met de familie uit eten. Omdat we toch in de buurt waren, reden we daarna nog langs bij vrienden die net samen waren gaan wonen. Uiteindelijk waren we iets voor tweeën thuis. Een hele leuke, maar lange dag!

Zondag

Dagboek: Baby prep

Zondag was ik dus ook intens moe. We zouden eigenlijk een zwangerschapsshoot hebben, maar door het matige weer hadden we die afspraak al verplaatst. Daar was ik eigenlijk wel heel erg blij mee. Uiteindelijk werkte ik een tijdje en ik pakte de spullen in die we mee moeten nemen naar het ziekenhuis als ik ga bevallen. 

Dagboek: Baby prep

Romano ging aan het eind van de middag de deur uit om salsales te geven en ik dook met een masker en een boek op de bank. Ik kon niet meer.

Dagboek: Baby prep

Hihi! Ik slaap de laatste tijd niet meer met een voedingskussen, maar met twee normale kussens. Die kan ik namelijk onder mijn buik duwen, want die steun heb ik nu hard nodig. Nala vond dat wel leuk, want die dook er meteen tussen.

Hebben jullie nog iets leuks gedaan afgelopen weekend?Categorieën: Dagboek, My LifeEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie